• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok yağlanıyo napmalıyım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

kardalen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
316
20
118
Diğer
sabah yıkıyorum akşama sacımın derinde yağlanmayı farkediyorum denemdiğim şampuan kalmadı hep aynı dipler vıcık vıcık uçlar kece gibi bıktım artık bilmeyen banyo yapmıyo sanır bu konuda tavsiyelerininiz bekliyorum

aynen canim aynen kafa yikamaktan biktim denemedigim marka kalmadi ama care yok sanirim Insallah bir bilen cikar

Arkadaşlar saçlarınızın çabuk yağlanmasının sebebi sık yıkamanız. Benimde öyleydi. hergün yıkadığım zamanlar akşama yağlanıyordu. ama bir süre saçımı bir gün yıkayıp birgün yıkamadın. bu yağlanma süresini uzattı. hatta şimdi bir gün yıkıyorum iki gün yıkamıyorum. saçlarınızı ne kadar sık yıkarsanız o kadar çabuk yağlanır. sizde önce bir gün yıkayıp bir gün yıkamayın böylece zamanı, yağlanma süresini uzatabilirsiniz.

Konu icerik nedeniyle Saglikli Sac ve Sac Derisi basligina alinmistir.
Bilginize.

benimde aynı şekilde oluyor ama boya zamanım gelince o yüzden 2-3 ayda bir kendi saç tonuma yakın boyatıyorum bn çözümü böle buldum dier türlü nasıl bi yöntem uygulanır bilemiorum inş çözersiniz probleminizi

Benim değil ama annemin saçları o şekildeydi. Yıkadıktan bir kaç saat sonra yağlanıyordu.
Madem her şampuanı denedin ve çözemedin genetik olabilir diye düşünüyorum. Çok rahatsızsan doktora gitmelisin. Ben saçımı her gün yıkıyorum gayet memnunum. Temiz olan birşey nasıl hemen kirlenebilir. Saçı birkaç gün yıkamazsan yağlandığnı anlamazsın tabi :9:

Arkadaşlar saçlarınızın çabuk yağlanmasının sebebi sık yıkamanız. Benimde öyleydi. hergün yıkadığım zamanlar akşama yağlanıyordu. ama bir süre saçımı bir gün yıkayıp birgün yıkamadın. bu yağlanma süresini uzattı. hatta şimdi bir gün yıkıyorum iki gün yıkamıyorum. saçlarınızı ne kadar sık yıkarsanız o kadar çabuk yağlanır. sizde önce bir gün yıkayıp bir gün yıkamayın böylece zamanı, yağlanma süresini uzatabilirsiniz.

tamamen katılıyorum ben de lisedeyken hergün yıkardım saçımı dediğiniz gibi sabah yıkardım akşama yağlanırdı.. sonra haftasonu eve kapanıp hiç yıkamadım ptesi sabah yıkadığımda daha uzun dayandı.. ama hala 2.gün yağlanır kafam.. sinir bir durum.. arkadaşın dediği gibi genetik işin bu kısmı.. çünkü ben 3 günde1 yıkasam saçımı yine de 2. gün yağlanıyor..

Benim değil ama annemin saçları o şekildeydi. Yıkadıktan bir kaç saat sonra yağlanıyordu.
Madem her şampuanı denedin ve çözemedin genetik olabilir diye düşünüyorum. Çok rahatsızsan doktora gitmelisin. Ben saçımı her gün yıkıyorum gayet memnunum. Temiz olan birşey nasıl hemen kirlenebilir. Saçı birkaç gün yıkamazsan yağlandığnı anlamazsın tabi :9:

saç tipin kuruysa bunu anlayamazsın tabi :97:

Her gün yıkarsanız yağlanır,1 gün arayla yıkamayı deneyin,benim saçlarım da 2 günde bir yağlanır bende 2 günde bir ya da 1 gün arayla yıkanırım genelde...

sende budert yokken anlayamazsin zaten hem anneninkide oyleymis yikadiktan sonra yaglaniyormus onunkide temiz nasil yaglaniyormus ozaman?

sacın kuruysa anlaymazsın tabi arkadasım ne de olsa aynı derdi çekmiyoruz

canım inan yaz tatili gelince 4 gün yıkamadığımzamanlar oldu evden çıkmıycağım zamanlar onu da denedim ama değişen bişey olmadı fön çektiriyorum dipleri yağlı yağlı oluyo sinir oluyorum

bi kere kına yapmıştım sacıma o zaman biraz geç yağlandı onunda rengi çirkin saçalrom boyalı ya da röflelli bildiğiniz bi doğal maske olur karısım olur paylaşırsanız sevinirim

sacların yaglanmasına sebep olan faktorlerden bırı sık yıkamaktır ancak dıger onemlı faktor ıse kullandıgımız sampuanlar hele bırde krem kullanıyorsanız tamam işte her gun yıkaman gereken yaglı sacların oluyor...benımde saclarım yaglı ustelık kısa bır senedır dogal sampuan kullanıyorum kullanmaya baslamamın sebebı sacımın yaglı olması degıldı ancak bu acıdan da faydasını gordum pıyasada bulunan en pahalı ve meshur sampuanlardan bıle daha ıyı bence dogal sampuanlar kullanın:34:

canım inan yaz tatili gelince 4 gün yıkamadığımzamanlar oldu evden çıkmıycağım zamanlar onu da denedim ama değişen bişey olmadı fön çektiriyorum dipleri yağlı yağlı oluyo sinir oluyorum

İlk başta bir gün arayla saçlarını yıkamayı dene ve1- 1.5 ay bu şekilde yıka. daha sonra bu ara 2 gün olsun. herşey zamanla olur. ilk seferde dört gün yıkamazsan saçını, yıkadığında inanılmaz dökülür ve saçların yıpranır. herşeyi zamana yaymayı dene. bu arada ikinci gün tahammül edemzsen yağlanmasııa diplerine biraz budra dök, yağı emmesini sağla. ardından zamanla alışacaktır saçların.

İlk başta bir gün arayla saçlarını yıkamayı dene ve1- 1.5 ay bu şekilde yıka. daha sonra bu ara 2 gün olsun. herşey zamanla olur. ilk seferde dört gün yıkamazsan saçını, yıkadığında inanılmaz dökülür ve saçların yıpranır. herşeyi zamana yaymayı dene. bu arada ikinci gün tahammül edemzsen yağlanmasııa diplerine biraz budra dök, yağı emmesini sağla. ardından zamanla alışacaktır saçların.

ayyy ewt canım banyodan sonra öle çok döküldü kü saclarım pudrayı deniycem diblerine tsk ederim çok saollllllll

"Saçı birkaç gün yıkamazsan yağlandığnı anlamazsın tabi." yoruma bak:) yağ kir demek değildir. temiz saç birkaç saat içerisinde yağlanabilir. saç ağırlaşır ve kayganlığını kaybeder. saçın normal yıkama süresi de hergün değildir. hergün saçını yıkayarak temiz olacağını zannediyorsan yanılıyorsun. Yaşlandığında kel bir kafayla dolaşmaman dileğiyle. bu arada bilmediğin anlamadığın konulara bölyle alaylı yorumlar yapma.

lush urunlerıne bı bakın derım bıraz pahalı ama hem kalıp sabunları hem bakım urunlerı cok ıse yarıyor denıyor hem de sac dokulmesını de ınanılmaz onluyormus lush'ın sıtesıne gırın orda kullanıcı yorumları var. avuc ıcı kadar katı sampuan aylarca gıdıyormus 750 ml denk dıyorlar sıtede. ayrıca sekıllendırı krem 7/24 gıbı kullanıyorsanız onlar da cok yaglandırır ama katı sampuan tavsıye ederım ben kullanıyrm yıkarken sert sert oluyr ama kuruyunca cok guzel yumusuyor bır de orkıde dıe bır markanın katı sampuanları var kardesım aldı onu da

Back