Aynı dertten mustaribiz. Ben o kadar bıktım ki bu saç derdinden, yapmadığım bir şey kalmadı. Çokta ürün kullandım. Saçlarım çok ince telli ve her banyodan sonra saçımı taramak bana çok acı veriyor. Bunun için ağladığım bile oldu. Senin dediğin gibi utanıyorum, biriyle konuşurken yüzüme değil de saçlarıma baktıkları zaman rahatsız oluyorum. Sabah yıkadıysam akşama saç diplerim yağlanıp iyice sönük görünüyorlar. Bir yere gideceksem saçlarımı yıkamadan çıkamıyorum çünkü kabarınca çok gözüksün diye yıkayıp öyle çıkıyorum.
En son bir Dr. gittim özel, saçlarıma baktı. bana "Priorin" adında bir hap yazdı, tablet halinde satılıyor. Günde bir sabah bir akşam içeceksin dedi. 3 ay kullanmam gerekmiş ama ben 1 ay kullandım. O dönemlerde saçlarım canlandı gibi oldu ama devam edemedim. Çünkü çocuk düşündüğüm için bıraktım. Kardeşimin de saçları çok dökülüyor, aşır şekilde bendeki kalan ilaçları ona verdim içsin de saçlarının dökülmesi dursun diye başladı. Saçlarındaki sökülmeler durdu, canlılık geldi. Kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu düşün etkisi çok iyi. Sana da iyi gelebilir belki. Bekarsan daha rahat kullanırsın. Fakat benim gibi yapma 3 ay boyunca deva et kullanmaya.
Birde araştır belki burada kullanan vardır, yorumları okuyabilirsin, Bitkisel yağ olarak da 1 yemek kaşığı menekşe yağı ile 1 1yemek kaşığı susam yağını karıştırıp onu da maske yapıp bekletiyorum, yıkayınca o kabarıklığa iyi geliyor.
Sen de inşallah çözüm bulursun ben çok üzülüyorum saçlarıma, millette saç görünce imreniyorum. Ben kuaföre bile gitmiyorum, utanıyorum, saçıma bir bakıyorlar. Saçların çok seyrelmiş dedikleri an ben yıkılıyorum. İnşallah buradan bize bir yardımı dokunan çıkarda bizimde gür saçlarım olur, dipleri görünmeyen saçlar istiyorum.
arkadalsr bır ogretmen arkadasım onerdı bana daha denemedım ama denıcem mutlaka tresan ısırgan otlu sampuan alıyormusuz ıcıne 2 ampul e vıt. 2 ampul b vitamını ve 1 ampul bepantol kırıp ıcıne 2 kasıkta su eklıcekmısız.bunları koymadan once sampuanın uzarınden bıraz al kı ıyı karıssın demıstı.Dökülmeleri tamamen durduruomus ve yenı sac olusumunu saglıyormus yıllardır bundan baska sampuan kullanmam dedı ve sacları cok guzel
arkadalsr bır ogretmen arkadasım onerdı bana daha denemedım ama denıcem mutlaka tresan ısırgan otlu sampuan alıyormusuz ıcıne 2 ampul e vıt. 2 ampul b vitamını ve 1 ampul bepantol kırıp ıcıne 2 kasıkta su eklıcekmısız.bunları koymadan once sampuanın uzarınden bıraz al kı ıyı karıssın demıstı.Dökülmeleri tamamen durduruomus ve yenı sac olusumunu saglıyormus yıllardır bundan baska sampuan kullanmam dedı ve sacları cok guzel
Saçlarım çok ince telli ve çok az. Özgüvenim bişeyim kalmadı. Bi de uzattım bu ince telli saçlarımı fare kuyruğu gibi oldu fön çeksem çok sönük duruyor o kadar az ki.
Katlı kestirdim yine işe yaramıyor gürleştirmem lazım bu saçları ama ne yapsam yaramadı. Ne yapmalıyım sizce? Saç serumu fln vs. kullananınız var mı kızlar? Gerçekten kendimi çok mutsuz hissediyorum Bir kadının en önemli süsü saçları ne de olsa yardım edin lütfen. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?