Sinemaki nedir kizlar ya??
henüz saçı uzatan bir formül yok
gazoz 666 ınanmıyorsan deneme cnm ama burda deneyenler var forumları dolas bak ıstersen memnun kalanlar cok yanı
bu arada bnde sıze katılıyorum kızlar :)
bnım sacım koyu kestane ama bn sarı sevıyorum ve sarı dha cok yakısıyor acıcı denemıstım onceden ama saclarım kotu olmustu bu yuzden acıcıdan vazgectım eylulden berı sacımı fıldısı sarısına boyayarak rengını baya bı actım ama dıpten sıyahlar cıkıyo hemen saclarım yıprandı bnmde masa ve duzlestrıcı vazgecılmezımdır bu arada bnde sınemakılı tarıfı denıycem bırde sarmısaklı sampuan olayını nasıl yapıyoruz bı kutu sampuanın ıcıne mı sarmısakları ezıp koyayım yoksa az az mı karıstrayım ?
kızlar selam. dün sabaha karşı 5 gibi barcelino'landım :) uyudum. 3 buçuk gibi duşa girdim. tabi ki çam terebentinli normal şampuanlama ve defne garlı şampuan ve maskesini kullandım :) bunlar klişe artık :) ve bişey dikkatimi çekti. eskiden benm saçlarım taranırken ve banyoda çok dökülürdü. şimdi tek bir tel bile dökülmedi. hayret ettim. ve asıl inanamayacağınız şey: saçımın rengi de açılıyo. artık barcelinodan mı,terebentinden mi yoksa sinameki küründen mi bilmiyorum ama açıldığına eminim. yarım ton fark etti bence... bi de dibim artık gözle görülüyo. (ama makinem biraz kıytırık oloduğu için siz göremeyebilirsinizneyse fotoları koyuyorum. yorumları alayımmmmm :)
Eki Görüntüle 311948 Eki Görüntüle 311949
Eki Görüntüle 314377
entele bi ot,sirkeyle falan kaynatıp yapan arkadaşlar var ama ben losyonunu kullanıyordum.aktarlarda ya da internette bulabilirsin.losyonu internette 20lira civarı.
kullanımı 2 günde bir temiz saça uygulanıyor.eline eldiven takıp saçına sıkıyorsun (saç çıkartıcı ve uzatıcı etkisinden elinin üstündeki tüyler de etkilenmesin diye) masaj yaparak yediriyorsun.yarım saat 1saat arası bekletip yıkıyorsun ve sonuçta hem yumuşacık hem de 1 ayda 5-6 cm uzayan saçlara sahip oluyorsun
valla inanıp inanmama kısmı sana kalmış :)herşey herkeste aynı etkiyi göstermiyor. benim saçımı entele kullanmaya başladığımda ölçtük 1ay sonra gene ölçtük 5.5cm uzamıştı. "entele otu losyonu" diye arattırırsan kk çok fazla kullanan var.ben maddi nedenlerden dolayı bıraktım ama en kısa zamanda yeniden başlamayı düşünüyorum
evet kızlar selam. 2 gün önce sinamekili kürü uyguladım. bugün de barcelino. işte resimler :) yorumları bekliyorum. sizce bi deişiklik var mı? artı biri şu entele muhabbetini anlatabilir miiii :)))
Eki Görüntüle 314298 Eki Görüntüle 314297 Eki Görüntüle 314296 Eki Görüntüle 314299 Eki Görüntüle 314300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?