Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor çare bulamıyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
İYİ GÜNLER EŞİM ECZACI KALFASI KENDİSİNE Bİ KARIŞIMLARDAN OLUŞAN ŞAMPUAN YAPTI SAÇ DÖKÜLMESİ DURDUĞU GİBİ SAÇLARI ÇIKMAYA BAŞLADI ŞİMDİ BEN KAŞLARIMA KULLANIYORUM İNANILMAZ

hair which şampuanı tavsiye ederim arkadaşlar. Ben de bir arkadaşımın tavsiyesiyle 3 ay önce kullanmaya başladım. Başlarda her gün kullanıyorsunuz. Bir haftada etkisini gösteriyor. Saç kendini toparlayınca haftada iki üç kez kullanmanız yeterli oluyor. Şu anda saç dökülmesi sorunum yok ve saçlarım inanılmaz güçlendi. Tek sorun çok hızlı uzamaya başladı.Kuaför masrafım arttı biraz:))

Cok isterdim ama banada soylemiyo dusunebiliyormusun esinden bile sakliyo formulu kimseye vermem diyor. Sac dokulmesi durdugu gibi bide sacida cikmaya basladi

ben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapı ezip koydum 1 aydır bu sekilde kullanıyorum dönüşümlü olarakta zigavusu kullanıyorum dökülmem baya azaldı
ben de bunu denedim tavsiye edilir :21::21:
ama ben tresan a değil de elseve arginine direç şampuan 600 ml içine koydum tüm kutu doğum k. hapını ve 1 kapak da çam terebentini ekledim
benim sorunum geçen yaz olmuştu ve 3-4 aydırda çok şükür hiç sorun yok
artık bundan mı yoksa yaptığım maskeden mi bilmiyorum dökülme mucize bir şekilde bitti şuan maskemi 2 haftada bir yapıyorum şampuana ara verdim 1 aydır sade kullanıyorum
sen zigavusu ecz.den mi aldın arkadaşım ya da aktarda satılıyor mu ki:KK23::KK23:
ben de sarımsaklı şampuan kullandım geçen yıl bir ara ama mecitefendinindi güzeldi beğenmiştim

ben eczaneden alıyorum aktarlarda satılmıyo zigavus ben tresandanda zigavustanda cok menunum bazen onu bazen onu kullanıyorum ama dogum kontrol hapı ii geldi galiba dökülmem durdu bide teni saclar cıksa cok ii olucak ama onun için daha erken galiba çünkü 1 ay oldu daha bırakmayı düşünmüyorum siz nekadr süre kullandınız bu sekilde

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm :KK43:

Tatlım benimde saçlarım çok fena şekilde dökülüyor, hatta bunun için doktora gittim. kan değerlerim çok düşük, bu yüzden ciddi şekilde saç dökülmesi olabiliyormuş. önüne geçemeyeceğin bi durum varsa bi baktır istersen, en önemlisi sağlık. kan ilaçlarından sonra bi hayli topalarlandı benimki.

ben eczaneden alıyorum aktarlarda satılmıyo zigavus ben tresandanda zigavustanda cok menunum bazen onu bazen onu kullanıyorum ama dogum kontrol hapı ii geldi galiba dökülmem durdu bide teni saclar cıksa cok ii olucak ama onun için daha erken galiba çünkü 1 ay oldu daha bırakmayı düşünmüyorum siz nekadr süre kullandınız bu sekilde
ben yaklaşık 2 ay kullandım ama 2 kutu bitiriyordum arada sade kullanıyordum bu şekilde devam ettim alışma yapmasın diye

ferrittin demır mı cnm ? senindokulmen durdu mu ne kullanıyorsun cnm
Evet demir. Sınırın altında olmasa bile düşük seviyedelerse takviye almak gerekiyor.

D vitamini eksikliği de saç dökülmesi konusunda en az demir eksikliği problemi kadar öneme sahip. Fakat bilindik bir sorun değil. Belki de çoğu insanın saçı bu yüzden dökülüyor ve genetik denerek geçiştiriliyor. Zira günümüzde d vitamini eksikliği çok yaygın bir problem ve bunun için özellikle kış aylarında takviye alınması gerektiğini söylüyor uzmanlar. Her neyse daha fazla uzatmadan ben sadece d vitamini kullanarak çok şükür bu sorunumu aştım zaman zaman nadir olarak demir hapı kullanarak da olası ferritin düşüklüğü problemini önlemeye çalışıyorum.

ben 3 haftadır zeytinyağlı sarımsak sürüyorum saçlarıma çok memnunum :) ıslakken biraz koku oluyor ama kuruyunca kesinlikle kalmıyor ona da katlanıcaz artık :KK66:

X