Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok mu yıpranmış? Bu şekilde uzar mı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.079
4.167
Kızlar selam ben temmuzda bir kere açıcı ile açtım mavi siyahtan. sonra boyadım bu aya kadar toplam 4-5 kere boyamışımdır yanlış hatırlamıyorsam.

Ekimde de kat attırdım sadece.

Şimdi yaza kadar boyamama kararı aldım çünkü baya kısa. uzatmak ve ombre yaptırmak istiyorum yazın.

Yılan yağı , Çam terebentin, Badem yağı karışımına başladım.

Ama bu şekilde saçlarım şuan.
çok yıpranık kırık olursa uzaması durur diyorlar. ben kestirmek istemiyorum:KK43: sizce uzamasını engelleyecek kadar yıpranma var mı? Düzleştirici vs kullanmıyorum. Bu bakımlarla hızlı uzar mı. 2. Resim flaşlı diğeri normal ışık

Eklentiler

• Screenshot_20220130-125041_Gallery.jpg
    Screenshot_20220130-125041_Gallery.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 194
  • Screenshot_20220130-125010_Gallery.jpg
    Screenshot_20220130-125010_Gallery.jpg
    151 KB · Görüntüleme: 212
Son düzenleme:
Bence saçlarınız fazla yıpranmamış. Fazla ısıya maruz bırakmayın. Ilık suyla yıkayın, saçınız ıslakken taramayın. Kurumasını bekleyin ve durulanmayan saç kremiyle nemlendirerek nazikçe tarayın.

Haftada iki kez düzenli olarak saç maskesi yapın. Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum, miss gibi oluyor🌸

Okay - Keratin Smooth maskesini de tavsiye ederim. Onarıcı bir maske, saçları yumuşacık yapıyor ve parlatıyor.

Ayrıca düzenli olarak uçlarından kestirirseniz iyi olur.

Saçlarım defalarca yandı, bu şekilde eski haline döndürebildim. Şu an belimde ve gayet sağlıklı.

Bence saçlarınız fazla yıpranmamış. Fazla ısıya maruz bırakmayın. Ilık suyla yıkayın, saçınız ıslakken taramayın. Kurumasını bekleyin ve durulanmayan saç kremiyle nemlendirerek nazikçe tarayın.

Haftada iki kez düzenli olarak saç maskesi yapın. Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum, miss gibi oluyor🌸

Okay - Keratin Smooth maskesini de tavsiye ederim. Onarıcı bir maske, saçları yumuşacık yapıyor ve parlatıyor.

Saçlarım defalarca yandı, bu şekilde eski haline döndürebildim. Şu an belimde ve gayet sağlıklı.
Yaa saci uzun olanlara hayran hayran bakakaliyorum. Uzamiyor ya yok uzamiyor.

Kızlar selam ben temmuzda bir kere açıcı ile açtım mavi siyahtan. sonra boyadım bu aya kadar toplam 4-5 kere boyamışımdır yanlış hatırlamıyorsam.

Ekimde de kat attırdım sadece.

Şimdi yaza kadar boyamama kararı aldım çünkü baya kısa. uzatmak ve ombre yaptırmak istiyorum yazın.

Yılan yağı , Çam terebentin, Badem yağı karışımına başladım.

Ama bu şekilde saçlarım şuan.
çok yıpranık kırık olursa uzaması durur diyorlar. ben kestirmek istemiyorum:KK43: sizce uzamasını engelleyecek kadar yıpranma var mı? Düzleştirici vs kullanmıyorum. Bu bakımlarla hızlı uzar mı. 2. Resim flaşlı diğeri normal ışık
Valla ben iki kere üst üste açtırdm oda işkemi düzelttirmek için boyandı filan aralık başında çok yıprandı baya uzundu ilik kürü yaptım yinede uzadı 1.5 ayda 5-6 cm he gerçi kestim uçları kırık olduğu için ama genede uzar bence

Çok teşekkür ederim ❣ elidor doğanın enerjisi hindistan cevizli durulanmayan kremden aldım çok iyi geldi tararken iyi oluyor, önerilerinizi uyguluycam çok teşekkür ederim 🤗

Yanınca çok dökülmüşmüydü boyadan

Saçlarınız hiç yıpranmış gibi görünmüyor, aksine iyi durumda, hoş görünüyor😊 Saçlarınız az uzuyorsa dıştan değil de içten yarayacak şeyler yapabilirsiniz. Kolajenli gıdalar (kemik/ilik/et suyu) tüketmek, biotin kullanmak gibi.
Uzayan saç uzuyor. Ben saçıma pek bakmam ama uzar yani. Nadiren bakım yaparım iyi gelir ama genel görünüşüne sadece.
Benim saçım da şu an ombre işlemli, 2 ay önce yaptırdım (resimdeki gibi) çok yıprandı diyemem ki önceden de işlemliydi. İyi bir kuaföre giderseniz sorun olmaz bence😊

Eklentiler

• 291ADAA4-8D62-4166-A8B9-FF1D0AD64332.png
    291ADAA4-8D62-4166-A8B9-FF1D0AD64332.png
    134,4 KB · Görüntüleme: 183
Saçlarınız hiç yıpranmış gibi görünmüyor, aksine iyi durumda, hoş görünüyor😊 Saçlarınız az uzuyorsa dıştan değil de içten yarayacak şeyler yapabilirsiniz. Kolajenli gıdalar (kemik/ilik/et suyu) tüketmek, biotin kullanmak gibi.
Uzayan saç uzuyor. Ben saçıma pek bakmam ama uzar yani. Nadiren bakım yaparım iyi gelir.
Benim saçım da şu an ombre işlemli, 2 ay önce yaptırdım (resimdeki gibi) çok yıprandı diyemem ki önceden de işlemliydi. İyi bir kuaföre giderseniz sorun olmaz bence😊
Renk ve geçişler çok iyi🤩

Uzayan saç uzuyor. Ben saçıma pek bakmam ama uzar yani. Nadiren bakım yaparım iyi gelir ama genel görünüşüne sadece.
Ay maşallah çok güzel saçlarınıızz ❣ çok teşekkür ederim uyguluycam mutlaka 🤗🌹

Bnce çok yıpranmamış ya gayet iyi gözüküyoo uzar inşaallah kökü sende bacımm😍

İnce telli saçlar daha zor uzuyor,hep böyleydi değil mi?Yani boya ile falan alakalı bir durum değildir diye düşünüyorum.
Evet annemin ve ablamın saçlarida çok az genetik sanirim :) ama ben 14-15 yaşımdan beri uğraşıyorum saçlarımla,açıcı ile çok boyardım eskiden:KK43:

Evet annemin ve ablamın saçlarida çok az genetik sanirim :) ama ben 14-15 yaşımdan beri uğraşıyorum saçlarımla,açıcı ile çok boyardım eskiden:KK43:
Açıcıdan mümkün olduğunca uzak durun derim,saç boyamak çok fazla yıpratmıyor ama açıcının saçı yakabilme olasılığı yüksek.Ben sürekli %6'lık oksidan kullanarak boyuyorum saçımı ve çok şükür fazla yıpranma olmuyor ama sarı tonlarını tabi ki açıcısız elde edemezsiniz.Beyazınız yoksa bir süre kendi haline bırakın,uçlardan sürekli aldırın ki daha sağlıklı uzasın.

X