• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım dökülüyor :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mslprs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
4
0
36
Afyon
Bi sene öncesine kadar saçlarım çok güzeldi . adet düzensizliğim vardı 6 ay kadar adet görmedim rahattım açıkçası , ama saçımı dökeceğini bilseydim doktora giderdim hemen :( .. uzun süredir saçlarım dökülüyo cildiyeciye gittim ama bi ay sonraya randevu verdi bende gidemedm o zamn. Guatrım olabilir diye hastaneye gittim daha ultrason çekimi yapılmadı .. Saçlarım ya adet düzensizliği yüzünden dökülüyor ya da guatr hastasıyım :( .. 1 sene öncesine kdar saçlarım uzun ve güzeldi sanırm birazcıkta nazar değdi :( şimdi saçlarım çok az eskisi gibi dalgalı değil, tel tel ayrılıyor ve şekil almıyor :( bioblas kullanıyorm ama pek bi faydası yok gibi çabuk yağlanıyor Nolur bir öneride bulunun :59:

adet düzensizliği saçmı döküyomuş??benim bu yıla kadar hep düzensizdi dökülmezdi.aksine düzene girdi dökülmeye başladı..:26:
sendeki sorun bende vardı cnm .yani dalgalı saçlarım okdar seyrekleşti ki dümdüz oldu .evde heryer saç oluyo diye artık boneyle gezmeye başlamıştım.
forumdaki memnuniyet üzerine maya tarifini denedim.ama sadce bi kereyle kaldı .çünki haftalarca kokusu gitmedi..
ardından bakım yağlarını denemeye karar verdim.mecitefendinin saç bakım yağı karışımına bide sarımsak yağı eklemiş aktar.. kendisi bi karışım yapmış.ondan kullanıyorum haftada bir uygulamama rağmen gerçekten işe yaradı.hatta dün gidp bi tane daha aldım:31:dökülmem durdu.bikaç tel anca dökülüyo şimdi. tavsiye ederim.tabi bu arada şampuanımı hiç değiştirmemeye özen gösteriyorum.bioblas kullanıyorum bende:68:

kıllanma artışı, sivilce artışın da varsa pkos olabilirsin kadın doğum ya da dahiliye endokrin servisine başvur

polikistik over var zaten :( düzenleyici veriyo dr. başka bişey yapmıyo ki :(

bende pko varmı diyecektim ki varmış
evet pko saç döker özellikle önlerde azalma olur erkeksi bir dökülme olur aynı şey benimde başıma gelmeye başladı çok üzülüyorum tedavide olmuyorum ben

Ben zamanında farketmedim saçım çoktu dökülmeyi normal sandm ama bi baktım saçım bitmiş . Şimdi moralim çok bozuk bi de sınav stresi var o yüzdende dökülüyo olabilir hastalıktanda olabilir :/ neyse bi an önce bi çözüm bulmaya çalış derim .

kızlar pko nedir?mazur görün bu sorumu lütfen,yumurtalıklarda kist falan mı?bende de dökülme var kadın hastalıkları uzmanına gittim ben başka şikayetlerimden dolayı ama bişey çıkmadı ozaman.şimdi adet günü ve miktarında azalma var bir süredir ve birkaç aydır aşırı dökülme var saçlarımçok azaldı çok üzüllüyorum,sivilcelenme de oluyor..

kızlar pko nedir?mazur görün bu sorumu lütfen,yumurtalıklarda kist falan mı?bende de dökülme var kadın hastalıkları uzmanına gittim ben başka şikayetlerimden dolayı ama bişey çıkmadı ozaman.şimdi adet günü ve miktarında azalma var bir süredir ve birkaç aydır aşırı dökülme var saçlarımçok azaldı çok üzüllüyorum,sivilcelenme de oluyor..

canım pko belirtileri var sende jinekolağa git..pko yumurtalarda çok sayıda kistciklerin olması dır bu kistler yumurtlamayı zorlaştırır

korktum şimdi biraz ya bu adet gününün azalması zaten gözümü epey bi korkutmuştu adetimin bugün 3.günündeyim bitmek üzere eskiden 5.günde bile gelirdi

Son düzenleme:
Back