- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi ezgi_canan
-
benimde saçım baya yavaş uzuyo ya =((( şimdi omuzlarımda bile diil o kadar kısa yanişimdi sarımsaklı zeytinyağlı bi karışım yaptım sürdüm ve streçfilm ile sardım ama acayip pis kokuyo annem bir sürü saydı bana hala kafamda ıyk cok pis ya =) bi daha yapar mıyım bilmiyorum valla =)
hahaha ilahi paranomanyakcok güldüm valla saç uzatmak için ne hallere düştük :111:
bende kendi halime cok güldüm vallahi yaacayip kötü kokuyo bildiğin gibi diil demin yıkadım ama hala kokuyo yaaaa banyodan cıktım anne sacım kokuyo mu dedim bi kokladı kadın bayılcaktı
aynen üzüldüm kadına 2 ay gitmez burnundan o kokune bilim değer mi ki ya 1 ay denicem bakim artık valla sacım uzasın diye napcamı şaşırdım ya o kadar yavaş uzuyo ki bu arada bir ay dedim ama dayanabilir miyim bu kokuya bilemedim bemiks bile bundan iyi kokuyodur
yazık onların zamanında öle seyler yoktu garip gelio annemde cok kızıo ama el mahkumbende turplu su yapıyorum kafamda poşetle kokusuda cabası evden atılacaktım hahha :111: :111:dene bakalım eger sonuc almazsan bırakırsın ama tarif veren arkadslar oldu onların dediklerinide bi denicem
ne tarifi?forumda olan tarifleri mi diyosun canım ?farklıysa bana da ver onu da deniyim =) deneme tahtası olduk vallahi
haaa tamam tamam okumuştum onları =))) sende onları dene bakalım inşallah faydası olur bu yaptıklarımızın=)
benim beslenmem gayet iyi ama niyeyse uzamıyo işte =( gayet düzenli beslenirim.anlamadım gitti.5 aydır anca 4 cm falan uzamıştır heralde.
hmm peki düzleştirici falan yapıomusun ben cok yapardıım onunda cok zararı olmuştu engelledii uzamayı
yok canım ya 6 aydır bir kere yaptım sadece başka hiç yapmadım yani.acaba cok takıyorum ondan mı uzamıyo ki
hmm buda olabilir bak bilemedim ki baska nden oluo :)) gerçi bilsem ben uzatırım :)
Benimde ince telli ve çok yavaş uzuyor biraz uzasa bu seferde dökülmeye başlıyor bende ne yapacağımı bilemiyorum
biraz uzasın istıyorum gögüs hizama gelse yeter.
bi kaç tanesini denedim ama suan ara verdim pekte faydası olmadı deneme sürecinde yok cook geç uzuyor saçlarımSite'de biçok yöntemden bahsetmişler birini denemeye başlayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?