evet kızlar selam. 2 gün önce sinamekili kürü uyguladım. bugün de barcelino. işte resimler :) yorumları bekliyorum. sizce bi deişiklik var mı? artı biri şu entele muhabbetini anlatabilir miiii :)))
Eki Görüntüle 314298 Eki Görüntüle 314297 Eki Görüntüle 314296 Eki Görüntüle 314299 Eki Görüntüle 314300
bemiks mi yazdı doktor bepanten mi? bepanteni devlet ödemiyo diye biliyorum
bende takipteyim :) kendimi bildim bileli omuzumdan aşağıya inmemiştir saçlarım eşim askerde gelmesine 56 gün kaldı allahın izniyle ve uzun saç takıntısı var 56 günde ne kadar uzar bilmiyorum ama geldiğinde onu şaşırtmak istiyorum bende denicem o yüzden ama bemixmi amalıyım bepanthenmi onu bilmiyorum bide ne kadar sıklıkta yapmak lazım onu bilmiyorum
sürekli takip ediyorum ama fotografları çok geç atıyorsun
çoktandır yazamadım. Saçlarımı boyadım çünkü. Bi süre de maskelere ara verdim ev çok soğuktu ve kafamda saatlerce beklemek sıkıntı oluyordu. Hastalıklar vs. Bir ton şey oldu. Bi kaç güne resim ekleyeceğim :)
çoktandır yazamadım. Saçlarımı boyadım çünkü. Bi süre de maskelere ara verdim ev çok soğuktu ve kafamda saatlerce beklemek sıkıntı oluyordu. Hastalıklar vs. Bir ton şey oldu. Bi kaç güne resim ekleyeceğim :)
hayırlı uğurlu olsun topiğinn :) bende yaktım mahvettim saçlarımı şmdi duruldum hevesini kırmak istemem ama sinameki bi süre uzatıyo 2-3 hafta oda 1 -2 cm sonra duruyo turplu suda aynı şekilde benim denemediğim kalmadı en çokda o barcelino yağından memnun kaldım şimd enteleye geri döndüm 2 yıl önce kullandığımda çok yaramıştı... senide adım adım takip ediceeem upuzuuun saçların olması dileğiyle :)
tam benlik bir konu. bende bazı bakım kürlerini uygulamak istiyorum ama hangisini nasıl yapacagıma bir türlü karar veremedim.herkes bir sürü bakım kürü yazmış ancak işe yarıyor mu yaramıor mu diye somut bir örnek gösteren yok maalesef. her gün takip edecem burayı sana iyi şanslar umarım istediğin gibi uzar ve gürleşir saçların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?