Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok yağlı ve dökülüyor

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
arkadaşlar mesela bugün yıkandım demi yarın iyi duruyo ondan sonraki gün hemen bigünün içinde öyle hızlı bişekilde yağlanıyoki saçlarım sanki 15gündür yıkanmamış gibi oluyo halbuki daha yeni yıkanmış saçım sonrada dökülüyo çok fazla buna bi çözüm yokmu aşırı yağlılık ve dökülme senağlamaiçin ne yapabilirim

gamzegazel ark ım çam terebentin kullandınmı banyodan bir saat önce sac diplerine uyguluyorsun birazda şampuanına katıyorsun yağlanma sorununu bir nebze azaltabilirsin terebentin kanın akışını hizalndırdığı için sacın kolay beslenmesini de saglıyor

Canım o elidor şampuanın içinde belirtilmese de saç kremi bulunuyor, saç kremi de saç köklerine temas ettiği için saçları yağlandırıyor. Daha çok bitkisel bir şampuan kullanmayı dene. Kimyasal şampuanların çoğunun içinde kremsiz olduğu söylense de az da olsa krem bulunur. Bu da saçların ağırlaşmasına sebep olur.

bak canım bende 2 hafta öncesine akdar bu sorunla cebelleşiyordum.. bu dediğimi yaparsan bana dua edeceksin tamammııı :)))
hangi şampuanı kullanıyorsan onun 250 ml içine baharatçıdan çam terebesi alacaksın 3 ytl ye aldım ben yarısını şampuanına katıp karıştır.. ve bu şampuanı kullan... saçların yağlanması geçikiyor ve dökülmüyor..

bana dua etmeyi unutma :)))

gercekten bu dedigin dogrumu bende uygulamak istiyorum memnun kaldiysan eger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…