Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarım gri oldu

princesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
1.946
1.072
kızlar selam bana yardım edin lütfen. saçım normalde platin röfleli sarı, üst kısım dip boya hafif kızıllık vardı, buradan okudum silver sampuan (mor sampuan) aldım (kızıllığı yok ediyormuş turunculuk gidiyormuş) hemen kullandım bugun. 10 dakika bekletip yıkadım ve sürpriz. saçımdaki beyaz platin kısımlar tamamen gri. Işın kötüsü koyu bir gri. yani gümüş baya baya. cumartesi aksami onemli bir randevum var, nasıl kurtulabilirim bundan?

hani moda olan gri sac gibi olmadı sanki yaslandım baya küllendi sac.

Mune azıcık konum Bdv'de kalsa olmaz mı, durum ciddi belki yardımcı olan çıkar

Kuaför yolu görünmüş ozaman

belki faydası olur tahminime göre bi kaç yıkamaya gider. dore tonlarda cila yapabilirsin. 10.3 gibi

ya d kuaföre bi git cila yı onlar yapar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bnm aradigim mor sampuan galiba seninki, markasi neydi acaba? Bir de dipleri de grilestirdi mi?

Bnm aradigim mor sampuan galiba seninki, markasi neydi acaba? Bir de dipleri de grilestirdi mi?
netten baktım adı buymuş canım:
L'oreal Professionnel
Gri & Beyaz Saçlar için Parlaklık Veren Şampuan - Serie Expert Silver
güçsüz olan saçlar daha hızlı grileşiyor. dipler de grileşiyor ama önce dibe sür eğer dip ise istediğin daha güçlü sanırım orası, uclar cok daha hızlı.

Tesekkur ederiiiiiim carsamba kuafore gitmeyi dusunuodum tam zamaninda yazdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…