Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor ve kırılıyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

cemresema

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
20
0
36
Merhaba bnm saçlarım çok dökülüyor ve kırılıyor uçlarından fln kestrmek istemiyorum bana önerebilceğiniz saç şeyi var mi? Uçları çok kötü yaa bir tel 2 ye ayrılyo teki kopuyo fln

Son düzenleme:
merhaba.
aynı sıkıntı bende de var benim kırılma değilde aşırı dökülüo evde adım attığım her yer saç şampuan falanda hiç değiştirmedim ama bilemedim.işyerinde bile burda temizlikçi abla artık dövücek beni bazen bir tutam saç.varsa bilgisi olan banada söylesin.

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Eklentiler

• $bemiksco9[1].jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 318
  • $imagesCAAD71NO[1].jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 4.626
  • $ed147304855f11e1abb01231381b65e3_7[1].jpg
    12,1 KB · Görüntüleme: 267
Son düzenleme:
Merhaba bnm saçlarım çok dökülüyor ve kırılıyor uçlarından fln kestrmek istemiyorum bana önerebilceğiniz saç şeyi var mi? Uçları çok kötü yaa bir tel 2 ye ayrılyo teki kopuyo fln

merhaba canım.
ben daha çok yeni buna benzer bi konuda topic açmıştım incelemek istersen bak:

http://www.kadinlarkulubu.com/yipranmis-saclar-cozumleri/641314-sac-bakim-gunlugum.html

orda yazacaklarım hem gürleştiriyor hem dökülmeyi durduruyor. yıpranmalara iyi gelip parlaklaştırıyor. çünkü kafama ne bulursam sürüyordum bi dönem ve artık uzman oldum (ki daha önce bu konularda eğitim de almıştım)

Saç dökülmesine çözüm sunan bitkilerden biri de karanfildir. Başka bir ifadeyle karanfilin faydalarından biri de saç dökülmesini kısa sürede durdurmasıdır.

sizlerde saçlarınıza kaliteli bir bakım istiyorsanız bekleriz ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…