- Konu Sahibi Papatya Prensesi
İYİ GÜNLER EŞİM ECZACI KALFASI KENDİSİNE Bİ KARIŞIMLARDAN OLUŞAN ŞAMPUAN YAPTI SAÇ DÖKÜLMESİ DURDUĞU GİBİ SAÇLARI ÇIKMAYA BAŞLADI ŞİMDİ BEN KAŞLARIMA KULLANIYORUM İNANILMAZ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olduğunu öğrenebilir misin bi de onu deneyelimİYİ GÜNLER EŞİM ECZACI KALFASI KENDİSİNE Bİ KARIŞIMLARDAN OLUŞAN ŞAMPUAN YAPTI SAÇ DÖKÜLMESİ DURDUĞU GİBİ SAÇLARI ÇIKMAYA BAŞLADI ŞİMDİ BEN KAŞLARIMA KULLANIYORUM İNANILMAZ
ben de bunu denedim tavsiye edilirben tresan sampuanın içine 1 kutu dogum kontrol hapı ezip koydum 1 aydır bu sekilde kullanıyorum dönüşümlü olarakta zigavusu kullanıyorum dökülmem baya azaldı
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm
ben yaklaşık 2 ay kullandım ama 2 kutu bitiriyordum arada sade kullanıyordum bu şekilde devam ettim alışma yapmasın diyeben eczaneden alıyorum aktarlarda satılmıyo zigavus ben tresandanda zigavustanda cok menunum bazen onu bazen onu kullanıyorum ama dogum kontrol hapı ii geldi galiba dökülmem durdu bide teni saclar cıksa cok ii olucak ama onun için daha erken galiba çünkü 1 ay oldu daha bırakmayı düşünmüyorum siz nekadr süre kullandınız bu sekilde
evet çıktığını görebiliyorum ama bu çıkanlar muhtemelen dökülenlerin yerine çıkanlar bu da normal olanı zaten..peki dökülme dısında saç falan cıktımı
Saç dökümesinden 7 yıl çekmiş biri olarak D VİTAMİNİ ve FERRİTİN testi yaptırmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Sevgiler..
Evet demir. Sınırın altında olmasa bile düşük seviyedelerse takviye almak gerekiyor.ferrittin demır mı cnm ? senindokulmen durdu mu ne kullanıyorsun cnm