How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım Kopuyooorr :(

bigidi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
55
0
86
39
İzmir
1 yıl önce filan çok güzel uzun platin saçlarımı yanlış bi boya sonucu kaybettim. şuan tam olarak ne renk olduğu belli olmayan sarı kahverengi karışık bi renk var. tabi dipler de siyah siyah geldi. :( ve o kdar yıprandı ki uzadıkça bir yandan da altlardan kopuyo. yani artık omzumdan aşağı uzamıyo. bu da yetmezmiş gibi her yıkamadan sonra yanık yanık koku geliyo saçlarımdan. sarı rengi çok ama çok seviyorum. ama kuaför bile artık boyayamayacağını söylüyor. sizce koyu olan doğal rengime boyayıp dinlendirmeli miyim?. ama yakışmaz diye çok korkuyorum. çünkü 7 8 yıldır sarıydım. bildiğiniz bir yöntem var mı. ya da önerebilceniz bi renk?? psikolojim bozulmuş durumda

canim ayni durumdaydim.. cok sinir bozucu birsey..
hala rüyalarimda sacimin sari oldugunu görüyorum..
ama dönüsü olmayan bir yola girdim artik.. sacimin su an da sari olmasi imkansiz..
yine ayni seyleri yasamak istemiyorum.

kendi dogal sacimi sevmedigimden koyu kahveye boyatp kisa kestirdim.
bob tarzi kestirdim.
86.jpg

ama ondan da bpisman oldum..
önlerin uzu olmasi sayesinde en azindan toplayarak geziyorum.. en kötü ihtimalde cit cit kullaniyorum..

ama mutlaka kestirmen gerekir.. sakiz gibi uzayan , kopan.. sagliksiz saclarla gezmektense kisa sacla gezmek daha iyi diye düsünüyorum.

askito cok iyi bi çözüm yöntemi söylemiş
bende kısa kestirip dinlendir dicektim
hiç olmassa böyle saclarını görüp üzülmessin

ElseveKomple onarıcı bakım şampuanı ve devamındaki ürünleri kullanmanızı tavsiye ederim..
Ayrıca sık sık zeytinyağı maskesi yapmanız iyi olacaktır

bence de kestirmelisin çünkü o kısımlar ölmüş bi saç halini almış artık bitmiş cnm :((

psikilojin bozulacağına kestir ama bence koyu renge boyatma pişman olurum diosan ilerde yine sarı kullanmak istersin çünkü..küllü açık bi renge boyuyabilirsin..böylece kahveler gider küllü bi sarı ya da kumral boyarsın ilerde saçın kendine gelince yine sarı yaptırabilirsin...

canım saçını kestirip bakım yapıp kendine getirmelisin bi süre boyadan da uzak dur iyice kendine geldikten sonra saç istediğin rengi yap bence

kızlar günaydın çook teşekkür ederim hepinize bakım yapmaya başldım. yukarıdan diplerim gelmesine rağmen saçım hiç de uzamış gibi değil. süreki kopuyo. ve psikolojim bozuldu ellerim sürekli kafada saçlarımı koparıp duruyorum. kuaföre gitsem çok kesicek ve hayatımda hiçç o kdr kısa saçı kullanmadımm. ama dediğiniz gibi küllü bir renge boyayıp dinlendirmem en mantıklısı olacak. yoksa artık kel kalıcam :)

Günaydın canım, durumuna çok üzüldüm inan ki.. :(
Saç kaybetme korkusunu bir ben bilirim.. :(
yıllardır hep kısa kullanırım saçımı.. Küt kestiririm sürekli..
Uzatmaya kalkığımda dökülmeler ve kopmalar o kadar çoğalıyorki.. Sinir oluyorum.. :(
Uzun saçı çok seviyorum, ama bu yüzden uzatamıyorum..
Kısayken pek dökülme olmaz saçımda, uzattığımda dökülmeler avuç avuç oluyor.. koparak dökülmeler de cabası..
Birde sağlıksız görünüyor.. Yine kestirmeyi düşünüyorum maalesef..
Annem de uzat artık diyor. ne yapacağımı bilmiyorum..
2 haftadır ne var ne yok bütün saç bakım yağlarını saçıma sürüyorum..
Bir gelişme olmazsa yine kestiricem.. senağlama

Back