Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım hem az hem dökülüyor hemde uzamıyor yardımcı olursanız sewnirim:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

pelinsu90

puakenikeni
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
43
0
86
34
Adana
slm arkadaşlar biliyoruzki çoğu insanın saç problemi var bnde onlardan biriyim. yha kusenimin saçları okadar gürki ve çok canlı onu gördükçe o saçlarını kesmek istiyorum.:) bnm sorunum saçlarımın az olması ve cansz ve çok dökülüyo ayrıca ince telli ve uzamıyor. lütfen bana yarım edin gürleşmesi için kalınlaşması için ve çabuk uzaması için ne yapabilirim? bütün bildiklerinizi yazarsanız çok sewnirim şimdiden çok tşkrr:Saruboceq::lepi::hooray::teytey:a.s.:1hug:

benimde saçlarım cok az,cok dokuluo,uzamıyor,aşırı kabarıo yağlandıgı zaman o kadar azkı,ördüğüm zaman kalınlıgı baş parmagım kadar nerdeyse,evden cıkarken o saclarımı şekle sokmak sorun,bazen ıstedıgım gıbı olmadıgında evden cıkmadıgım bıle oluyor,cok sey denedim ama sonuç alamadım..

Ben de öyleyim kızlar :18: saçlarım çok dökülüyo ve yaklaşık 1 senedir aynı boyda acaba fön, maşa kullandığımdan mıdır??

öncelikle dr.a gidip bi kan değerlerinize baktırın derim. kansızlık ve d vitm. eksikliği neden oluyormuş tabii genetik bi yatkınlığınız yoksa
onun dışında kuaför bana yılan yağı tavsiye etti ama denemedim daha :))

aynı sorun bendede var. hergün yıkanıyorum. daha ıpıslakken örüyorum sabaha bi güzel kabarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…