• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler saçlarım düzleşmıyor arkadaşlar

selincks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
69
0
36
Samsun
slm kızlar sizlere bir sorum olucak.1 yıl önce saçlarım röfleden yanmıştı suan çok az uçlarında var yanıklar benim sorunum saçlarım düzleşmıyor.önceden çok güzel düzleştirirdim saçlarımı şimdi düzleşiriyorum çıkıorum dışarı hemen kıvrılıyor saçlarım bunun bi çözümü yokmu kızlar yaa bana yardım edebilirmisinz

1 yil öncede kullandigin düzlestirici ve sampuan aynimiydi?
bakim yapiyormusun saclarina

evet aynıydı ya şampuan farklıydı tabi birde bence saç kesimim farklı hiç begenmıyorum ama kuaförler istediğim gibi kesemıyorlar istediğim model için kestire kestire kısacık kaldı saçlarım.bakım yapmıyorum acıkcası şu aralar.sadece pantenenin onarıcı bakım maskesini kullanıyorum

usturali sac uclari cabuk sekil alir ve öyle kivrilma felan olmaz. ama makasla düz kesim yaptirirsan uclari kivriliyor nemli ve yagmurlu havalarda.senin sikayetin sac uclari galiba dedigim gibi kestirebilirsin saclarinda azalma olur yalniz:34:

elidorun ve panthene in düz saçlar için olan 7/24 şekillendiricilerini dene mutlaka. banyodan sonra ıslak saça sürüp ondan sonra düzleştirirsen daha kolay düzleşir ve daha kalıcı olur :34:

Back