• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri saçlarım fönlüyken bile dolaşıyor ne kullanmalıyım?

Flora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
59
0
36
İzmir
ya kızlar benim saçımı taradıktan sonra,fönlüyken vs. her zaman dolaşıyor.elimi atsam içinden geçiremiyorum resmen.üstelik saçım düz sayılabilecek kadar hafif dalgalı.ama sanırım ince telli olduğu için böyle.saç kremi de pek fayda etmiyor.elimi saçıma attığımda yukarıdan aşağı geçirmeye çalışırken saçımın uçlarına doğru yumağa dönüyor resmen toplanıp kalıyor orda bütün karışıklıklar.nasıl bir ürün önerirsiniz?

Glissin sıvı saç kremleri var. Onun sarı olanından kullanıyorum ben çok işe yarıyor. Ayrıca uygun fiyatlı ama uzun vadeli bir ürün olarak da avonun çocuklar için saç açıcı spreyi var. hem çok gzel kokuyor hem de saçı açıyor. İndirimde 6 tl falan oluyor galiba, baya uygun yani. Aslında dediğim iki üründe 200ml. Ancak glissi daha fazla sıkman gerekiyor. Böylece daha kısa ömürlü oluyor. Ama gliss kırıklara karşıda koruma sağlıyor, avon sadece saç açıcı olarak kullanılıyor. Yani arkadaşım ikisini de tavsiye ederim, kıyaslamayı tercihi sen yap:))

her ikisini de kullanıyorum ben onların.yalnız gliss saçlarımın rengini açıyor.avonun serumu fena değil ama başka bir ürün var mı tavsiye edilen ?

aynı durumu bnde yaşıyorum tiftik tiftik oluyo fön çektikten sonra takılıp duruyo konuda açtım ama yardımcı olan pek olmadı fönden sonra ne kullanıyosunuz die :26:

valla bende gliss sarı renk olanı kullanıyorum saçlarım ince telli ve çok düz o yüzden evde otururken bile dolaşıyor. gliss sadece saçlarım nemliyken saçlarımı tarakla açmak için kullanıyorum ben o kadar onun haricinde bu saç dolaşmasına iyi gelen bişey hiç görmedim

Back