• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri saçlarım çok kuru ve cansız :(

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

GreenGreenEyes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
242
1
46
İzmir
kızlar saçlarım çok kuru tıpkı bi peruk gibi .. yaglar bakımlar, sac kremleri sac acıcıları hiç bir sey fayda etmiyo yumusacık saclarım olsun istiyorum ama çok kuru bana önerebilceginiz bi formul ya da bi ürün var mı yardımınıza ihtiyacım var :((

Schwarzkopfun Bonacure nem yükleme spreyi var cnm ben ondan kullanıyorum günlük kuru saça uygulanıyor zaten oldukça etkisini gördüm tavsiye ederim

cnm saçlarına çok işlem yptırdın galiba ben de üst üste açtırıp defalarca boyattım sonra uçları kopmaya başladı naylon gibi oldu o dönemde aldığım dfn garlının saç bkım kremini kullanıyordum o açılmayan saçlarımı mükemmel açıyordu defne yaprağından üretilmiş şu anda kısacık kstirdim ve boyamıyorum eski haline döndü yumuşacık oldu

Schwarzkopfun Bonacure nem yükleme spreyi var cnm ben ondan kullanıyorum günlük kuru saça uygulanıyor zaten oldukça etkisini gördüm tavsiye ederim

aynen canım platin di saclarım ama 1yılır boyamıyorum yine de saclarım naylon gibi :( down under naturalsin kremini aldım bakalım dedigin ürün normal marketler de varmıdır

bu arada düzleştirici veya fön yapıyorsan onlara da ara ver bence çünkü onlar saçın nemini alıp çok fena kurutuyo kıryor saçını yıkadıktan sonra havluya sarıp bir süre bekltmen de saçın nemlemesini sağlıyormuş bir de sık sık saçları yıkamak da kurtuyor tabi iyi ürünler kullanmak da çok işe yarar:)

aynen canım platin di saclarım ama 1yılır boyamıyorum yine de saclarım naylon gibi :( down under naturalsin kremini aldım bakalım dedigin ürün normal marketler de varmıdır

cnm normal marketlerde yok bana kuaförüm önermişti orda pahalı satıyordu 200 ml 39 tlye ben netten 20 tlye buldum strawberryden aldım aynı serinin şampuanlarıda olması lazm

Önce beslenme şeklini gözden geçirmek lazım.

Abur cubur tüketiyor musun çok?

10 gün.. sadece 10 gün şekerli olan herşeyden uzak dur; et, tvuk , balık, yumurta, bol sebze meyve ye.

Sigara içiyorsan içme bu süre içinde..

10 gün sonra farkı göreceksin; bize de yaz ama yeni başlık aç kaynamasın araya:16:

Önce beslenme şeklini gözden geçirmek lazım.

Abur cubur tüketiyor musun çok?

10 gün.. sadece 10 gün şekerli olan herşeyden uzak dur; et, tvuk , balık, yumurta, bol sebze meyve ye.

Sigara içiyorsan içme bu süre içinde..

10 gün sonra farkı göreceksin; bize de yaz ama yeni başlık aç kaynamasın araya:16:
abur cubur yiyiorum evet tatlı da tüketiyorum sigara kullamıyorum tavsiy uyucam bu dk dan itibaren tatlı yok :)

yumurta asla yemem küçüklükten beri hiç sürmedim agzıma sadece kekin icinde falan olunca yiyorum. et de arada yiyiorum tavuk da aynı sekilde sadece arada genelikle düenli sekilde kahvaltı yapıyorum aksamda atıstıroyurm öyle :)

1çay bardağı su
1kapak gliserin yağı
3-4 damla bebe yağı
1 kapak kadar da gülsuyunu karıstırıp fısfıslı şişenin içine koydum hergün saçıma sıkıyorum
her yerine çok da güzel oldu :)

kızlar saçlarım çok kuru tıpkı bi peruk gibi .. yaglar bakımlar, sac kremleri sac acıcıları hiç bir sey fayda etmiyo yumusacık saclarım olsun istiyorum ama çok kuru bana önerebilceginiz bi formul ya da bi ürün var mı yardımınıza ihtiyacım var :((

barcelino dye 15 yagın karısımından olusan bır yag var bunu heryerde bulabılırsın duzenlı kullanımda süper sonuc verıo

Back