Evet boya var ama koyu renk .saçlarında boya var mı?
bu konuda herhangi bir uzmanlığım yok sadece yaşanmışlıklarımdan dolayı fikir verebilicem sana. ben yıllarca boya kullandım koyu açık farketmeden. saçımda boya olduğu müddetçe hiç uzmadı saçlarım. her seferinde daha da kısaldı. kötü oldukça ya da uzasın diye kestirdikçe hiç işe yaramadı üstüne üstlük daha da kısaldı.
ne bitkisel yağlar şampuanlar vs vs neler neler kullanmadım.
bi ara yağlı bile bıraktım yıkamadım besliyor dediler diye. yine olmadı.
boyadan saçın dengesi bile değişti. kıvırcık saçlarım iğrenç bir şekilde keçeli düze dönüştü.
mecbur düzleştiriyordum ya da fön çektiriyordum hep güzel gözükmesi için.
e bunları yaptıkça daha çok yıpranıyordu ve kırılıyordu kısalıyordu.
son çarem saçlarımı kısacık kestirmekti. çok zor bi durumdu ama yapmak zorunda kaldım.
sonrasında uzarken ne bir fön ne bir düzleştirici ne bir boya hiç bir şey kullanmadım.
iki senede göğüslerime kadar uzadı ben bile şaşırdım. doğal olunca uzaması da hızlandı . güçlendi eskisi gibi kırılmadı da.
en önemlisi eski kıvırcıklığına kavuştu ve parlaklığı geldi.
eğer cesaret edebilcekseniz kestirin doğal haliyle uzatın. fönden falan bi süre uzak durun. kendi haline bırakın boğmayın saçı az da olsa toparlar ama boyattıkça bu sorun hep olacaktır.
tam bir bensinn. bende kestirdikten sonra uzasın diye gözünün içine baktım düğünümde kısacık saç kalmasın ne kadar uzun olursa iyi diye.iyice kısa kestirdikten sonra hiç uçlarından aldırmadığım uçları bakımsız berbat bir saçla gelin başım oldu . ama toplanmasından dolayı hiç göstermedi kötülüğünü. sonrasında da oturup kendim kestim uçlarından kıvırcık olduğu için çaktırmıyor
Teşekkür ederim bende de vardı kansızlık demir b12 eksikliği ferritinim bile 2 ydi düşün ama tedavi oldum şimdi öyle sorunum yok ama yine de uzamıyor çam terebentin kattım şampuanıma...Kendi yaptigim kürümden bahsetmek isterim B12 eksikliği vardı kansızlık saçık o yüzden pek uzamamisti 2 sene önce yarım şampuan içine 1 yemek kaşığı cam terebentini attım saçımi hep o şekil de yikadim 3.4 ay kullandım iyi geldi sonra ise sinameki kurune geçtim ayda 2.3 cm uzattı benim saçımi
Teşekkür ederim bende de vardı kansızlık demir b12 eksikliği ferritinim bile 2 ydi düşün ama tedavi oldum şimdi öyle sorunum yok ama yine de uzamıyor çam terebentin kattım şampuanıma...
O zaman badem yağıyla masaj yapacaksin dustan önce ya da 9
Teşekkür ederim bende de vardı kansızlık demir b12 eksikliği ferritinim bile 2 ydi düşün ama tedavi oldum şimdi öyle sorunum yok ama yine de uzamıyor çam terebentin kattım şampuanıma...
Sinamekiyi yıllar önce denemiştim çok uğraştırıcı gelmişti gözüme . Sanırım bir kez yapmıştım iki de olabilir.
İşe yarayacağını bilsem yaparım gene ama sinameki saçı çok kurutuyormuş saçlarım zaten kuru serumlarla nem veriyorum sinameki de hepten kurutursa ......
Ayrıca akıtıyor boyayı , oriel olduğu için akınca kötü duruyor tekrar boyamak durumunda kalıyorum ve daha da yıpranıyor... İki ucu b.klu değnek dedikleri bu olsa gerek .
Sinamekiyi yıllar önce denemiştim çok uğraştırıcı gelmişti gözüme . Sanırım bir kez yapmıştım iki de olabilir.
İşe yarayacağını bilsem yaparım gene ama sinameki saçı çok kurutuyormuş saçlarım zaten kuru serumlarla nem veriyorum sinameki de hepten kurutursa ......
Ayrıca akıtıyor boyayı , oriel olduğu için akınca kötü duruyor tekrar boyamak durumunda kalıyorum ve daha da yıpranıyor... İki ucu b.klu değnek dedikleri bu olsa gerek .
Duştan önce Badem yağıyla saçına masaj yap özellikle saç diplerine bide sıcak zeytinyağı kuru var mis ılıtıp sürmek oda çok iyi diyorlardı ayrica sinameki bana iyi geldi.. içine saç bakım yağı falan koyuyordum
benim eşimde uzun saçı sevdiğini söylemişti. postij alıp takmıştım bir sene boyunca hiç çıkarmadan banyo yapar yapmaz geri takardım.ama kestirdiğime en çok o sevinmişti. ve şimdiki saçlarımın doğallığına bayılıyor.
ben de ilk başlarda özel şampuanlar alıyordum. hiç market şampuanı almazdım. yok keratinliymiş de yok boyalı saçlara özelmiş de bilmem ne falan.genel olarak da pahalı şampuanlar hepsi. sonradan anladım ki hiçbir işe yaramıyorlar. belki de bende yaramadılar bilmiyorum.
sonra market şampuanlarına döndüm. ama uygunu bulana kadar da çok değiştirdim.kimi kepek yaptı kimi erken yağlandırdı falan.
son iki haftadır dove markasının yağ bakımı şampuanını kullanıyorum. saçlarıma çok çok iyi geldi.elle hissedilir bir yumuşama var baya hoşuma gitti.deneyebilirsin onu fiyatı da uygun 12 liraydı yanlış hatırlamıyorsam
Ahh ah onu da kullandım.......benim bir arkadaşım bana dax supergro diye bir yağ karışımlı kür önermişti. watsonslarda saılıyor. onun saçlarını uzatmış.benimkine pek bir etkisi olmadı. araştırıp onu da deneyebilirsin.
Ahh ah onu da kullandım.......
İlk kullandığımda iki haftada falan bir cm uzatıp beni şaşırtmıştı fakat daha sonra etki görememiştim onda da.. Evde birazcık kaldı arındırmasını sevmiyorum zaten etki de alamadım koydum bir köşeye kimbilir nerede
Gerçekten öyle ..insan artık almaktan da kullanmaktan da çok sıkılıyor..
Bir hafta önce bebe şampuanı alıp içine yağlardan kattım acaba tek bunu mu yapsam?çok üstüne düşme ama bir yerden sonra bu kadar çok bakımdı yağ falan da iyi gelmiyor. kendi haline bırak bakalım biraz da :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?