- 21 Şubat 2015
- 81
- 84
- 38
- 39
- Konu Sahibi meryemcikolatayeme
kerastese markasının hem şampuanını hem de serumunu kullanıyorum.saça hacim veriyor.saç dökülmesini önlüyor ve düzenli kullanımda 1700 saç teli çıkarıyormuş.3 ay kullanacağım ben.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevsimsel olabilir. Benimde bi kaç hafta önceye kadar çok dökülüyordu. Yıkarken elime birsürü saç geliyordu aynı şekilde tararkende öleydi. Şimdi birazdaha azaldı. tararken saç spreyleri var kolay tarama için ondan sıkın.
kerastese markasının hem şampuanını hem de serumunu kullanıyorum.saça hacim veriyor.saç dökülmesini önlüyor ve düzenli kullanımda 1700 saç teli çıkarıyormuş.3 ay kullanacağım ben.
Tarama kolayligi icin urbancare nin argan yagli sivi sac kremini oneririm birde tangle teezer diye bir tarak var saci kirmadan aciyor diyorlar ama fiyati pahali birde watsonsta ve gratiste ona benzer bir tarak var 15 civari ayni isi goruyor diyenler var bir bak derim
cınko ve demır eksıklıgınız vardır muhtemelen
evet kullandığım serum specıfıque serisindenloreal serioxyl aldım, 1 ay kadar kullandım ama bi tesiri olmadı :/
SPÉCIFIQUE SERİSİ ni mi kullanıyorsunuz?
Şampuanınızın içine çam terbentin karıştırabilirsiniz dökülmeyi engelliyor hemde yeni saç çıkmasını sağlıyor
Benimde bir ara çok saçım dökülüyordu canım mevsimsel veya stresten kaynaklı.Bitkisel şampuanıma bir kapak çam terebenti kattım saçlarım az dökülmeye ve hızlı uzamaya başladı tavsiye ederim
Bunun sahtesi olmuyor zaten kokusundan anlarsınız çam ağacı gibi kokuyor aktardada eczanelerdede satılıyor benimde çok dökülüyordu artık dökülmüyor hem doğal bir ürün yan etkiside yok bence denemeye değerçam terebentinin doğalını aktarda bulabilirmiyim acaba? satılanlar gerçekmidir? bi sürü sahtekarlıklar okuyoruz :/
çok teşekkür ederim.
Bunun sahtesi olmuyor zaten kokusundan anlarsınız çam ağacı gibi kokuyor aktardada eczanelerdede satılıyor benimde çok dökülüyordu artık dökülmüyor hem doğal bir ürün yan etkiside yok bence denemeye değer
İnş sizde etkisini görürsünüz rica ederimalıp deneyeceğim, çok teşekkür ederim.
İnş sizde etkisini görürsünüz rica ederim
amin inş miğdem çok yanıyor saçlı olucak sanırım :)inşallah çünkü sürekli aklım saçlarımda, kafamı çevirip omuzumda bi saç teli görünce o kadar üzülüyorum ki :/
saçları gür sağlıklı bi bebişiniz olur inşallah, sevgiler :)
konularınıza baktım da çok zor günler yaşamışsınız :/ stresten de yanma olabilir bebiş sağlıkla mutlulukla ve annesi ile büyüsün inşallahamin inş miğdem çok yanıyor saçlı olucak sanırım :)
Amin inşallah :)konularınıza baktım da çok zor günler yaşamışsınız :/ stresten de yanma olabilir bebiş sağlıkla mutlulukla ve annesi ile büyüsün inşallah
dökülmesi azalır belki düşünüp kestirdim tresan ısırgan otu şampuanı mı denemedim, bioxcin mi, hepsi ilk bi kaç yıkamada iyi gelmiş gibi oluyor sonrasında da tekrar dökülmeye devam ediyor :/
her gün yıkayınca sanki daha az dökülüyor ama hergüm yıkayınca da kuruturken yıpranıyor :/