• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarım iki renk oldu ne yapacağım?

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
bugun saçlarımı palette altın karamele boyadımm boyamaz olaydımm diplerim kumral ve 5 6 cm gelmişti diplere çok güzel girdi ama saçlarımın bakır olan yerlerine bir gram dahi girmemiş ben napacam şimdi kafamda iki renk çok kötü oldu:14::14::14::14::14:

ben de yaptım defalarca :/ ya dıplerını bakır boya ya da koleston yoğun renk açıcı boyayla bakır kısımları aç. ama en sağlıklısı kuaför elbette :26::26:

bana yardım edin lütfen saçlarıımn bakır olan yerlerini küllü sarı yapsam olur mu:14::14: sonra karamele cevirsemm:14::14:

Kendimden örnek vereyim 2 yıl önce aynı şey benim başıma geldi saçım 2 renk iğrenç görünüyordu sonra koyu bir renge boyadım ve her hafta uçlarından kestiriyordum sonunda kurtuldum...

bakır düzelmez kolay kolay :/ ben koyu kestane yapmıştım malesef yoksa olmuyor. kuaför de ya açalım ya koyulaştıralım dıyor zaten... :5:

Kendimden örnek vereyim 2 yıl önce aynı şey benim başıma geldi saçım 2 renk iğrenç görünüyordu sonra koyu bir renge boyadım ve her hafta uçlarından kestiriyordum sonunda kurtuldum...

nasıl bir koyu renge boyayım canım benimkide berbet su an dipleri o kadar güzel ki karamel cok güzel aynu kutudaki gibi ama geri kalanı rezil:14::14: dayanımoyurm aynaya bakmaya:14::14:

Hadi ya belki 2. boyamada tutar renk, keşke uçlardan başlasaydın boyamaya, saçın da çok koyu değildi aslında ama demek ki daha açık bir ton lazımmış... Küllü açık kumralla önce uçları sonra dipleri boyarsan eşitlenir belki. 7 numaradan daha koyuya boyama bence.

Hadi ya belki 2. boyamada tutar renk, keşke uçlardan başlasaydın boyamaya, saçın da çok koyu değildi aslında ama demek ki daha açık bir ton lazımmış... Küllü açık kumralla önce uçları sonra dipleri boyarsan eşitlenir belki. 7 numaradan daha koyuya boyama bence.

canım uçlardan başladım boyamaya son daki diplere vurdum dipler çok güzel girdi ama uçlar felaket saçlarım bir boyayı daha kaldıracak durumda değiller sanki:14::14:

peki çok koyu olmaz mı canımm hep acık kullandım ben gözümü garip gelmez mi:14::14:

tabikide sen bilirsin seni asla yanlış yönlendirmek istemem. Ama koyu kahve çok koyudur dersen şu anki saç renginden birkaç ton daha koyu bir renk olabilir. Ama eğer bakır rengi varsa saçını koyu renk boyasanda illaki görünür :(

Son düzenleme:
tabikide sen bilirsin seni asla yanlış yönlendirmek istemem. Ama koyu kahve çok koyudur dersen şu anki saç renginden birkaç ton daha koyu bir renk olabilir. Ama eğer bakır rengi varsa saçını koyu renk boyasanda illaki görünür :(

galiba en iyi öyle yapmak kuzum dogru diyrsunn:14::14:

uçlarını yani bakır kısmı bi parmak kadar mavi mix boya sıkılmış küllü orta kumralla boya ve diplere göre daha çok beklet, diplerini de sadece küllü orta kumralla boya. böylelikle tek bir renk elde edersin.
1 ay kadar böyle kullanırsın, sonra zaten küllülüğü gider. gidince syoss altın karamelle boya %9luk oksidan katarak o zaman istediğin karameli elde edersin.
küllü boyada tavsiyem de loreal excellence. yeşerme yapmadan güzel turunculuk alıyor. numara olarak da diyebileceğim 7.1

Son düzenleyen: Moderatör:
merak ettim,en sonunda neye karar verdin?şimdi saçların nasıl?benim de saçlarım iki renkli oldu da :((

Back