• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçlarım dalgalı kıvırcık ve düzleştirince çabuk kabarıyor. ne yapabilirim? :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

havuc_rendesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
62
0
26
kızlar benim saçlarım kıvırcık ve hafif dalgalı. düzleştirdikten sonra hemen kabarıyor, elektrikleniyor ve bozuluyor :( Az önce yine düzleştirdim. (evet bu saatte :D ) kabardı ve elektiklendi.. yarına kadar bozulacak eminim. sizde de böyle oluyor mu? siz neler yapıyorsunuz? önerebileceğiniz krem, sprey vs. var mı? =(

Son düzenleme:
kızlar benim saçlarım kıvırcık ve hafif dalgalı. düzleştirdikten sonra hemen kabarıyor, elektrikleniyor ve bozuluyor :( Az önce yine düzleştirdim. (evet bu saatte :D ) kabardı ve elektiklendi.. yarına kadar bozulacak eminim. sizde de böyle oluyor mu? siz neler yapıyorsunuz? önerebileceğiniz krem, sprey vs. var mı? =(

aynı sorunu bende yaşıyorum cnm. benim saçlarımda hafif dalgalı çok kıvırcık değil ama kabarık. düzleştirince veya fön çektirince hemen bozulur ertesi güne hayatta kalmaz öyle dümdüz. ben düzleştirince biryantin kulanıyordum çok az sürüyodum. ama biryantinin saça zarar verdiğini duydum onun için bıraktım. elidorun 7/24 saç kremi var, Dove ninde ısıya karşı koruyucu saç spreyi var (kırmızı şişede). dovenin spreyini saçlarımı düzleştirmeden önce düzleştireceğim tutamın üzerine sıkıp öyle düzleştiriyorum. elidorunkinide dove olmadığı zaman düzleştirdikden sonra çok az sürüyorum kabarmasını önlemek için. deneyebilirsin.

Back