- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 39
- Konu Sahibi meryemcikolatayeme
-
Dalin mi alsam acaba, dalin e çam terebentin eklesem? Yıkadım az önce avuç avuç döküldü küsmesin saçlarımCanim bana bioxcin falan hiç iyi glmemisti ya dalinle yıkaynca yaglamiyo bide bi iki hafta denemenj tavsiye ederim. Ilkbaharda kestirmek daha iyiymiş su an havadaki bu mevsim degisiklkgi sis falan da var ya kūsūyormuş saç.
Ay iyi gelir inşallah. Hangi marka maya aldınız? Yanma varmıydı saç derisinde? Durulurken döküldü mü?Maya kafamda suan hic bir hareketlilik yok kafamda :)
Dalin mi alsam acaba, dalin e çam terebentin eklesem? Yıkadım az önce avuç avuç döküldü küsmesin saçlarım
Dr.outker marka instat maya hic bir yanma olmadi ben 1 saat kdr tutabildim sacim yine dokuldu ama eskisi gibi degildi tabi tek seferde cok fazla ise yaramaz ama saclarimi daha iyi hissediyorumAy iyi gelir inşallah. Hangi marka maya aldınız? Yanma varmıydı saç derisinde? Durulurken döküldü mü?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsranloreal serioxyl aldım, 1 ay kadar kullandım ama bi tesiri olmadı :/
SPÉCIFIQUE SERİSİ ni mi kullanıyorsunuz?
aynen sana katılıyorum bende en son kestirdim malesefKesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsran
Peki çok mu faydalı siz kullandınız mı?tıbbi olarak bir nedeni yoksa, sığır iliği kürünü ısrarla tavsiye ederim
Peki çok mu faydalı siz kullandınız mı?
Ben uzamasından vazgeçtim artık dökülmesin5 kür 4 haftada saçım yaklaşık 4 cm uzayıp bir sürü bebek saç çıktı dökülmem 90% azaldı.Halada kullanıyorum yarın 7. kürümü uygulayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?