az ısıyla fön çekince pek tutmuyor ısıyı biraz arttır belki de işine yarar tatlım..
canım hiçbi çözümü yok benimde öyle boşuna çözüm arama bulsam ben bulurdum yada bulursan banada msj at
sen sacıni köpükleyp cekmeyi denedin mi ise yarıoms canım ama bende yine yaramadı :) cok terliorm o fonun sıcaında... omu bozuyo acaba... eskiden ne güzeldi... birde zamanla fön makineleri ısımı kaybedioms bsy oluoms eskisi kadar ii cekmioms.. bu olblr mi kuaforden snra tutuo cnküüüü... bide terliorm ondan mı acaba ya ne yapıcam ben !!!
Perçemli saçlar tam bir baş belası
Uzatıyorum ben
Tek çözüm uzatmak..
canım köpük falan hikaye benim profilime gir açtığım konulara bak ne demek istediğimi anlarsın
Düzleştiriciyle yapmayı deneyebilirsin.[/QUOT
denememmı cnm hatta once düzleştirip sonra fonluyorum yıne bozuluyo yine bozuluyoo
Canım birde şöyle dene kuaförlerin kullandığı fön makinalarından al evdekiler kurutucu onlar gerçekten tutmayabilir kuaförlerin kullandığından al orta boy birde fırça al birde öyle dene bakalım ama kaküllerine bişey sürme yağlanır .. saçların ince telli mi ?
hemde nasıl bayaa bi ince telli.. şu profsynl fon makinalarını her türlü alısveris merkezinden bulabilirim dimi önerebileceğin bi marka warmi ? ben fakirin etna seti kullanıorm fön maşa ve düzleştirici bu yaz oldu nolduysa yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?