Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım kısacık gün be gün birlikte görelim uzamasını :)

sezosh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
542
17
96
36
Kütahya
kızlar herkese selam :) sitede yazan tüm saç uzatma formüllerini inceledim tek tek. hepinizin yorumlarını,tekniklerini okudum. ama arkadaşlar tam olarak ne kadar uzadığını gösteren bir şey yapmamışlar. bende şöyle olaylar silsilesi sonucunda aşağıdaki şeyi denemeye karar verdim.
arkadaşlar bnm saçım hürrem rengiydi ve (çok çabuk saçlarımdan sıkılrım) röfleye geri dönmek istedim. kaç kuaför gezdimse hepsi dudak uçuklatan rakamlar verdi ve kütahya çok küçük şehir öyle güvenip gidebileceğim bi kuaförde yok. üstelik zor geçinen de bi öğrenciyim. dedim kızım sezosh iş başa düştü sen bu işi kıvırırsın :) 10 günde 3 defa saç boyadım sonuç gördüğünüz renge çevirdim. artık röfle için zeminim hazır. 1 ay saçımı dinlendirip kendi röflemi de kendim yapıcam :))) tabi bu kadar fazla saç boyaması saçımın canını okudu. omuzlarımın hizasında olan saçlarım yandı. bende kestirdim (kısa saçı daha çok sevmişimdir her zaman) ama yaza nişan istiyorum yani bu saçların uzaması da lazım :) o yüzden tüm siteyi dolandım bütün herşeyi not ettim ettim ettim. olumlu yorumlar almış bikaç tekniği deneyerek saçlarımı sağlıklı bir şekilde uzatmaya karar verdim.
sıra gelelim tekniklere :))))
öncelikle kızlarrrr 2 farklı şampuan kullanıcam biri normal gündelik sıradan bi şampuan ki bunun içine sarımsak ve çam terebentin ekleyerek kullanıcam (kafamda bi kaç dakika bekleterek tabi) onu güzelce arındırdıktan sonra defne garlının şampuanı ile şampuanlıcam. (bu arada bir kullanımlık şampuan-yarım diş sarımsak ve bir tatlı kaşığı çam terebentin) saçımı ikinci kez de şampuanladıktan sonra gene defne garlının saç maskesini kullanıcam. (bu sitede yaptığım araştırmalara göre saça dehşet bakım yapıyomuş,hiç olumsuz yoruma rastlamadım,fiyatı da gayet uygun) bunlara ilave olarak hepinizin muhakkak bildiği şu sinamekili kürü uygulucam.(yinede bilmeyenler için bi tutam sinameki kaynatılıyo-bi ampul bemiks-bi tatlı kaşığı tatlı badem yağı kafamızda 2 saat bekliyo) bu kür hakkında da hep olumlu şeyler okudum.
bir de kızlar özellikle saçı boyalı olan hatunlar size sesleniyorum :))) barcelino diye bi ürün var (o da fiyatı çok uygun) onunla her gece saçlarıma masaj yapıcam.diplerden uçlara doğru (o da saça sağlık katıyomuş üstelik fiyatı yine çok uygun ve kuaförlerde bile satılan bişeymiş)
bunların hepsini uygulamaya başlamadım çünkü bi rahatsızlığım olduğundan dışarı çıkamıyorum,internetten sipariş verdim. bi kısmı geldi bi kısmı bugün yarın gelecek. geldiği gibi başlıcam merak etmeyin :) ve bunları 2 günde bir kullanıcam. her iki günde 1 resim de eklicem. gerçekten işe yarayıp yaramadığını birlikte görelim.
bu arada kızlarrrr röflemi attırana kadar yani minimum bi ay hiç bi düzleştirici maşa falan kullanmıcam.arada gerekirse (saçlarım çok kısa olduğu için) krepe attığımdan sprey kullanmam gerekebilir. onu da bakımlarımdan önce arındırmış olurum zaten. şimdi saçımın şu anki halinin resmini ekliyeyim. saçım yeni kestirilip boyandı... rengini beğenen olursa veya nasıl kızıllığı kırdığımı merak eden olursa sölerim :) hepinizi çok öptüm kızlarrrr :)

benimde saçlarım yıllardır omuzlarımı geçmiyor sinameki kürünü yeni duydum akşam alıp başlayacağım seninde resimlerini merakla bekliyorum ama hem sarımsak hem diğer kür hangisi uzatacak ki nasıl anlayacaksın neyse bakalım ne olacak .

sinameki kürü saçın uzamasını hızlandırıyomuş. sarımsak da yeni saçların çıkmasını sağlıyomuş. yani eğer forumlarda yazılanlar doğruysa hem sağlıklı saçlar çıkacak hemde uzaması hızlanacak. bir tek şampuan gelmedi şu anda. o da en geç yarın gelir kanımca. valla sonucu bende hevesle bekliyorum bakalım :)

hayırlı olsun sezosh bende aşağı yukarı seninle aynı yollardan geçtim bu ay üç defa boyadım.uçlarından çok az aldım bu ay kürlere başladım sana destek veriyorum.aynı şekilde kendi saçımla birlikte seninkini de takip edicem.

hayırlı uğurlu olsun topiğinn :) bende yaktım mahvettim saçlarımı şmdi duruldum hevesini kırmak istemem ama sinameki bi süre uzatıyo 2-3 hafta oda 1 -2 cm sonra duruyo turplu suda aynı şekilde benim denemediğim kalmadı en çokda o barcelino yağından memnun kaldım şimd enteleye geri döndüm 2 yıl önce kullandığımda çok yaramıştı... senide adım adım takip ediceeem upuzuuun saçların olması dileğiyle :)

tam benlik bir konu. bende bazı bakım kürlerini uygulamak istiyorum ama hangisini nasıl yapacagıma bir türlü karar veremedim.herkes bir sürü bakım kürü yazmış ancak işe yarıyor mu yaramıor mu diye somut bir örnek gösteren yok maalesef. her gün takip edecem burayı sana iyi şanslar umarım istediğin gibi uzar ve gürleşir saçların

canım topiğin hayırlı olsun gelısmelerı takıpteyım.. bende sınemakılı kurunü bir aylık uygulaadım ve benım saclarım hıc uzamaaz ama dort hafta yapmama ragmen guzel etkı etmıstı yanı hızlanmıstı uzamaası ama ben arka arkaya sekız hafta yapamadım yapsam daha da guzel sonuclar alırdım belkı ama gene basladım bu donemde dort hafta daha yaptım bu sefer sekıze tamamlarım ınsallah
bıde saclarında masa vb kullanmayınca yıpranma olmuyor ben uc aydır fılan bıraktım saclarım kendıne geldı.
sampuanın ıcıne koydugumuz yaglar fılan da etkılı oluyo ( benım sampuanın ıcınde de bı suru sey var bal terebentı yagı badem yagı b vıtamını daha sayamadıgımm )
saclarına banyoda masaj yap cnm o bakım sampuanı basındayken bı bes dk fılan cunku kan dolasımını hızlandırır dolayısıyla uzamayıda
sımdılık bu kadarr

kızlar teşekkürler herkese. bugün barcelinoyla masaj yaptım 2 saat bekledim. daha sonra şampuan-sarıumsak-terebentin yaptım. bi defa da şampuan yaptım. hemen arındı ve sarımsak kokusu da kalmadı. üstüne de saç maskemi kullandım. şu an saçlarım yeni doğmuş bebeğin saçları gibi inanılmaz yumuşak. henüz defne garlının şampuanı gelmedi. o yüzden normal şampuan kullanmak durumunda kaldım. gelişmeleri gün be gün yazıcam. diğer banyomdan sonra resim koycam :)))

saçlarım birinci resimdeki gibiydi benim. daha sonra 1 aralıkta kolestonun fındık kabuğuna boyadım. acayip koyu oldu (orjinalim koyu sarı nasıl öle tuttu bilmiyorum) ondan tam bi hafta sonra alix avien koyu sarı boyadım. açık kızıl kahve gibi bişey oldu. bi kaç gün önce de vella mıydı neydi vanilya sarısı boyadım bu hale geldi. ama uçlarını hiç sorma. kısa saçı daha çok sevdiğim için kuaföre o kadar para vermek istemedim. çok büyük meblağlardan söz ediyolardı :S

kızlar kusura bakmayın unuttum da sanmayın. hiç hesapta olmayan ödemeler çıktı. bemiks alamadım. alamayınca da resim çekip koycak bişey olmadı hepinizden çooook özür dilerim. şimdi çıkıyorum bemiks ampulümü alıcam akşama kadar kafamda bekletip akşam hemen resim koyucam :) öpüyorum hepinizi :))

[ı]kızlar selam. Saat 4 gibi bemiksimi aldım geldim,sinamekili kürü yaptım. Kafama bi poşet geçirdim daha rahat nüfuz eder gibi düşündüm. Saat 6 da duşa girdim. önce sinamekili kürü güzelce arındırdım. Ardından sarımsaklı-terebentinli ve günlük şampuanlı bakımımı yaptım bi kaç dakika bekledim. Onu da defne garlı şampuan ile arındırdım(nasıl güzel bi kokusu var inanamazsınız:)) hemen ardından defne garlının maskesini uyguladım. O ara bi güzel yavaş yavaş da keselendim (dakika tutmadım yani ne kadar olduğunu siz kestirin) artı o maske de mükemmel kokuyo ama rengi bildiğiniz yeşil çok ilginç... Neyse sonra çıktım güzelce iri dişli bi fırça ile saçlarımı hırpalamadan taradım ve kuruttum fotolarımı çektim :) ayda bir de normal boydan resim ekliyeyim de öyle de görelim diye düşündüm. Bu arada saçlarımın önünde perçemler vardı kırpma gibi. Yana ayırmak istiyodum ama çok çok kısa geliyodu. Bu sefer ayırabildim. Ev arkadaşım bnm bu bakımları yaptığımı bilmiyo ve aynen sölediğini yazıyorum "kızım nasıl uzamış senin saçların öyle daha geçen hafta ayrılmıyodu" dedi. Bende çok şaşırdım. Dibim de belirdi ama makinamın dandikliğinden mi ışıktan mı bilmiyorum görünmüyo resimlerde. Kızlar bu arada dün geceden beri takip eden yok. Yarın falan da durum böle olursa bende foto atmiyim. Bnm bi kaç gün girememe sebebim sıkıştığım için bemiks alamamamdı. Neyse yazarsınız yorumları. öpüldünüz...[/ı]

sen koy fotolarını takip ederiz merak etme.hatta şu aralar tembellikten bakım falan yapamıyorum gaza gelirim belki

yok cnm ya takipteyiz :) merakla bende bir haftadır şampuanıma çam terebentin koydum her gece duş alıyorum zaten kimse bilmiyo işyerinde herkes saçların harika parlıyor diyorlar birde sanki uzadı biraz insan fark ediyor bu akşam bende sinameki kürüne başlıycam
senide her gün takip ediyorum ama resim yoktu bakalım neler olacak benim saçlarım omuzlarımda ama biraz daha uzasın istiyorum sen resimlerini koy mutlaka takipteyiz :)

kesinlikle sen koy resimleri, takipteyiz )

zaten ben de kuaför mağduruyum, yaklaşık 2 haftadır turplu su yapıyorum, bakalım sonuç nolcak...

saçlarını her gün yıkamak da sağlıklı değilmiş ama !!! takipteyseniz sıkıntı yok yarını barcelino günü :)

kızlar selam. dün sabaha karşı 5 gibi barcelino'landım :) uyudum. 3 buçuk gibi duşa girdim. tabi ki çam terebentinli normal şampuanlama ve defne garlı şampuan ve maskesini kullandım :) bunlar klişe artık :) ve bişey dikkatimi çekti. eskiden benm saçlarım taranırken ve banyoda çok dökülürdü. şimdi tek bir tel bile dökülmedi. hayret ettim. ve asıl inanamayacağınız şey: saçımın rengi de açılıyo. artık barcelinodan mı,terebentinden mi yoksa sinameki küründen mi bilmiyorum ama açıldığına eminim. yarım ton fark etti bence... bi de dibim artık gözle görülüyo. (ama makinem biraz kıytırık oloduğu için siz göremeyebilirsiniz neyse fotoları koyuyorum. yorumları alayımmmmm :)

cnm hiç anlaşılmıyoki şöyle arkadan falan tüm saçını çek bence bide dipleri çok yakından çekiyosun biraz uzak çeksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…