- 16 Haziran 2015
- 403
- 305
- 23
- 39
- Konu Sahibi meryemcikolatayeme
-
Yakın zamana kadar benim de saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Cildiyeye gittim biraz demir depolarımda düşme olmuş ve saç diplerimde incelme olmuş. 1 aydır ilaç kullanıyorum son 1 haftadır baya azaldı dökülmesi. Bir doktora görünseniz iyi olur bazen dökülmeler sonbahardan olmayabiliyor.belki pek çok dert karşısında hafif kaldı dersiniz ama yardımınıza ihtiyacım var;
saçlarım dökülüyor, zaten ince telli ve yağlı olan saç tipim sanırım sonbaharın da etkisiyle çok dökülmeye başladı, omuzlarımı 4 5 parmak geçecek kadar uzundu ve kestirdim saçlarımı belki toplar diye ama nafile...
ne yapsam da dökülmese, azıcık hacimli görünse?
eskiden her gün yıkıyordum saçlarımı artık iki günde bir yıkıyorum, her gün yıkanınca kuruturken de çok yıpranıyorlar...
çok üzülüyorum, içim cız ediyor saçlarımı tararken
Yakın zamana kadar benim de saçlarım avuç avuç dökülüyordu. Cildiyeye gittim biraz demir depolarımda düşme olmuş ve saç diplerimde incelme olmuş. 1 aydır ilaç kullanıyorum son 1 haftadır baya azaldı dökülmesi. Bir doktora görünseniz iyi olur bazen dökülmeler sonbahardan olmayabiliyor.
Ben de çok üzülüyordum sizi anlayabiliyorum o yüzden biran önce doktora gidin. Saçlarımı toplamamamı söyledi doktorum. Toplamamak da baya fayda etti aklınızda bulunsun. Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer :)randevu alayım cildiyeye, batırmakta fayda var... o kadar üzülüyorum ki, saçlarımı taramak kabusum oldu
inşallah ilaçlar iyi gelir size.
Ben de çok üzülüyordum sizi anlayabiliyorum o yüzden biran önce doktora gidin. Saçlarımı toplamamamı söyledi doktorum. Toplamamak da baya fayda etti aklınızda bulunsun. Geçmiş olsun inşallah çabucak geçer :)
bu aralar çok az dökülen saçlarım avuç avuç dökülüyor her yer saç içinde kel kalıcam diye korkmaya başladım sanırım mevsimsel bir durum.bugün tamda facebookta gezerken tarif gördüm şu instat mayalar varya tek kullanımlık onu yarım su bardağı ılık suyla eritip saç diplerine sürüp bekletmen gerekiyormuş.mayada bir sürü vitamin mineral var ben işe yarayacağını düşünüyorum iş çıkışı alıp yapıcam yoksa bu gidişle kel kalıcam
Bence meryem çikolata ye
bu aralar çok az dökülen saçlarım avuç avuç dökülüyor her yer saç içinde kel kalıcam diye korkmaya başladım sanırım mevsimsel bir durum.bugün tamda facebookta gezerken tarif gördüm şu instat mayalar varya tek kullanımlık onu yarım su bardağı ılık suyla eritip saç diplerine sürüp bekletmen gerekiyormuş.mayada bir sürü vitamin mineral var ben işe yarayacağını düşünüyorum iş çıkışı alıp yapıcam yoksa bu gidişle kel kalıcam
mayayı araştır zarar vermez sanmıyorum içerik olarak çok zengin çünkü ben deniycem bu akşam bir anda çok dökülmeye başladı her yerde saçlar kazaklarımdan topluyorum saçlarımı yıkadıktan sonra bir avuç saç geliyor elime tarayınca moralim bozuluyor saçlarım sönük sönük kaldı sankisizinde mi dökülüyor
maya ya daha çok zarar verir, daha çok dökerse allah muhafaza :/ ben de kel kalmaktan korkuyorum, saç fırçalarımı temizlerken o kadar çok üzülüyorum ki
mayayı araştır zarar vermez sanmıyorum içerik olarak çok zengin çünkü ben deniycem bu akşam bir anda çok dökülmeye başladı her yerde saçlar kazaklarımdan topluyorum saçlarımı yıkadıktan sonra bir avuç saç geliyor elime tarayınca moralim bozuluyor saçlarım sönük sönük kaldı sanki
2 3 saat hareket edeceğini sanmam kokusu da kalmıyormuş içinde şüphe kalmasın bir yaz derim internetene kadar tutcakmışız saçta ayy maya canlı bişi bir de onu saçımda düşünemiyorum kımıl kımıl ....
bemiks, bepanten, evigen ampulleri saf zeytinyağı ile karıştırıp saça sürüp bekletiyorlarmış, ben de eczaneden alıp denesem mi diye düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum. mayaya baktım internetten
"Saçlara gelince; özellikle stresten kaynaklanan saç dökülmesini önleyen maya aynı zamanda saçların sağlıklı uzamasını sağlıyor. İçeriğindeki B5 vitamini, saç sağlığı için çok önemli olan keratin oluşumunu uyarıyor. Kısaca, saçın her türlü ihtiyacını karşılıyor." denmiş, denesek mi acaba?
ben deneyip dönüş yaparım sana daha çok önceden yapmıştım bir zararı olmamıştı şu an ne olur bilmiyorum ama tam saç dökülmesi kafamı kurcalarken karşıma çıkması çok iyi oldu mesaj gibi bir şey oldu yani :)bemiks, bepanten, evigen ampulleri saf zeytinyağı ile karıştırıp saça sürüp bekletiyorlarmış, ben de eczaneden alıp denesem mi diye düşünüyorum ama cesaret de edemiyorum. mayaya baktım internetten
"Saçlara gelince; özellikle stresten kaynaklanan saç dökülmesini önleyen maya aynı zamanda saçların sağlıklı uzamasını sağlıyor. İçeriğindeki B5 vitamini, saç sağlığı için çok önemli olan keratin oluşumunu uyarıyor. Kısaca, saçın her türlü ihtiyacını karşılıyor." denmiş, denesek mi acaba?
hadi yarın test edelim bunu.... yalnız kımıldarsa kafamda bişiler saçlarımı bizzat kendim sıfıra vururum :)
2 3 saat hareket edeceğini sanmam kokusu da kalmıyormuş içinde şüphe kalmasın bir yaz derim internete
Bu mevsimde kestirmeseydin keşke saçını. Benimde çok dökülme var. Hep dalinle yıkıyorum. Az kimyasal var içinde. Bir de bıotın kullandım 5000 'lik tavsiye ederim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?