Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok mu yıpranmış? Bu şekilde uzar mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saciniz cok yipranmis gorunmuyor ama aloevera ve zeytinyagi karisimini duymustum. benimde saclarim son aciciyla boyamamdan sonra cok yiprandi ben de denicem icine bide cam terebentin karistirmayi dusunuyorum

Yukarda bi arkadaş daha yazmış. Bnmde saçım çook zor uzar o yüzden de kesmem kıyamam. Ama hindistan cevizi yağı inanılmaz iyi geliyor.

Yilan yağı çam terebenti yagi gibi seyler bana çok uyduruk secenekler geliyor.

Yılan yağı denen şey ölü yılanın yağın icinde bekletilmesiyle elde ediliyor zaten. Ne gerek var buna?

Kaliteli kozmetik ürünleri satın almanızı öneririm.

Nasıl toparladınız ve nekadar sürede?

Ki o yılan yağını bulmakta çok zor değil mi? Piyasada olanlara hiç inanmıyorum..

Kızlar yağlar geçici olarak güzel sonuç veriyor. Yağ yüzerde kalıyor ne kadar yıkansa da, bir patlaklık kırıkları daha az gösterme oluyor. Ama onarma yaptığını sanmıyorum. Bence yanan kırılan saç onarılmaz zaten, sadece daha az hasarlı görüntüsü oluşur.
Ben bunun için hindistan cevizi yağı, avokado yağı ve zeytinyağı birleştiriyorum. Ama dediğim gibi kısa süreli bir çözüm bu.

Saçlar bence doğru beslenerek ve kırıkları aldırılarak daha sağlıklı olur. Gerisi tamamen yapısal bana kalırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…