Artık son çare genlere bağlıyorum canımabimim saçları hangi şampuanla yıkarsa yıkasın yumuşacık benim sert iğrenç saçlarım var valla biraz şanslı olmak lazım
Benim de çok gürdü upuzundu herkes ne güzel saçların var derdi sonra bir döküldü durmadı sürekli döküldü valla bu kem gözlüleri Allah bildiği gibi yapsın yaGenlerle alakalı olsa benim de saçlarım güzel olurdu aslında güzeldi ama hem ben hem kuaför mahvetti saçlarımı .
Bir de nazar değdirdiler bence benim saçlarıma herkes düzleştiriyor musun derdi görsen fönlü gibiydi ah ah dümdüz uzun , bir maşallah demediler saçlarım evrim geçirdi.
Benim de çok gürdü upuzundu herkes ne güzel saçların var derdi sonra bir döküldü durmadı sürekli döküldü valla bu kem gözlüleri Allah bildiği gibi yapsın yainşallah buluruz bir gün çaresini canım
Ahahaha demek seni her türlü seviyor adam çok şanslısın işteeAhahaha işte neredenn nereyee
İnşallah canım ,bir de benimkisi bana diyordu saçların çok sert aşkım niye böyle her görüştüğümüzde diyordu sinir ediyordu Allahtan şuan öyle sertlik yok fazla şimdi de napıyorsun saçlarına çok güzel diyor ama işte mecnuna da demişler leyla kara kuru nesini sevdin onun o misal bizimkisi
Evet şanslıyım bende onu dökülen saçlarına rağmen çok seviyorumAhahaha demek seni her türlü seviyor adam çok şanslısın iştee
Ahaha mutluluğu bulmuşsun o zaman market şampuanları da 2. Aşkın olsun başka yapacak bir şey yokEvet şanslıyım bende onu dökülen saçlarına rağmen çok seviyorumilk zamanlarımızda kafasından saç fışkırıyordu şimdi kel kalacak neredeyse yanlarda saç kalmadı garibimin çift olarak saçlardan yaralıyız
Öyle olacak galiba ama görümcem de aklıma girdi o sebamed kullanıyomuş saçları harika kalçasında off kararsızlık abidesiyimAhaha mutluluğu bulmuşsun o zaman market şampuanları da 2. Aşkın olsun başka yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?