Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok geç uzuyor nasıl uzatabilirim?

benimde saçım baya yavaş uzuyo ya =((( şimdi omuzlarımda bile diil o kadar kısa yani şimdi sarımsaklı zeytinyağlı bi karışım yaptım sürdüm ve streçfilm ile sardım ama acayip pis kokuyo annem bir sürü saydı bana hala kafamda ıyk cok pis ya =) bi daha yapar mıyım bilmiyorum valla =)

hahaha ilahi paranomanyak cok güldüm valla saç uzatmak için ne hallere düştük :111:

hahaha ilahi paranomanyak cok güldüm valla saç uzatmak için ne hallere düştük :111:

bende kendi halime cok güldüm vallahi ya acayip kötü kokuyo bildiğin gibi diil demin yıkadım ama hala kokuyo yaaaa banyodan cıktım anne sacım kokuyo mu dedim bi kokladı kadın bayılcaktı

bende kendi halime cok güldüm vallahi ya acayip kötü kokuyo bildiğin gibi diil demin yıkadım ama hala kokuyo yaaaa banyodan cıktım anne sacım kokuyo mu dedim bi kokladı kadın bayılcaktı

haha benide güldürdün valla anlıyorum seni bu kadar kötü kuko yaptıgına degse bari :76: :76: ayy yazık kadına eziyet etmişşn :111: :111: :111:

aynen üzüldüm kadına 2 ay gitmez burnundan o koku ne bilim değer mi ki ya 1 ay denicem bakim artık valla sacım uzasın diye napcamı şaşırdım ya o kadar yavaş uzuyo ki bu arada bir ay dedim ama dayanabilir miyim bu kokuya bilemedim bemiks bile bundan iyi kokuyodur

yazık onların zamanında öle seyler yoktu garip gelio annemde cok kızıo ama el mahkum bende turplu su yapıyorum kafamda poşetle kokusuda cabası evden atılacaktım hahha :111: :111:dene bakalım eger sonuc almazsan bırakırsın ama tarif veren arkadslar oldu onların dediklerinide bi denicem

ne tarifi?forumda olan tarifleri mi diyosun canım ?farklıysa bana da ver onu da deniyim =) deneme tahtası olduk vallahi

haaa tamam tamam okumuştum onları =))) sende onları dene bakalım inşallah faydası olur bu yaptıklarımızın=)

benim beslenmem gayet iyi ama niyeyse uzamıyo işte =( gayet düzenli beslenirim.anlamadım gitti.5 aydır anca 4 cm falan uzamıştır heralde.

Benimde ince telli ve çok yavaş uzuyor biraz uzasa bu seferde dökülmeye başlıyor bende ne yapacağımı bilemiyorum
biraz uzasın istıyorum gögüs hizama gelse yeter.

saçlarını uzatmak ısteyen hıc durmasın eczaneye gıtsın bemıks bepantene evigen ampul ve badem yagı alsın

Site'de biçok yöntemden bahsetmişler birini denemeye başlayabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…