• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Canim bana bioxcin falan hiç iyi glmemisti ya dalinle yıkaynca yaglamiyo bide bi iki hafta denemenj tavsiye ederim. Ilkbaharda kestirmek daha iyiymiş su an havadaki bu mevsim degisiklkgi sis falan da var ya kūsūyormuş saç.
Dalin mi alsam acaba, dalin e çam terebentin eklesem? Yıkadım az önce avuç avuç döküldü küsmesin saçlarım

Dalin mi alsam acaba, dalin e çam terebentin eklesem? Yıkadım az önce avuç avuç döküldü küsmesin saçlarım

Olabilir aslında argan yağı çam terebentin falan ekleyip kullanabilirsin ben nerdeyse 6 aydır dalin kullanıyorum. Çok da ürün denemiştim ama bundan memnun kaldım canım.

Benimde felaket dökülüyor saçlarım :/ stresten mi ne tutam tutam kel kalıcam vallahi

saçlarımla başedemeyip kısacık kestirdim, ne denediysem olmadı, zaten kapalıyım, hava da alamıyor saçlarım, en azından kısa kestirince belki toparlar diye düşünüyorum ama erkek saçı gibi oldu moralim bozuluyor :(

kızlar 6 yıldır denemedim taktik şampuan karışım bitkisel kür kaldımı diye sorsanız size hayır derim.mezoterapi bile yaptırdım saçlarıma asla fayda görmedim.çok araştırdım.çok emek verdim.o kadar çok şey denedimki artık umudum bitmişti.taa ki sığır iliği kürünü keşfedene kadar saçlarıma çok iyi geldi.dökülme hala devam ediyor ama eskisi kadar deil.yeni saçları görüyorum.ki benim saçlarım her türlü tedaviye geç cvp veren bir türde deil..4. seansı uyguladım ki 6 ay yapıcam her hafta sekmeden kaçırmadan.bu iyi geldi daha sonra şampuan arayışına girdim.organixi buldum.biotinli olanı ondanda çok memnunum.saçlarımı gür durduruyor.tabiki en azından bitkisel ve içinde sls yoktur.ben bu şekil baya hafiflettim dökülmeyi.sizede öneririm.

Karanfil kürü yaptınız mı.onu deneyin bence.Çok kişide işe yaradı da.Karanfil kürü yapınız.Dökülmeyi hemen durduruyor.Bir tutam karanfili yarım çay bardağı suda kaynatın.hemen demlemeye alın.Ama çok aşırı dökülme varsa 10 dk.kaynatın.sprey gibi saça sıkın.hemen etki eder.durulamaya da gerek yok.Herkese şifalar olsun.

kızlar sakın çamterebenti kullanmayın benden size tavsiye bende uzatmak için kullandım sonra saçlarım sertleşti ve açılmadı güzelim saçlarımı kestirdim onun yerine başka yağlar kullanın...

loreal serioxyl aldım, 1 ay kadar kullandım ama bi tesiri olmadı :/
SPÉCIFIQUE SERİSİ ni mi kullanıyorsunuz?
Kesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsran

Kesinlikle tavsiye etmiyorum kerastese ürünleri ile 2 kez duzağa düştüm kullanmadığım ürünü kalmadı neredeyse...para tuzağından başka bir şey değil canım.Buradan ulaşabildiğim herkese sesleniyorum saç dökülme ürünleri serumları ve bakım ürünleri kesinlikle ve kesinlikle hiç bir işe yaramıyor lütfen aldanmayın.2 aydır sabırla kullanıyorum daha öncede kullandım kuaförüm e işe yaramadığını söylediğimde kür leri her gün devam etmemi söyledi üzerinden 2 ay geçmesine rağmen saçlarım hala oluk oluk dökülüyor....önce bu ürünleri kullanmadan dr gittim tabi tamamen strese dayalı denince balıklama kuaförümün şiddetle tavsiyesi üzerine dünyanın parasını verip ürünlerini aldım sonu hüsran
aynen sana katılıyorum bende en son kestirdim malesef:KK43:şuan sadece çörekotu yağı-kayısı yağı ve zeytinyağ karışımı kür uyguluyorum...:nazar:dökülme durdu şükür

Aleo vera bitkisi sac dokulmelerini engelleyip sac cikariyormus...arastirdim biraz..bitkiyi bulamayan aleo vera jeli kullanabiliriz ama bunu kullanan var mi? Etkisi nasil ogrenmek isterim..

Benim de aşırı dökülüyor sanırım eşimin ısrarlarına dayanamayıp doktora gideceğim çünkü eşim bir hastalığım olduğunu düşünüyor sürekli baş Ağrı'larım ve gözümde kararmalar oluyor :( Dün de dayanamayıp saçlarımı kısacık kestim erkek tipi ama hala dökülüyor
Gergin süpürgenin ağzı saç dolar mı

5 kür 4 haftada saçım yaklaşık 4 cm uzayıp bir sürü bebek saç çıktı dökülmem 90% azaldı.Halada kullanıyorum yarın 7. kürümü uygulayacağım
Ben uzamasından vazgeçtim artık dökülmesin :KK43: teşekkürler cevap için Can'ım yarın alıcam ve deniyecem ayrıyetten yesem faydası olur mu o_O

Back