• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saçlarım hiç fön tutmuyor ne yapmam gerek

system saç kremi uçlara sürüyorum zaten..birde o saç bakım şeyleri daha çabuk bozuyor sonuçta kimyevi madde saça yapışıyor...ama arkadan öne doru fönde nasıl tutarki sonuçta saç aynı saç ha önden başlamışsın ha arkadan

fark edıyor dene bence söyle söylıyım normal düz fön cekersın sonra kafanı saga sola sallayamazsın hemen bozulur yatamazsın kalkıncada bozulur şöyle dene bıde herzaman kı gibi çek fönü enson kafanı eğ öne arkalarınıda çek bıraz ben öyle yapıyorum daha uzun gıdıyo rüzgara falan bozulumuyor

:uhm::uhm:

nasıl yani kafam karıştı :uhm: 1,si saç kremi daha çabuk yağlandırıyor bu kesin. 2, si nasıl dağınık taranır saç ilginç

canım dagınık dediysek karman çorman degil yani benim sana demek istedigim saçını dümdüz tarama degişik yani biraz havalı gibi durcak gibi tara anlatabildimmi
saç kremi kullanırsan saçın daha çobuk şekle girer ..

glissin mi elsevein mi ne 80 derece ısıdan koruyan düzleştirmek için şekillendiricisi var benim de saçım hiç fön tutmaz gerçi zaten düz pek farketmiyolar bile ama fönlü olduğu 2 3 saat rüya gibi duruyo yumuşacık parlak mis gibi ama ertesi gün gene sıradanlığına dönüyo ben de alıcam deniycem sen de al yazarız buraya

nasil tutmuyor kizlar :bbo:kuafore gittiginizde fon yaptiklarinda onlar nasil yapiyor ve tutmasi icin spray SIKIyorlar onlar hangisini kullaniyorsa sizde onu ordan satin aliniz ( nede olsa onlarinkisi profossionel) vede siz evde fon cekmeden sarikiz mavi fon suyu kullanin bakalim o zmaandami olmayacak Çok üzgünüm çoook

Fön suyu bu işin sırrıdır. Kuaförler satıyorlar ama çok pahalıya satıyorlar. Uygun fiyatla bulabiliyorsan tavsiye ederim bulamıyorsan temin etmende yardımcı olurum.

ben kendıme fon cekemıyorum galıba :D sahi kızlar arkadakı saçlara nası fon cekıosunuz ? bide onlerine ceksem bile hemen bozuluyo krem sürünce de olmuyo yaglanıyo fonden snra brıyantn surunce de yaglanıo .S

Krem saçını yağlandırmaz aksine yağ-su dengesini korumasına ve dış etkenlere karşı koruma sağlar ama eğer çok yağlanıyorsa saçlarını 3 güne bir yıkamanı ve şampuan saç kremi tarzı şeylerini değiştirip kendi saçına daha uygun şeyler bakabilirsin fön sabitleyici şeyler kullanmayı dene düzleştiricin hangi marka belki sorun saçından değildir.

kkızlar benımde tutmazdı düzlestırdıkten sonra fonexin wax ını kullanıyorum artık dümdüz yatıp kalksam bıle 3tl bu ürün tavsıye ederimmzemuszemus

havanın sıcak oldugu günlerde benmde pek tutmuyor ama bi yöntem buldm ve gayet ii oldugunu düsünüorum en azından fön icin. saclarımı bi gün joleli kullanmıstm bi snraki gün kampüse yetişmem gerekiodu banyo yapmaya üsendm bi de banyodan snra yapılan fönler biraz kabarık oluo. jolenin üstünden yaptm fönü ve hemen fön tuutttu ve bozulmadı tek dez avantajı düzlestiricinizi ii temzlemenz gerekio jole kalıntıları yüzündn

Back