• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım için

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

cansuum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
17
0
0
Ankara
mrb arkadaşlar..bir sorunum var.ben saçlarıma şekil vermeyi bilmiyorum beceremiyorum.sürekli salık düz bi halde kullanıyorum.saçlarım düz bu arada pırasa yani :1: hep aynı şekil olmasından sıkıldım.aslında birazda nişanlıma güzel ve farklı görünmek istiyorum.sık sık kuaföre gidecek durumumda yok yani maddi açıdan.bana fikir verebilirmisiniz.günlük kullanım için saç şekillerine ihtiyacım var.bide iş yaparken falan at kuyruğu yapıyorum onu biliyorum yani :21: bazı bayanlar kendi kendilerine saçlarına çok güzel şekliller veriyor.ben nasıl yapacağımı bilemiyorum.tşkler herkese..

mrb arkadaşlar..bir sorunum var.ben saçlarıma şekil vermeyi bilmiyorum beceremiyorum.sürekli salık düz bi halde kullanıyorum.saçlarım düz bu arada pırasa yani :1: hep aynı şekil olmasından sıkıldım.aslında birazda nişanlıma güzel ve farklı görünmek istiyorum.sık sık kuaföre gidecek durumumda yok yani maddi açıdan.bana fikir verebilirmisiniz.günlük kullanım için saç şekillerine ihtiyacım var.bide iş yaparken falan at kuyruğu yapıyorum onu biliyorum yani :21: bazı bayanlar kendi kendilerine saçlarına çok güzel şekliller veriyor.ben nasıl yapacağımı bilemiyorum.tşkler herkese..

At kuyruğu yerine topuz yapabilirsin.Saçını sürekli açık kullananlar toplayınca göze bi farklı geliyor.:34:

Jöle ya da köpük yardımıyla dalgalı hacimli bir saç yapabilirsin,

bu şekilde yaptıktan sonra ister açık bırak ister topla ister dağınık topuz yap

Yani birçok şey yapabilirsin,netten günlük kullanım için saç şekilleri videolu anlatım var onları izleyip yapabilirsin.

Maddi açıdan kendini ayarlayıp saçlarına perma yaptırıp kıvır kıvır dolaşabilirsin.

Maşa yardımıyla saçlarına bukle yapabilirsin.

Yine bir saç sekıllendirme yöntemi olan tost yapabilirsin.

Yani istedıkten sonra yaparsın öğrenirsin aklıma gelenler bunlar oldu.

Jöle ya da köpük yardımıyla dalgalı hacimli bir saç yapabilirsin,

bu şekilde yaptıktan sonra ister açık bırak ister topla ister dağınık topuz yap

Yani birçok şey yapabilirsin,netten günlük kullanım için saç şekilleri videolu anlatım var onları izleyip yapabilirsin.

Maddi açıdan kendini ayarlayıp saçlarına perma yaptırıp kıvır kıvır dolaşabilirsin.

Maşa yardımıyla saçlarına bukle yapabilirsin.

Yine bir saç sekıllendirme yöntemi olan tost yapabilirsin.

Yani istedıkten sonra yaparsın öğrenirsin aklıma gelenler bunlar oldu.

Bunlara ek olarak, saçlarında perçem yoksa mesela uzun perçem kestirip, böyle yana doğru kıvırıyolar ya çok yakışıyo düz saçlara. :16:

Back