• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım fön tutmuyor ????

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gul_muge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
415
2
96
İstanbul
başlıktada bnelırttiğim gibi saçlarım fön tutmuyor. dalgalı sac tipine sahibim. ve percemlerım war. sadce percemlerime fön çekiyorum ama iki dakıka sonra eskisi gbi oluyorlar. bunun nedeni nedir ? ve ne yapabilirim ? bana lütfen yardımcı olun.:gitme:

canım hiçbi çözümü yok benimde öyle boşuna çözüm arama bulsam ben bulurdum yada bulursan banada msj at :D

sen sacıni köpükleyp cekmeyi denedin mi ise yarıoms canım ama bende yine yaramadı :) cok terliorm o fonun sıcaında... omu bozuyo acaba... eskiden ne güzeldi... birde zamanla fön makineleri ısımı kaybedioms bsy oluoms eskisi kadar ii cekmioms.. bu olblr mi kuaforden snra tutuo cnküüüü... bide terliorm ondan mı acaba ya ne yapıcam ben !!!

sen sacıni köpükleyp cekmeyi denedin mi ise yarıoms canım ama bende yine yaramadı :) cok terliorm o fonun sıcaında... omu bozuyo acaba... eskiden ne güzeldi... birde zamanla fön makineleri ısımı kaybedioms bsy oluoms eskisi kadar ii cekmioms.. bu olblr mi kuaforden snra tutuo cnküüüü... bide terliorm ondan mı acaba ya ne yapıcam ben !!!

canım köpük falan hikaye benim profilime gir açtığım konulara bak ne demek istediğimi anlarsın :1:

kışa göre yazın malesef fön uzun süre dayanmıyor havadaki nemden dolayı
bende perçem kestirdim ve pişmanım keşke hiç kalkışmasaydım:(

Canım birde şöyle dene kuaförlerin kullandığı fön makinalarından al evdekiler kurutucu onlar gerçekten tutmayabilir kuaförlerin kullandığından al orta boy birde fırça al birde öyle dene bakalım ama kaküllerine bişey sürme yağlanır .. saçların ince telli mi ?

Canım birde şöyle dene kuaförlerin kullandığı fön makinalarından al evdekiler kurutucu onlar gerçekten tutmayabilir kuaförlerin kullandığından al orta boy birde fırça al birde öyle dene bakalım ama kaküllerine bişey sürme yağlanır .. saçların ince telli mi ?

hemde nasıl bayaa bi ince telli.. şu profsynl fon makinalarını her türlü alısveris merkezinden bulabilirim dimi önerebileceğin bi marka warmi ? ben fakirin etna seti kullanıorm fön maşa ve düzleştirici bu yaz oldu nolduysa yaaa...

hemde nasıl bayaa bi ince telli.. şu profsynl fon makinalarını her türlü alısveris merkezinden bulabilirim dimi önerebileceğin bi marka warmi ? ben fakirin etna seti kullanıorm fön maşa ve düzleştirici bu yaz oldu nolduysa yaaa...

canım bi kuaför tanıdğın varsa ona getirt kuaförlerin kullandığından züccaciyeden alma
bana iyi geldi çünkü ben aldım dene faydasını görüceksin

sıcak nem we ter yuzndn naparsnz yapın fön maşa .. tutmz kuafrde bıle yaptrsnz aynı sonuca ulasrsnz malesf..:gitme:

ben de dalgalı saclıyım percemim var 1 yıl oncesine kadar sizin gibi aynı konudan muzdariptim fön tutmuordu spreyler jöleler vaxlar kullandım ama yağlı gösteriodu sacımı az kullanıncada aksama kadar dayamıordu yeni bi çözüm buldum
banyodan hemen cıktıktan snra hafif nemliyken temiz saçı fönleyip üstüne de düzleştiriciyle düşleştirince kaymak gibi oluo gün boyu dayanıo hatta dier günlerde bile bazen düzleştirmediğim oluo :ecrin_bebek:
tabi kullandığım saç kurutma makinamın 1800 waatlık güce sahip ve saç düzleştiricim de braun professionel sizde işe yarar mı bilemicem ama bende cok ise yarıor

benim saçlarım dalgalı ve ince telli... yaz kış fön tutmaz... hiçbir zaman dümdüz saçlarım olmadı
neyse ki dalgalı olduğu için maşayla lüle lüle duruyor ama ben düz saç seviyorum :kedi:

benimde saçlarım dalgalı,kabarıyo ama bence bunun için yıpratma..kesim modelini değiştirebilirsin, saç kremleri deneyebilirsin, düz istediğin zaman kuaföre git yada düzleştiricin varsa en yüksek ayarda yap ki benden tavsiye düzleştiriciye elleme...saçı sert yapmayan saç spreylerine bakabilirsin. aklıma başka bişi gelmedi ama yıpratma bence daha da bozarsın :bbo:

gul_muge ya derdmi dile getirmişsn yani tam bununla ilgili başlık açcktm sinirr oluyrm snirr kşke kısaltmasydmnapcm blmyrm yni :(

Back