Arkadaşlar saçlarınızın çabuk yağlanmasının sebebi sık yıkamanız. Benimde öyleydi. hergün yıkadığım zamanlar akşama yağlanıyordu. ama bir süre saçımı bir gün yıkayıp birgün yıkamadın. bu yağlanma süresini uzattı. hatta şimdi bir gün yıkıyorum iki gün yıkamıyorum. saçlarınızı ne kadar sık yıkarsanız o kadar çabuk yağlanır. sizde önce bir gün yıkayıp bir gün yıkamayın böylece zamanı, yağlanma süresini uzatabilirsiniz.
Benim değil ama annemin saçları o şekildeydi. Yıkadıktan bir kaç saat sonra yağlanıyordu.
Madem her şampuanı denedin ve çözemedin genetik olabilir diye düşünüyorum. Çok rahatsızsan doktora gitmelisin. Ben saçımı her gün yıkıyorum gayet memnunum. Temiz olan birşey nasıl hemen kirlenebilir. Saçı birkaç gün yıkamazsan yağlandığnı anlamazsın tabi
Benim değil ama annemin saçları o şekildeydi. Yıkadıktan bir kaç saat sonra yağlanıyordu.
Madem her şampuanı denedin ve çözemedin genetik olabilir diye düşünüyorum. Çok rahatsızsan doktora gitmelisin. Ben saçımı her gün yıkıyorum gayet memnunum. Temiz olan birşey nasıl hemen kirlenebilir. Saçı birkaç gün yıkamazsan yağlandığnı anlamazsın tabi
Arkadaşlar saçlarınızın çabuk yağlanmasının sebebi sık yıkamanız. Benimde öyleydi. hergün yıkadığım zamanlar akşama yağlanıyordu. ama bir süre saçımı bir gün yıkayıp birgün yıkamadın. bu yağlanma süresini uzattı. hatta şimdi bir gün yıkıyorum iki gün yıkamıyorum. saçlarınızı ne kadar sık yıkarsanız o kadar çabuk yağlanır. sizde önce bir gün yıkayıp bir gün yıkamayın böylece zamanı, yağlanma süresini uzatabilirsiniz.
canım inan yaz tatili gelince 4 gün yıkamadığımzamanlar oldu evden çıkmıycağım zamanlar onu da denedim ama değişen bişey olmadı fön çektiriyorum dipleri yağlı yağlı oluyo sinir oluyorum
İlk başta bir gün arayla saçlarını yıkamayı dene ve1- 1.5 ay bu şekilde yıka. daha sonra bu ara 2 gün olsun. herşey zamanla olur. ilk seferde dört gün yıkamazsan saçını, yıkadığında inanılmaz dökülür ve saçların yıpranır. herşeyi zamana yaymayı dene. bu arada ikinci gün tahammül edemzsen yağlanmasııa diplerine biraz budra dök, yağı emmesini sağla. ardından zamanla alışacaktır saçların.
ayyy ewt canım banyodan sonra öle çok döküldü kü saclarım pudrayı deniycem diblerine tsk ederim çok saollllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?