• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok gür yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
gizemcim perma gölge önceki saçlarda kaldı kısa kestirdikten sonra siyaha boyattım dahada gürleşti....

snookie arkadaşım ünv. yıllarında kısa kestirmiştim güzel olmuştu fakat bu sefer dalganın ortasınamı geldi yoksa herkesin saçı dökülür benimki dahadamı gürleşti anlamadım aynalarla küstüm...

december öyle bir imkan olsa çeyreği bana yeter

sibel 80 senin çektiğin acıları bilmezmiyim...evlendikten sonra tatile gidince saçlarımı kurutamadım ve bende sinüzüt oldum dayanılmaz bi r acı kökten kazıtıcan kesin cözüm olacak...

lavandacım ara ara makaslar uzarken dikleşiyor ve kirpi gibi oluyor anlayacağın saç saç değil sanki anten

ipekçim sırrı bende ırsi olması herkes saçlarına bakım yaptırır herşeyi sürmez ben inadına herşeyi sürerim fakat başkasının dökülen saçı bende dahada gürleşir...sadece saç spreyi iyi gelmez matlaştırır...

senin sorununa çözüm yok galiba canım tüm sorunları trek tek çürütmüşsün resmen seçenek kalmadı ki daha.en iyisi şık toklar alıp tak uzamasını bekle uzayınca kuaförüne git güzel bir şekil verdirt.uzamasını bekle bence

ay geç oldu ama şimdi gördüm... aynı sorun bende de var... kuaförümle düzleştirme (dalgalı benim saçlar) ve aralardan kestirme işlemini konuştum, daha kötü olur dedi... şuan omuzlarımda.. her gün köpük jöle sürerek bi şekle sokuyorum. her hafta bi kutu köpük bitiyor nerdeyse... bi ara kısacık kestirmiştim ama o zaman da sabah kalktığımda bonus olarak uyanıyordum. şimdi bebeğim var ve saçlarımla uğraşacak zamanım iyice azaldı. banyo yapmakten nefret ediyorum. makineyle kurutsam feci kabarıyo, kendi kendine kurumasını beklesem sabahtan akşama zor kuruyor... of offfff.. kimisi az saçtan şikayet eder kimisi de bizim gibi çok saçtan...

Back