Saç Kesim Şekilleri saçlarım kafama ağır geliyor

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mltm87

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
2.327
4
0
Diğer
sanki benim saçlarım kafama ağırlık yapıyor ya çok başımı ağrıtıyor o ağırlık başım ağrıyınca midem de bulanmaya başlıyormafoldumben
saçlarım uzun katlı katlı belime kadar uzanıyor ve de çok gür çok çok gür:sinifsinif:
kestirmek istemiyorum kesinliklemafoldumben
ne yapıcam bilemiyorum bazen başımı o kadar çok ağrıtıyo ki elime jileti alıp kazıyasım geliyo şuan da öyle zamanlardan biri çatlıyor başım
enseme değmesin sıcakta diye topluyorum bu sefer tokanın ağırlığı da ekleniyor:1ninca:
napsam yaa aralardan aldırmak bi işe yarar mı kiCADIARZU
bi kere bi kuaföre saçımı aralardan al dedim sakın dedi iğrenç olur saçın dedi aralardan alınca hem görüntü kötüleşiyor hem de hemen uzuyo aralar sürekli aldırmak zorunda kalıyosun dedi güzel senin sakın öyle bişey yapma dedi:kedi:
ama başım çatlıyor yaa senağlama
ya saçım baş ağrısının sebebi ya da başım ağrıyınca saçlarıma katlanamıyorum ikisinden birisenağlama
aralardan aldıran var mı onu merak ediyorum hafifliyor mu saç yoksa kuaförün dediği gibi kötü bi görüntü olur mu ki

fazlaliklari bana ver meltemcim benimkiler de cok dokuluyor ya:sinifsinif:

çok kısa kesitr saçlarını hem değişiklik olur

anaa avatarına saç kestirirken resim koymuşkaydirigubbakcemile3
ya ben kestirmek istemiyorum işte uzunluğu katı fln herşey iyi seviyorum saçlarımı ama çok gür olması dolayısıyla ağır :bbo:

fazlaliklari bana ver meltemcim benimkiler de cok dokuluyor ya:sinifsinif:

tadlim bakalım şu aralardan aldırma olayını bi öğreneyimde benim aralardan aldırdığım saçlardan 10 kişiye saç çıkarsüprizzzzz
bu arada şampuanına çam terebenti ekleyerimseniben

benim arkadaşım var saçları kıvırcık ve çok gür aralardan aldırıyor dolayısıyla saç hava alıyor kendine geliyor bi zararını görmedi vakti geldikçe de aldırıyor saçın bakımı için gerekli aslında hava alamayan saçlar dökülür

ahhh canım keşke azcık dökülse:gitme:

allah allah nasıl bir saçmış ki bu çok merak ettim canım varsa resim koyar mısın
katlı kestir dicektim ama zaten katlıymış

benim saçımda aynen öyleydi canım seni çok iyi anlıyorum topladığımda başımda bir kafa daha var gibi gelirdi .bir gün ben bunları bir kestirdim kuş gibi rahatladım ondan sonrada ara makas attırıyorum hep koaföre eski gürlüğü kalmadı rahat ettim bende .

ara makasın bence görüntü olarak bir çirkinliği yok

sadece yoğunlu azalıyor saçlarınınn

allah allah nasıl bir saçmış ki bu çok merak ettim canım varsa resim koyar mısın
katlı kestir dicektim ama zaten katlıymış

aslında resim konulmasını gerektiren bi durum yok ama rica ettin mademyerimseniben
tabi katlı olduğu için önler kısa haliyle V kesim arkası uzun ve en çok saç olan yerde arkası zaten:bbo:
bu normal gürlüğünün gayet belli olduğu normal hali;

süperr ya demek görüntü de hiç bişey değişmiyorsüprizzzzz
ya topuz yapınca bi de başım çok ağrıyorsa sanki kafamı geriye çekiyormuş o topuzun ağırlığı gibi hissediyorum at kuyruğu zaten yapmıyorum o kuyruk sallandıkça benim de başım ağrıyorkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
saçların güzelmiş canım ara makas attır bence eğer rahatsız ederse uzatırsın zaten görüntü olarak sorun olmaz adı üstünde 'ara' makas :)

ya aslında o kadar gür görünmüyor saçların ne biliyim belkide fotoda tam cıkmamıstır..baş ağrının sebebi başka birşey olmasın ?

ya aslında o kadar gür görünmüyor saçların ne biliyim belkide fotoda tam cıkmamıstır..baş ağrının sebebi başka birşey olmasın ?

ya işte saçlarım mı baş ağrısına neden oluyo yoksa başım ağrırken mi saçlarıma tahammül edemiyorum orasını kestiremedim
sadece önlerini koydum ya ondan gürlüğü belli olmuyo önleri kısa V kesim arkası uzun baya ve de arkada çok saç öndekiler çeyreği:bbo:
saçımı kestirmeye gittiğimde kuaför saçım gür diye çok uğraşıyor diye benden farklı ücret alıyor yaa:gitme:

meltem benim de saçlarım çok uzun ama çok ince telli olduğu için az görünüyor, keşke biraz daha gür olsaydı da başım ağrısaydı mafoldumben

şaka bir yana da canım başağrının sebebi migren ya da ona benzer bir şey de olabilir, bir kontrole git istersen, geçmiş olsun bu arada :1hug:

allah korusun tucecimkaydirigubbakcemile3keşke benimde az daha seyrek olsaymışmafoldumben
ya şimdi diyorum ki saçlarımı bi aralardan aldırayım sonra bide evin ışıkları beyaz onları sarı ışık yapayım baktım gördüm hala başım ağrıyor o zaman kesin gidicem doktora yüüksek tansiyon sorunum fln da kesinlikle yok:sm_confused:
saçlarım ensemi pişiriyor toplamak zorunda kalıyorum toplayınca öyle bi ağır kimafoldumben

bence saçından dolayı değildir acayip derecede uzun ve gür durmuyo. bi de dökülseler keşke deme sonra ararsın bunları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…