• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saçlarım hiç fön tutmuyor ne yapmam gerek

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
bayanlar saçlarım çok ince telli fönleniyo dündüz..yarım saat sonra bozulmuş kıvrılmış..sinir oluyorum artık çok yağlanmasını geçtik.fön tutsun bari ya.. bildiğiniz yada özel olarak kullandığınız bişey varmı acaba :uhm:

canım eğer saçların yagdan dolayı fön tutmuyorsa şunu dene;
sabunla yıka sacını fön cekecegin yada cektirecegin günlerde

ayrıca kesinlikle saç kremi kullanma

bunu bana kuaforum söylemişti

saç kremi yumuşatır, fönün tutmasını engelleyebilir. fönden sonra kaliteli bir sprey kullanabilirsin ama yapış yapış yapanlardan sakın kullanma. ayrıca bazı saçların yapısı öyle..bir şey yapamazsın da pek. benim saçlarıma bir kere fön çek, bir hafta götürür beni aslına bakarsan, kirlenmese hiç yıkamayacağım nerdeyse. ama saçlarım çok kalın telli, sert o yüzden.

kızlar öyle bişeyki şimdi diyorlarki krem sürme dahada yağlanır..iyi tamam krem sürmiyim bu seferde çok ince telli olduğu için yani düşünün krem sürünce bie okadar zor açılıyo kremsiz düşünemiyorum bile.hem krem sürsemde uçlara sürüyorum sadece inanaın fön çekiyorum üstünden 4 kere geçiyorum düzleştiriciyle ama yok yine kıvrılıyo ..öyle sprey falan daha çabuk bozuyo :(

canım eğer saçların yagdan dolayı fön tutmuyorsa şunu dene;
sabunla yıka sacını fön cekecegin yada cektirecegin günlerde

ayrıca kesinlikle saç kremi kullanma

bunu bana kuaforum söylemişti

iyide sabun saçı matlaştırır :1no2:CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU

fön suyu diye bi su varmış arkadaşım sanırım fönün kalısı olmasını sağlıyomuş ben de araştırcam bulursam bişiler hbr veririm.. bi de kuaför 2 kere çekince de daha uzun gidiyo..

sac kremı kulanıyorsan eger sac dıplerıne kadar sürmemelisin uclara yeterlı olur tamamen sürünce çabuk yağlanıyor bıde fön öncesı sac bakım spreyı kullan onarıcı oluyolar daha cabuk fön cekılıyor daha kalıcı oluyor hem sabun kurutur sacını zaten ınceymış ıyıcene kopar bıde arkadasın dedıgın gıbı son işlem olarak saclarını öne eg arkadan öne dogru cek ınan faydasını göreceksın

system saç kremi uçlara sürüyorum zaten..birde o saç bakım şeyleri daha çabuk bozuyor sonuçta kimyevi madde saça yapışıyor...ama arkadan öne doru fönde nasıl tutarki sonuçta saç aynı saç ha önden başlamışsın ha arkadan

benim de aynen öyle arkadaşlar, saçımı sabah yıkıyorum akşam yağlanıyor, nefret ediyorum. bir de ben saçlarımı fön çekerken felaket dökülüyor, sanırım başımı eğip dipte başlasam hiç kalmaz :(

Back