• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım kıvırcık ve kupkuru duruyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hayalim2015

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
1
0
36
Ankara
saçlarım kıvırcık duştan hemen sonra bukle kremleri surup kurutuyorum sonrasında da sankı bir oyuncak bebek saçı gııbı naylomsu bir şekil alıyor kupkuru adeta: evde yapmam gereken saçlarım için bir bakım varmı yardımcı olurmusunuzzzzzzzzzzzzzzz.................

ahh ahh benimde çok kuru ve kıvırcık,bazen yüzüme sürdüğüm losyonu saçım nemliyken saçıma uyguluyorum iyi geliyo walla

Yaa bana da akıl verin. Saçlarım aşırı kıvırcık terapi deyaptırıdm kalıcı fön daha önce ama alttan uzadıkça daha da kabarıyor. Aslında yi,ne yaptıracaktım ama şehir dışındayım bunu yapan bilindik kuaförün İstanbul'da ben evlenmeden önce iki defa yaptırmıştım. Artık toplamaktan ve tararken dökülen saçlarımdan bıktığımdan yine yaptorcam dedim ama bu ara İstanbul'a gitmeye vaktim yok. Saçım bantoda çıkınca ıslakken süper uzunda duruyor. Hobyy nin 7/24 ünü kullanıyorum ama kuruyınca kabaryor ve kurpkuru gözüküyor. Hem ıslak gösterecek hemde ilk dürmüşüm gibi dalgalar beligin olcak yukarı çıkmıcak öneri arıyorum. Bebe yağı demişler, köpük demişler, kurutma makinesi aparat takıp şekil verme felan ama hangisini uygulayayım bilemedim. Çeşme'ye gidicem saçlarım güzel olsun istiyorum akşamları çıktığımda..

Dusta uygulanan bakim kurleri saca nem kazandrior.bide kolay tarama icin mavi sular var sarikiz in yada gliss olabilir.onlarda iyi gelior.7 /24 tavsiye etmiorm hangi marka olursa olsn saci dokuor. Ama illa kullancaksnz pantene inki en iyisi kizlar..benimde saclarim kivircik ve en iyi cozum köpük diorum..

benimde saçlarım kıvırcık bende aynı durumdan şikayetçiydim kuaförümün tavsiyesi üzerine barcelona bakım yağı aldım be saç kremimin içerisine karıştırdım gerçekten iyi geldi farkı bir ay sonra iyice gördüm, dökülme tamamen durdu, kuruluk hisside gitti, avonun yeni çıkan saç köpüğü var ondan kullanıyorum çokta memnunum tavsiye ederim canım:71:

Canım senin ilk önce uçlarına nem kazandırman lazım.Kozmetik mağazalarında satılan iyi bir maske alabilirsin.İçeriklerine bak tabi,çok zararlı olmasın.
Haftada bir gün bakım yağlarından saçlarının uçlarına sürüp,bekletibildiğin kadar bekletebilirsin.
Saçlarında dökülme yoksa sampuandan sonra durulanna saç kremi sürebilirsin uçlarına.
Şekillendirme olarak da en son aldığım ürünü sana da tavsiye edebilirim.Gliss sıvılaştırlımış saç kremi,durulanmıyor.Hem içerisinde keratin takviyesi olması sebebiyle ii bir ürün.Fiyatı da uygun buldum ben.Benimkinin rengi açık turuncu Total Repair 19 Onarıcı Sıvı Saç Kremi diye geçiyor.

Back