Saç Kesim Şekilleri Saçlarım çok gür yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hazaldt2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
268
0
96
46
Ankara
merhaba arkadaşlar saçlarım çok gür ...perma yaptırdım, gölge attırdım üstüne boya yaptırdım yinede gür...az bir incelme oldu uçlarında o kadar...eşimin aklına uyup şimdide kısa kestirdim ve siyaha boyattım artık hergü:uhm:n antenlerim havada dolaşıyorum...herkesin sorununun tam tersi bende saçlarımı nasıl inceltebilirim...kuaförüm artık bıktı ve ömür boyu dökülse senin saçın bitmez diyor...önerisi olan varmı arkadaşlar...

:) saçlar az olur şikayet ederiz, çok olur şikayet ederiz. Çok memnuniyetsiziz yazık bu erkeklere:))))
aralardan kestirebilirsin. yani aralardan aldır hepsini kestirme

bi arkadaşım aralardan jilet attırıp azalttırırdı..ama onlar uzarken nasıl olur bilmiyorum. ya da enseye yakın yerini kazıtırlar ama onu da uzun saçlılar yapıyo..

aralardan aldırma yöntemini deneme derim ben..uzadıça sivri sivri çıkıo çünkü canım.problem tamamen problem..

vallahi benim bir kuzenim onun saçları 3 kişinin saçına bedel çok saçı var bu yüzden de çok akbarıyor aralarda aldırdı ama değişen hiçbirşey olmadı.hazalcım senin saçın düz mü dalgalı mı kıvırcık mı eğer kıvırcıksa straight hair terapy die bi yöntem var 7 ay boyunca düz kalıo saçın o zmna kabarmaz sen bunu kuaförüne soır bir istersen bize de bilgi veririsin değil mi bu işlem hakkında

gizemcim saçlarım dalgalı kısa kestirdim ve tam dalganın ortasına geldi ve hiç birş ekilde yatmıyor ne fön ne biryantin ne jöle çözüm değil...düzleştirici bende düşünüyorum fakat araştırmalarıma göre kısa sürede bozulur deniyor yada dipten uzayanlar dalgalı olacak ve daha zor durumda kalırsam ne yapıcam bilemiyorum...

sen kuaförüne anlat derdini düzleştir 6 ay boyunca felan düz kalcak sorununa tam değil ama kısa süreli çözüm bu.ama yaptırmadan çnce kuaförünle iyicene detaylı bir şekilde konuş.7 ay sonra saçın uzarsa ne yaparsın bilemiom ama bunu göze almalısın.kşmsenin elinden bişi gelmez.yada güzel tokalarla topla başka çözüm yok cnm

merhaba aynı sorun bendede var 2 kişiye yetecek saçım var ve telleri saz teli olur.aralardan kestirmeyi bende denedim uzayınca kötü oluyor.saçımı iyice uzatıp düzleştirici alacam.düzgün toka bile bulamıyorum sadece lastik türü olanlarla at kuyruğu yapıyorum hep

sibelcim eğer düzleştirirsen sonucu bana da söylermisin çünkü ben iki ay sonra düşünüyorum saçlarım ç ok kısa artı düzleştirici perma ilacından diye biliyorum (belki yanılıyorum) perma ilacı saçları inceltiyor belki bu yöntem bizim için daha iyi olur...hem düzleşir hemde biraz incelir...

hazalcım sen galiba düzleştiremezsin cnm çünkü senin saçında işlrm var yani perma var boya var hiç işlem olmamsaı lazım kalıcı düzleştirmek için yani ben böyle biliyorum ama sen yinede kuaförüne sor o bu işin okulunu okumuş uzman sonuçta o bilir cnm.ama sormadan sakın yaptırma derim yazık edersin saçlarına

Bide kısa kestirmişsin canım işin daha da zorlaşmış....

Gür saça kısa kesim hiç gitmiyor zaten.... Neyse biraz uzat ve saçlarını kahve (çikolata kahvesi olabilir) tonlarına boya beslediği için biraz yatıştırıyor bu tonlar saçları.....

yarısını bana ver :)

söylerim tabi ama bende hemen alamam düzleştirici maddi yönden.perma bende yaptırdım daha önce incelmesine faydası olmadı ama şekil olarak hoştu.kabarır dediler ama ben zaten kabarıyor bari şekilli kabarsın diye yaptırdım ama çok kuruttu saçlarımı birde her zman jölelemek lazım kuruyken tarayamıyorsun .perma bozulurmuş. ıslatıp ıslatıp taramaktan sinüzit olup 10 gün iğne yedim.boyada yaptırdım faydalı olduğunu hatırlamıyorum 2 3 sene önceydi.yani bu saçlarla yaşamak lazım.ben çok boyatmak istiyorum şimdi ama kansorejen diye duydum korkuyorum.

töbe töbeeeeeeeeee, dalgamı geçiyon arkadaşım, bizde saç az diye üzülüyoruz şaka bi yana ara makas yaptırırsan gider çoğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…