• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok ince

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

baxsx_belasxix

baş_belası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2008
98
0
96
35
İstanbul
ya saçlarım çokk ince bir türlü şekle gitmiyo ve ghep toplamak zorunda kalıyoruum ve toplayıncaa kel gib iduruyorum ne olur yardım bende saçlarımı bırakmak istiyorumm hemen tüy gibi oluyoo kıvırcıklanıyo jolesiz dolaşamıyorum ve bu durumdan çok sıkıldımmm ooooofffffffff

saç kalınlaştırmak için bir ilaç var faka vucuda yan etkilerini bilmediğim için bende kullanmıyorum(gerçi doktor , vitamin türü olduğundan yan etkisiz olduğunu söylüyor)

Novocrın sulfur kepeğe karşı bakım losyonu var.saç telini %10 oranında kalınlaştırıyor..babenin ekstra yumuşak şampuanını bir dene istersen saç daha iyi şekil alıyor..

ya saçlarım çokk ince bir türlü şekle gitmiyo ve ghep toplamak zorunda kalıyoruum ve toplayıncaa kel gib iduruyorum ne olur yardım bende saçlarımı bırakmak istiyorumm hemen tüy gibi oluyoo kıvırcıklanıyo jolesiz dolaşamıyorum ve bu durumdan çok sıkıldımmm ooooofffffffff

canım malesef aynı durumdan bende muzdaribim ve henüz bir caresini bulamadım hemde bu siteyi hergün takip etmeme rağmen. bende çoğunluğun yaptığı gibi bitkisel yağlardan ve şampuanlardan kullanıyorum. boya yapmıyorum kimyasallardan uzak durmaya çalışıyorum. gel gör ki henüz bir iyileşme göremedim kalınlaşma konusunda. sedece sunu söyleyebilirim saçlarım sağlıklı ama çok ince. bir çaresini bulursan lütfen beni de bilgilendir. kendine iyi bak bye
:enbuyukkk:

saç kalınlaştırmak için bir ilaç var faka vucuda yan etkilerini bilmediğim için bende kullanmıyorum(gerçi doktor , vitamin türü olduğundan yan etkisiz olduğunu söylüyor)

canım ilacın adını verebilir misin ? dr arkadaşlara danışsak belki de dediğin gibi vitamin olduğundan vücuda zararı yoktur en azından araştırmış oluruz:kahve::

Ben saçımı boyadıktan sonra saçlarım mısır püskülü gibi incecik oldu.Fakat 2 kere hakiki zeytinyağ,biraz sirke ve bal ile bakım yaptım.Şimdi kalın ve zor kopuyor,muhakkak dene...

kalıcı olarak ne yapılabilir bilmiyorum ama head&sholduers dolgunlaştırıcı şampuanı gayet güzel bu konuda. sönük saçları, neredeyse şahlandırıyor diyebilirim. benimde 1 yılda ağır diyet sonucu yarı yarıya saçım gitti, bu şampuanla gayet dolgun duruyor. şekillendiricide kullanman gerekir büyük ihtimalle ama jöle olmasın, yine bu konuda taft'ın dolgunlaştırıcı volüm köpüğünü önerebilirim. hem şaçı yapıştırmayıp az görünmesini engelliyor, hemde kolay şekil alıyor, pırıl pırıl parlatıyor üstelik. bahsettiğim şampuanla yıkadıktan sonra önce nemli kalacak kadar kurumaya yakın, sonra eline biraz köpük al başını eğ ve diplere gelmeyecek şekilde mıncıkla saçlarını sonra geriye at ve taramadan elinle düzelt, sonuç iyi olacaktır ben öyle başedebildim en azından:)

bende de aynı dert neden bunun bir çaresini hala bulamadılar ya öff tek ksurum ince seyrek saçlı olmam diyebilirim ama röfle yapınca sanki daha dolgun gibi duruyolar bana mı öle geliyo bilemiyroum .....:

bende de aynı dert neden bunun bir çaresini hala bulamadılar ya öff tek ksurum ince seyrek saçlı olmam diyebilirim ama röfle yapınca sanki daha dolgun gibi duruyolar bana mı öle geliyo bilemiyroum .....:[

cnm bende bir dönem röfle yaptırmıştım.daha dolgun gibi görünmesinin nedeni sanırım renk farklılıklarının ilizyonu yoksa ben kalınlaştırdığını sanmıyorum. ama malesef benim bir süre sonra iyice inceldi ve yıprandı kestrmek zorunda kalmıştım. ince ve seyrek saçlı olmak kusur mu bence değil diyorum ama yinede çareler aramaktan da vazgeçmiyorum:jeyyar:

Back