Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım hiç uzamıyor ve şampuan sorunsalı

Ben bi ara prozinc şampuanın içine 1 kapak çam terabentini katmıştım saçlarım aşırı uzamıştı çevremdekiler de farketmişti hem saçlarımın hoş bi dalgası oluyodu canım tek sorun saçımı kurutuyodu zaten saç uçlarım kuru ama serumla falan yumuşatmıştım memnundum yani ama şu an uzamıyorlar ben de uzatmak için uğraşıyorum

tek bir şey kullan ozaman. şampuan sa
şampuanda kalsın bakım yağlarıydı kremdi serumdu vs vs belkide yoruyordur saçı bilmiyorum tabi :/
Haklısın bende öyle düşünüyorum mesela bakım kremi kullanmayı bıraktım maskemde bitiyor iki kullanımlık bişey kaldı bitince almıcam şampuan sıvı saç kremi serum kullanıcam sadece.Sıvı saç kremim bitince de almayı düşünmüyorum şampuan serum ikilisiyle devam edicem yoluma. :)

Prozinc i bende kullandım uzamasına etki göremedim ve dediğin gibi kuruttu saç kremi duruyor ama kullanmıyorum onu da. off off nolacak bu halimiz saçlarla. bu arada şuan hangi şampuanı kullandığını öğrenebilir miyim :)

Prozincten sonra çok fazla şampun denedim canım hepsini 2-3 kullanımda bıraktım elseve revlon mecitefendi sarımsaklısını clear... her türden denedim yani saçımın öncelikli sorunu dökülmesi seboreik dermatit var bende hiçbi şey durduramadı. Şu an hunca care kullanıyorum argan yağlı ve zeytinyağlısını saçlarımı yumuşacık yapıyor ve hiç beklemiyodum dökülmesini de önledi nedense

saçınla ne kadar çok oynarsan o kadar çok mahvedersin bunu öğrendim yıllar içinde

Hunca nın bende aldım ama sadece iki kez mi ne kullandım çöpe gitti

Merhaba canım restorez şampuan öneririm çok hızlı bir şekilde uzaması sağladı benim saçlarımın.

saçınla ne kadar çok oynarsan o kadar çok mahvedersin bunu öğrendim yıllar içinde

Haklısın valla bende öğreniyorum yeni yeni .....arkadaşlarım market şampuanı kullanıyor ki eczacı dedi gözeneklerin tıkanmış diye ama onların saçları benimkilerden güzel ve uzun ve daha çabuk uzuyor ..Benim gözeneklerim açık olsa nolacak zaten dökülüyor ve hep yerinde sayıyor uzamıyor.

Boşa para verdim onca şeye elimdekileri tüketip eskisi gibi market şampuanına geri dönmek en iyisi bakalım birazda öyle devam edeyim nolacak gerçi şuanki saçlarım çok güzel gözüküyor ya parlak parlak düzleştirmiştim de dün yıkamak istemiyorum meğer saçımın ilacı elsevemiş

Hunca nın bende aldım ama sadece iki kez mi ne kullandım çöpe gitti
Her şeyi kullanmışsın ahahaha herkesin saç yapısı farklı ya bence market şampuanlarına devam o kadar bakım yapıyorum ama saçlarını sadece elsevele şampuanlayanlar benden çok daha mutlu

Merhaba canım restorez şampuan öneririm çok hızlı bir şekilde uzaması sağladı benim saçlarımın.

Merhabalar onu da kullandım ilk kullandığımda 2 sene önceydi yumuşacık yaptı bayıldım sonraki kullanımlarımda ise memnun kalmadım ve uzatmadı.Uzun süre ara verip tekrardan alayım dedim daha geçen hafta bitti 1000 ml lik şişem . Onda da aradığımı bulamadım .

Sarımsak ta baya kokuyor

Her şeyi kullanmışsın ahahaha herkesin saç yapısı farklı ya bence market şampuanlarına devam o kadar bakım yapıyorum ama saçlarını sadece elsevele şampuanlayanlar benden çok daha mutlu
Sorma kullandım vallahi. ne bakımlar ne pahalı şampuanlar yağlar kremler serumlar onca şey kullandım ama market şampuanı kullanan arkadaşlarımın saçları daha güzel yumuşak ve uzuyor benimkiler aynı boyda sert cansız . Ama artık son,,,,, şampuanım bitsin elseve ile devam edicem yoluma.

ablam ne saçlarına bakım yapar ne boyar ne saç kremi vs vs hiç bir şey yok ya. şampuanını bile kendi seçmez. annem ne alırsa onu kullanır. vicdanzızın öyle güzel saçları var ki belinde upuzun pasparlak güçlü.
çok kıskanıyorum

Ahaha aynen valla ne kadar para döktüm bütün aile bıktı saçımdan kozmik bakımı takip ediyor musun canım burçlara göre saç kestirme bence o da önemli

Gel de sinir olma dimi ama benim bir arkadaş vardı üniversiteden o da saçlarıyla hiç uğraşmazdı hatta taramak bile zor gelirdi çoğu zaman topuz yapardı rastgele şampuan kullanırdı ama saçları belindeydi ve çok güzel gözüküyordu gerçi onda boya yoktu .

Benim görümcemin saçlarına herkes hayrandır onun kalçasında ben o kadar abartı istemem gerçi belde olsa yeter benim için kafi. Onun tek yaptığı şey zeytinyağı sürmek haftada bir .. Herkesin evinde olan bir şey zeytinyağı o kadar şey alıyoruz ediyoruz saçları hepten beter ediyoruz. Belki bende sadece zeytinyağı yaparım bakım olarak.

Ahaha aynen valla ne kadar para döktüm bütün aile bıktı saçımdan kozmik bakımı takip ediyor musun canım burçlara göre saç kestirme bence o da önemli

Benimkiler de bıktı her yerde saç telleri. Geçenlerde yatılı misafir geldi bana diyor senin saçların ne çok dökülüyor öyle her yerde saç . Rezil oldum kadına. kozmik bakımı biliyorum öyle şeyler bana inandırıcı gelmiyor , bir kez gittiğimde kuaföre dedi ay dolunay tam zamanında kestiriyorsun saçını çok hızlı uzucak dedi uzamadı.

Artık son çare genlere bağlıyorum canım abimim saçları hangi şampuanla yıkarsa yıkasın yumuşacık benim sert iğrenç saçlarım var valla biraz şanslı olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…