Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım çok ince telli ve az gürleştirmek için önerisi olan?? YARDIM ÇOK MUTSUZUM.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Orjinall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
59
1
36
İstanbul
Saçlarım çok ince telli ve çok az. Özgüvenim bişeyim kalmadı. Bi de uzattım bu ince telli saçlarımı fare kuyruğu gibi oldu fön çeksem çok sönük duruyor o kadar az ki.

Katlı kestirdim yine işe yaramıyor gürleştirmem lazım bu saçları ama ne yapsam yaramadı. Ne yapmalıyım sizce? Saç serumu fln vs. kullananınız var mı kızlar? Gerçekten kendimi çok mutsuz hissediyorum Bir kadının en önemli süsü saçları ne de olsa yardım edin lütfen. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aynı dertten mustaribiz. Ben o kadar bıktım ki bu saç derdinden, yapmadığım bir şey kalmadı. Çokta ürün kullandım. Saçlarım çok ince telli ve her banyodan sonra saçımı taramak bana çok acı veriyor. Bunun için ağladığım bile oldu. Senin dediğin gibi utanıyorum, biriyle konuşurken yüzüme değil de saçlarıma baktıkları zaman rahatsız oluyorum. Sabah yıkadıysam akşama saç diplerim yağlanıp iyice sönük görünüyorlar. Bir yere gideceksem saçlarımı yıkamadan çıkamıyorum çünkü kabarınca çok gözüksün diye yıkayıp öyle çıkıyorum.

En son bir Dr. gittim özel, saçlarıma baktı. bana "Priorin" adında bir hap yazdı, tablet halinde satılıyor. Günde bir sabah bir akşam içeceksin dedi. 3 ay kullanmam gerekmiş ama ben 1 ay kullandım. O dönemlerde saçlarım canlandı gibi oldu ama devam edemedim. Çünkü çocuk düşündüğüm için bıraktım. Kardeşimin de saçları çok dökülüyor, aşır şekilde bendeki kalan ilaçları ona verdim içsin de saçlarının dökülmesi dursun diye başladı. Saçlarındaki sökülmeler durdu, canlılık geldi. Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu düşün etkisi çok iyi. Sana da iyi gelebilir belki. Bekarsan daha rahat kullanırsın. Fakat benim gibi yapma 3 ay boyunca deva et kullanmaya.

Birde araştır belki burada kullanan vardır, yorumları okuyabilirsin, Bitkisel yağ olarak da 1 yemek kaşığı menekşe yağı ile 1 1yemek kaşığı susam yağını karıştırıp onu da maske yapıp bekletiyorum, yıkayınca o kabarıklığa iyi geliyor.

Sen de inşallah çözüm bulursun ben çok üzülüyorum saçlarıma, millette saç görünce imreniyorum. Ben kuaföre bile gitmiyorum, utanıyorum, saçıma bir bakıyorlar. Saçların çok seyrelmiş dedikleri an ben yıkılıyorum. İnşallah buradan bize bir yardımı dokunan çıkarda bizimde gür saçlarım olur, dipleri görünmeyen saçlar istiyorum.

Son düzenleme:

ayyy çok çok teşekkür ederim canım yazdıkların için şu ilacı araştıracağım. Açıkcası bence şampuanda çok etkili düşünüyorum onun haricinde bakım vs bişeyler yapmak gerekiyor bence ama ne yapılır çok çaresizim :/

İnşallah çözümü olur, o ilacın şampuanıda var. İkisini beraberde kullanabilirsin.

Son düzenleme:
dipleri için yağ bakımı. yılan yağı+çam terebentini+biberiye yağı +bemiks ampul+bepanthene ampul+evigen ampul
uçları için yağ bakımı.avakado yağı+susam yağı+badem yağı+bemiks+bepanthene+evigen ampul

diplerine dipler için olanı, uçlarına uçlar için olanı uygulanıyor.
bunun dışında sinameki bakımı ve turplu su kullanılabilir. ama kabul etmek gerekir ki bir hayli özveri istiyor. ben 6 aydır farklı ürünler maskeler vs de kullanarak saç bakımına ağırlık vermiş durumdayım, cidden çok vakit alıyor. ama çok da farkediyor

Benimde öyle cnm saçlarım buradaki sirkeli olan tarifi uyguluyorum 2-3 hafta oldu.Uzun bi zaman gerekli gibi belirli bir farkını görmedim henüz ama umutluyum gürleşecek inşallah ben düz kullanmayı seviyorum ama gerçekten çok az görünüyor Onun için kıvırcık şekillendirme kremi sürüyorum tersten eğilip saç kurutma makinesi ile kurutuyorum sonra daha kabarık bi görünüm oluyo seyrek olduğu belli olmuyor.

hint yağı sürebilirsin
bepanthen,evigen ampul kır şampuanına

Arkadaşlar benim sizlere önerim öncelikle doğal içerikli bir şampuan kullanın. Paraben, silikon içeren şampuanlar kullanmayın. Benim piyasada bulduğum en doğal şampuan; Ersağ marka şampuan. Ben bu şampuanın içerisine biraz çam terebentin birazda badem yağı ekliyorum. Saçlarım kısa zamanda çok farketti. Kuaförüm bile ne kadar parlak diye iltifat etti geçen gün. Bence deneyin

Bende de aynı dert var ne yazık ki Bütün yolları denedim ama işe yaramıyor.Saç derim net bir şekilde görünüyor.çam terebentini kullandım bir işe yaramıyor malesef,forumda dolaşmaya devam ediyorum.Bakalım neler bulacağım :)

arkadalsr bır ogretmen arkadasım onerdı bana daha denemedım ama denıcem mutlaka tresan ısırgan otlu sampuan alıyormusuz ıcıne 2 ampul e vıt. 2 ampul b vitamını ve 1 ampul bepantol kırıp ıcıne 2 kasıkta su eklıcekmısız.bunları koymadan once sampuanın uzarınden bıraz al kı ıyı karıssın demıstı.Dökülmeleri tamamen durduruomus ve yenı sac olusumunu saglıyormus yıllardır bundan baska sampuan kullanmam dedı ve sacları cok guzel

uzatıyor falnmı parlakmı yapıyor pekı

gunaydddddddddddııııııııınlarrrrrrrrrrrrr

arkadaslar aktarlarda sarımsak ozlu var hem uzatıyo kepe karsı hem sarımsak kokmuyor

Yasmin dogum kontrol hapini buyuk boy daline toz edip hepsini koy karistir calkala haftada 3 kere yika ayriett aldigin Dalinle durula saçın gurlesip uzayacak bukadar baska hic bir caresk yok

Arkadaşlar ne yazık ki dışarıdan ne sürerseniz sürün, hangi şampuanı, kremi, maskeyi kullanırsanız kullanın saçları içeriden besleyemeyince ne canlılık ne de gürlük olmuyor. Benim aşırı derecede demir eksikliğim, b vitamini eksikliğim ve kansızlığım var. Ne tırnaklarım ne de saçlarım eskisi gibi güzel değil. Bu nedenle eğer böyle bir sorununuz varsa önce kan testi yaptırın derim.

Balık yağı içmek ve protein tüketmek iyi geliyor. Gerekirse doktorunuz demir takviyesi ve b12 iğneleri verir. Eminim kan probleminiz düzelirse saçlarınız da güzelleşir.

Kızzlar canlar kuzular, kellik artık bayanlarında sorunu..benim başımın yan tarafları o kadar seyrekleşti ki ..ama tepemde cok saçım var ..ense köküm de cok saç var ama yanlar seyrek :) yani neredeyse kel.bende önce şampuanı değiştirdim.sonra sinameki kürünü uyguladım haftada bir gün de yumurta sarısı ile badem yağı zeytinyağı sürüyorum.saçalarım bir aydır kendine geldi.dökülme azaldı.size tavsiyem dışardan beslediğiniz kadar saçınızı içerden de besleyin,yumurta balık yağı tüketin..saçımın resimlerini yakında eklicem canlar..yılmak yok..gür saçlar bizim de hakkımız :)

öncelikle fön çekme yıpratır saçını benim saçlarımda ince telli fakat seninkinin tersine çok sık hatta kafamda birkaç kişinin saçı kadar saç olduğunu söylerler. saçlarını kestir uzadıkça kestir küçükken kestirmekte çok işe yarıyor fakat biraz da genetiğe bakar ailenin saçları da böyle ise yapacağın pek şey kalmaz ama 1 miktar düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…