saçlarım için önerebileceğiniz bir şey var mı?

senabeste

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1
0
1
İstanbul
saç tipim yağlı, senelerdir alıştırdım. her sabah duş alırım. saçlarımı kuruttuğumda çok elektrikleniyor, hem de sertleşiyor. kurutmadığımdaysa daha da elektrikleniyor. ne yapabilirim önerebileceğiniz bir şey var mı?

Bence sürekli duş alman kötü bir alışkanlık. Yağlı şeylerden uzak durmaya çalış. Gliss şampuan oneririm ve Saç kremini diplere uygulama

Bence milkshake markalı ürünleri kullan çok iyi geliyo kabarıklılığını alır benim saçım yağlı değil ama hergün yıkamaya alıştırdığım için rahat edemiyorum şampuanı saç diplerine kremini de uçlarına uygulamaya çalış :1:

Aynen saçım hergün yağlanır,uçlar da kurur.şampuanımı yağlı saçlar için, krem ve maskelerimi de kuru saçlar için seçerek yıllarca dengelemeye çalıştım, ya da idare ettim diyelim.acil durumlar için de bir kenarda kuru şampuanım olurdu hep.herhün saç yıkamaktan sinüzit oldum.daha birkaç gündür Lee stafford şampuan ve krem kullanıyorum, ilk yıkamamla 2.yıkamam arasında 48 saat olmasına rağmen saçlarım hala idare eder görünüyordu,bu benim için bir rekor.2. yıkamamın ertesi günü saçlarım hala yeni yıkanmış gibiydi, hiçbir ağırlaşma yoktu ama ben sürdüğüm başka bir ürünü arındırmak için ve nemli saç daha kolay şekil aldığından şekil vermek için yıkadım.bu ürünle saçlarım 2.günü çıkarabilir.kremi ise o kadar güzel ki, hiç ağırlaştırmadan o kuru sert uçları yumuşacık yapıyor.elektriklenme de sıfır.birçok yağlı saç şampuanı denedim bugüne kadar, hiçbiri böyle etki yapmamıştı.benim kullandığım seri 'poker straight' yani düzleştirici seri.ama 'big fat healty hair' serisinin de yağlanmayı azalttığını okudum.o seri ise hacim verici seri.gratislerde satılıyor,şiddetle öneririm :)

Son düzenleme:
Benim de saçlarım yağlı, üstelik seyrek. saç dökülmesi problemi yaşadığım için Bioblas kullandım, 4 sene oldu, hala bioblas yağlı saçlar için şampuanı kullanıyorum. hem saçlarımı arttırdı, hem de yağlı görünümünü düzeltti.
saçları her gün yıkamak saçları zayıflatır, ve kire karşı direncini azaltır. her gün yıkamayı ilk bıraktığın zaman saçların yine yağlı gözükür, ama zaman içinde, en fazla 2-3 haftada, saçların direnç kazandıkça yağlanma süresinin de uzadığını göreceksin.

Back