• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım fön tutmuyor ????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar lorealin tecni art control serumu bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyo şiddetle tavsiye ederim.ben şuan kayserideyim bulamıyorum bu ürünü burda kuaförlerde satılıyo sadece ama burda yok ben bodrumdan bi kuaförden getirtiyodum ama arkadaşım mezun olunca bulamaz oldum bulup temin edenler bana da bilgi verebilirler mi aceba

benimm saç tellerim ince olduğundan dolayı bnde düzleştirince 5-10 dk sonra dalgalanıyor.Çok kötü bi durum.Bazı düzleştirici serum, krem falan var acaba onlar nasıl sizce

Aynı Sorun bende de var :S Saçlarımı düzLeştirdigimde yada fön çektiğimde en fazla 15 dk sonra filan uçları kıvrılmaya dalgalanmaya başlıyor :S

iyi bir fırça ve iyi bir makine ile fön çekin. düzleştiği gibi bırakmayın, üstünden 1-2 kat daha fön çekin. daha dayanıklı olur...
braun düzleştiriciyi kardeşim kullanıyor. çok güzel düzleştiriyor. tavsiye ederim.

bır ıkı kat fonden sonra soguk hava ufleme ozellıgı varsa sac kurutma makınanın tavsıye ederım bı kac dakıka bu sekılde yap bana fonun kalıcılıgını arttırıyor gıbı gelıyor bu yontem

Kızlar aynı sorun bende de var.... Yüzüm toplu olduğu için perçemsiz çok şişko duruyo o yüzden hep perçem kestiriyom ama saçım dalgalı ve kabarık olduğu için perçemlere şekil vermek işkence oluyor... ben genelde sabahları evden çıkmadan önce bir düzleştiriyorum sonra arkasından fönleyip sprey sıkıyorum... bir iki saat iyi ama sonrasında hemen bozuluyor ee akşama kadar işteyim bir de işten çıkar çıkmaz doğru kursa gidiyorum. artık kursa gittiğimde saçlarım berbat bir halde oluyor... ne yapacağımı şaşırmış durumdayım yani... en son çare feyza038'in önerdiği L'oreal'in önerdiği ürünü deneyeyim bari napim... ah biz kızlar herşeyimiz ayrı bi sorun yahu :))

Back