Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım dökülüyor çare bulamıyorum

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kepek oluyomu peki.benim de dökülüyordu tahlil yaptırdım her şey normal ama kepekten kurtulamıyorum egzama olabilir mi acaba benim de

Kepek bende de oluyordu cnm, arkadaşımın tavsiyesi üzerine Prozınc adlı şampuanı kullandım hala da kullanıyorum kepeği engelliyor hakikaten saçlarımda kepek yok artık şampuanın rengi Yeşil Prozınc aklında olsun kepeğe çare bulabilirsin, bu arada benim de saçlarım inanılmaz dökülüyor :KK43:

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm :KK43:
Cildiyeye gidip demir düzeyine baktır ccanım. Demir eksikliğinde müthiş dökülüyor. Ayrıca acilen kimyasal şampuanları bırakıp doğal bakım kürleri ve doğal yöntemlere dönmelisin... Geçmiş olsun.

o kadar sıkı saçlarım vardı ki döküldü ve azaldı çok ince telli oldukları için saçlarım olduklarından daha az görünüyor ve bende çok şey denedim olmadı.

şimdiler de reklamda görüyorum kapalılar için hava almayan saçlar için bir şampuan var onu almayı planlıyorum .bakalım nasıl gelicek.

azıcık hacimli olsun diye

inşallah sizinki daha az dökülür ve bir süre sonra geçer

o kadar sıkı saçlarım vardı ki döküldü ve azaldı çok ince telli oldukları için saçlarım olduklarından daha az görünüyor ve bende çok şey denedim olmadı.

şimdiler de reklamda görüyorum kapalılar için hava almayan saçlar için bir şampuan var onu almayı planlıyorum .bakalım nasıl gelicek.

azıcık hacimli olsun diye

inşallah sizinki daha az dökülür ve bir süre sonra geçer
İnşaalah yaaa :KK43:

Bundan seneler evvel topladığımda kolum kadar kalın olan saçlarım dökülmeye başlamıştı.İleri derecede anemi teşhisi konuldu.Şimdi kalan sağlar benimle Allah'tan onlar dökülmüyor.
NOT:Hayatımda hiç saçımı boyatmadım.Kına ve çeşitli yağlar ile bakım yaptım şimdi durum iyi.

Cildiyeye falan gitme canım, önce dahiliyeye git kan testi yaptırsın. Cildiye yaptırmaz o testleri genellikle direk cilt tipine bakar ve karar verir. Dahiliyede hormon vitamin demir ve kan değerlerine bakarlar. Eğer bunlardan biri düşükse naparsan yap etkili olmaz maalesef :KK43: önce içerdeki sorunu halletmen gerekir. Mesela benim önceden vitamin eksikliğim vardı, sonra kan ve demir değerlerim düşüktü onları düzene soktum. Şimdi de dökülmüyor saçlarım daha. Sadece çok sıkı toplasam veya şampuan değiştirirsem dökülüyor. Onları da yapmıyorum. Dediklerimi yap mutlaka bir dahiliye doktoruna git.

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Aylardır saçlarım dökülüyor vee çare bulamıyorum. Kullanıp memnun kaldığınız bi ürün varsa tavsiye eder misiniz... Çok üzgünümm :KK43:
benim de yaz ayların da baya bir döküldü özellikle banyodan sonra çok dökülüyordu

ben de burda bir topikte gördüğüm saç maskesini uyguladım her hafta ama düzenli olarak yaptım maskede badem yağı zeytin yağı hint yağı ve vitamin ampülleri var artık psikolojik mi nedir bilmem ama ilk yapmamla birlikte dökülme birden durdu

şampuan olarak daha önce de kullanıp memnun kaldığım elseve argenine direnç serisini kullandım yaklaşık 2 ay kadar ve içine 1 kapak çam terebentin koydum bu karışımda hem uzattı hem hacim verdi

yukarda dediğim maskeyi 2-3 ay hiç abartısız her hafta yaptım en büyük etkiyide ondan gördüm zaten umarım sana da faydası olur aklına takılan bişi olursa sor lütfen

tahlil yapmadı dırek egzama oldugunu soyledi :KK43:
bend e ilkin doktora gittim ama tahlil yapmadı ben tahlil istiyorum dedim kadın doktor isteğe göre ben tahlil yapamam dedi ben de başımın çaresine baktım ve çok şükür çok olumlu sonuçlar aldım bana da doktor 3 kutu losyon yazdı ama inadımdan kullanmadım

merhaba arkadaşlar
ben 21 yaşında saçımı sıfıra vurdum bende erkek tipi kelleşme var bildiğiniz saçım seyrek ve her hafta saçımı jiletle kazıttım 5 ay böyle devam ettim daha sonra 1 yıl minoxil kullandım biraz saç çıkarttı fakat minoxil i bırakınca dökülme tekrar başladı kalıcı bir çözüm değil yani minoxil sıfıra vurdum faydasınıda fazla görmedim acıkcası şuanda 24 yaşındayım ve 1 kere daha vurdum saçımı sıfıra doktora gittim hep kansızlık dediler ilaç kullandım faydasını görmedim benim saçım 19 yaşına kadar hiç dökülmedi aşırı derecede stresli 1 işte calıştım ve oraya girdikten sonra avuç avuç saçım döküldü açılmalar oldu 5 yıl çalıştım ve 4 ay oldu ordan cıkalı fazla stres yok suanda hayatımda ve doktorlar stres yapan etkenleri hayatınızdan çıkartırsanız 6 ay ve 1 yıl içerisinde saçlar çıkar diyo prp yöntemi önerdi ama maliyeti fazla kararsızım şu anda sarımsak ve zeytinyağını deniyorum inşallah olumlu sonuç alırım.

Cildiyeye falan gitme canım, önce dahiliyeye git kan testi yaptırsın. Cildiye yaptırmaz o testleri genellikle direk cilt tipine bakar ve karar verir. Dahiliyede hormon vitamin demir ve kan değerlerine bakarlar. Eğer bunlardan biri düşükse naparsan yap etkili olmaz maalesef :KK43: önce içerdeki sorunu halletmen gerekir. Mesela benim önceden vitamin eksikliğim vardı, sonra kan ve demir değerlerim düşüktü onları düzene soktum. Şimdi de dökülmüyor saçlarım daha. Sadece çok sıkı toplasam veya şampuan değiştirirsem dökülüyor. Onları da yapmıyorum. Dediklerimi yap mutlaka bir dahiliye doktoruna git.
.... Cildiye gittim egzama oldugunu soyledı aslında haklısın aklımda dahılıyeye gıtmek mutlaka gdecegım.

ARKADAŞLAR HERKESE İYİ GÜNLER EŞİM ECZACI KALFASI KENDİSİNE Bİ KARIŞIMLARDAN OLUŞAN ŞAMPUAN YAPTI SAÇ DÖKÜLMESİ DURDUĞU GİBİ SAÇLARI ÇIKMAYA BAŞLADI ŞİMDİ BEN KAŞLARIMA KULLANIYORUM İNANILMAZ

.... Cildiye gittim egzama oldugunu soyledı aslında haklısın aklımda dahılıyeye gıtmek mutlaka gdecegım.
Ever canım cildiye yapmaz zaten kan tahlili genelde dediğim gibi. Dahiliyede yaparlar eğer ki herşey normalse, bu sefer cildiyeye gidersin. Eğer vitamin ya da demir eksikliğin varsa naparsan yap dökülme durmaz. Önce onları halletmelisin. Dışardan yapacağın hiçbir tedaviden fayda göremezsin. Bence hemen gitmelisin dahiliyeye..

X