Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım kısacık gün be gün birlikte görelim uzamasını :)

öyle halsız oyle durgunumkı bu aralar dun ızınlıydım gdıp almadım malzemelerı
bı an once baslamak ıstıyorum bende yaaa((((((
bu arada saclarımı yıne boyayacagım bu aralar ama ucları kırıldı kotu oldu bnm saclarım cok guzeldı
kızlar sacınıza hangı marka boya kullanıyorsunuz hangısı dha etkılı bu sefer farklı bısey kullanmak ıstıyorum da

bende takipteyim :) kendimi bildim bileli omuzumdan aşağıya inmemiştir saçlarım eşim askerde gelmesine 56 gün kaldı allahın izniyle ve uzun saç takıntısı var 56 günde ne kadar uzar bilmiyorum ama geldiğinde onu şaşırtmak istiyorum bende denicem o yüzden ama bemixmi amalıyım bepanthenmi onu bilmiyorum bide ne kadar sıklıkta yapmak lazım onu bilmiyorum

kizlar bende yaklasik 1 aydir sarimsakli sampuandan kullaniyorum saclarim masallah hic dökülmüyor gibi yani tek tük. cok memnunum. ben yurtdisinda oldugum icin sinamekili kürü yapamiyorum burada malzemeler yok baska önerebileceginiz bisey varsa lütfen söyleyin.

benimde öyle cnm kendimi bildim bileli saclarim omuzlardan asagi inmedi benim bi sorunum yok ki saclarim cok ince ve az bi ara depresyona girmistim dökülüyorlar diye yikamak bile istemiyordum saclarimi okadar cok dökülüyordu... ama su an coooookkk memnunum bide uzatabilsem harika olur :)

kızlar bi on gündür giremedim. acil şehir dışına çıkmam gerekti orda da internet yoktu. malzemelerimi de yanıma alamamıştım. şimdi dışardan gidiyorum. pazartesi itibariyle resim eklemeye dvm edicem kusura bakmayın

kızlar dün sinamekili kür yaptım günler sonraaaa. ijine bi tatlı kaşığıı jojoba yapı koydum daha bi yumuşak oldu sanki...2 saat sonra sonra çam terebentinli şampuanla yıkadım her zamanki gibi... bakın bakalım deişiklik gözlücek misiniz?

cnm bence belirgin bi uzama olmus tebrikler bu sekilde dewam et. jojoba yagi sac kiriklarina cok iyi gelen bir yagdir ve saclari yumusatir. bnm sampuanimin icinde bal sarimsak ve jojoba yagi var. ama turkiyeye donunce cam terebenten de eklicem. bu arada burda sinameki goremedim hic. o yuzden turplu su yapiyorum 3 haftadir, hatta suan sacimda , uzamasini farkediyorum.yaza kadar kalca seviyeme gelsin istiyorum ki katlarimi esitleyim kisalmadan :)))

evet belirgin bir uzama var tebrikler ama resimlerini paylaşmayı unutma bakalım ne kadar uzayacak bende 3. sinameki kürümü yaptım bir aydırda şampuanıma çam terebentin koyuyorum resimlerini çekiyorum oldukça fark var biz 2-3 cm diyoruz keşke yükleyebilsem de görsen :)

uzamış gerçektende
bende pazar günü 4. kürü yapacağım

sürekli takip ediyorum ama fotografları çok geç atıyorsun

şubat ayının 3. haftasına kadar sürekli bi seyahat halindeyim malesef. o kadar yağı falan götüremiyorum yanımda. her bakımdan sonra koşa koşa ekliyorum resimleri inan. en basta bu seyahat olayı yoktu. bi iş mevzusu. ondan yaniiiii

merhaba canım...takipteydik ama saçının akıbetini bilmiyoruz...ne kadar sürede ne kadar uzadı görelim artık...

çoktandır yazamadım. Saçlarımı boyadım çünkü. Bi süre de maskelere ara verdim ev çok soğuktu ve kafamda saatlerce beklemek sıkıntı oluyordu. Hastalıklar vs. Bir ton şey oldu. Bi kaç güne resim ekleyeceğim :)

bekliyoruz canım...

Aynen cnm merakla bekliyoruz..

Öncelikle saçlarınıza üzüldüğümü belirtmek isterim saçı yakmak çok çok kötü bir şey .Sinameki bir süre uzatır bir süre durur bir süre uzatır bir süre durur önemli olan uzun süreli kullanmaktır 8 hafta kullanıp 2 hafta ara verdiğinizde uzamasının ne kadar hızlanacağını göreceksiniz vazgeçmemenizi tavsiye ederim

Eğer güzel bir araştırma yaparsanız forumda gayet somut örneklerle karşılaşabilirsiniz Ben neredeyse her konuyu açıp her sayfayı okudum somut örneklerle karşılaştıklarımı not aldım kullanıyorum 3. kürüm yani demek oluyor ki 3. haftamda annem ve babam sokakta beni gördüklerinde saçları bu kadar uzun değil bizim kızın diye tanımamışlar Önemli olan bakımlara inanıp kullanmak Herkese güzel bakımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…