• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok geç uzuyor nasıl uzatabilirim?

ezgi_canan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
918
14
68
Diğer
Arkadslar mrb bnm saçlarım cok geç ve zor uzuo saçlarımı nasıl uzatabilirim denemedgim yöntem kalmadı hiçbiri işe yaramadı :(( doktoroda gittim bi bilgi vermedi :(

Sağlıklı beslen öncelikle. Bir de saça iyi gelen yağlarla bakım yapmanı tavsiye ediyorum

tskler :)) saglıklı beslenmeyle alakalı galiba çünkü bn hiç düzgün beslenmiorum.. bakım yagları uzamayada etki ediyormu ?

Disardan yaptiginiz her turlu mudahale sacin uzamasina yardimci olmaz yalnizca sacinizin saglikli gorunmesine yardimci olur eger saclarin hizli uzasin istiyorsan dengeli beslen yada protein agirlikli beslen

Disardan yaptiginiz her turlu mudahale sacin uzamasina yardimci olmaz yalnizca sacinizin saglikli gorunmesine yardimci olur eger saclarin hizli uzasin istiyorsan dengeli beslen yada protein agirlikli beslen

çook tskler :) gerçekten ben buna hiç dikat etmemiştm yıllardır düzensiz bi beslenme seklim war.. hep çesitli seyler ugladım ama nafile

Günlük yediklerinin arasına bulabilirsen bolca taze sebze ve meyveler, yeşillik, bir avuç kadar da badem veya fındık koy

Bakım yağları uzayan saçların bakımını çok iyi yapar kestirmek zorunda kalmazsın. Ayrıca arada saç derisine bakım yağlarıyla masaj yaparsan evet kan dolaşımını hızlandırır ve daha çabuk uzar

Günlük yediklerinin arasına bulabilirsen bolca taze sebze ve meyveler, yeşillik, bir avuç kadar da badem veya fındık koy

Bakım yağları uzayan saçların bakımını çok iyi yapar kestirmek zorunda kalmazsın. Ayrıca arada saç derisine bakım yağlarıyla masaj yaparsan evet kan dolaşımını hızlandırır ve daha çabuk uzar

çook tsklr ederm cnm yaa deneyecegim:))

Mesela öncelikle saç uzatma yöntemleri adlı başlığı incelemeye başlayabilirsin...

önce kan değerlerine baktır kansızlık var ise kesinlikle saçlarda uzama duruyor onun dışında saçını durularken soğuk su kullan kan dolaşımı yapıp saçların uzamasına etki ediyor onun dışında haftada 2-3gün yağ bakımları ve ısırgan suyu yap veya ısırgan çayı iç bazı kişilerin saçları uzadıkça uçları çok incelir mesela çok inceldiği için saç güçsüz kalır daha fazla uzayamaz öyle ise saçlarını ucundan kes ama makas ile değil jilet ile tabi düz olması için önce fön çekeceksin ve birinden kesmesi için yardım alacaksın bu şekilde sağlıklı ve hızlı uzayan saçların olur birde kesinlikle sabah kahvaltısını atlatmıycaksın

önce kan değerlerine baktır kansızlık var ise kesinlikle saçlarda uzama duruyor onun dışında saçını durularken soğuk su kullan kan dolaşımı yapıp saçların uzamasına etki ediyor onun dışında haftada 2-3gün yağ bakımları ve ısırgan suyu yap veya ısırgan çayı iç bazı kişilerin saçları uzadıkça uçları çok incelir mesela çok inceldiği için saç güçsüz kalır daha fazla uzayamaz öyle ise saçlarını ucundan kes ama makas ile değil jilet ile tabi düz olması için önce fön çekeceksin ve birinden kesmesi için yardım alacaksın bu şekilde sağlıklı ve hızlı uzayan saçların olur birde kesinlikle sabah kahvaltısını atlatmıycaksın

cok tskler cnm :)) ewt kansızlıgım var ama hiç bunun etkisi oldugunu düşünmemiştim.saçlarım 2 yıldır aynı boyutta milim uzuyor.önceden kısa saç kullanmayı severdm hiç dikkat etmemiştim uzayıp uzamadıga.yag bakımları hangileri olur hangilerinden kullanayım?. ısırgan suyunu içmek etkili mi gerçekten peki ısırgan otunu nasıl uygulayayım hem saça hemde içmek için biraz acar mısın cnm:) en büyük sorun o galiba kahvaltı yapmıyorum cok düzensiz bi hayatım var bikaç yıldır tavsiyerini dikkate alacagım inş sorularımı cvp larsın :)

turplu suyu denemeni öneririm benimde saclarim cok yavas uzuyor ama turplu suyla uzadigini fark ettim etrafimdakilerde fark etti
ramazan nedeniyle annem kiziyor kokusundan dolayi
ramazandan sonra bende devam etmeyi düsünüyorum

turplu suyu denemeni öneririm benimde saclarim cok yavas uzuyor ama turplu suyla uzadigini fark ettim etrafimdakilerde fark etti
ramazan nedeniyle annem kiziyor kokusundan dolayi
ramazandan sonra bende devam etmeyi düsünüyorum

tsklerr :)) turplu suyu denemiştm cnm cok fazla uzatmadı normal seyrinde devam etti..saça göre degişiyor galiba ama tek bi gerçek var berbat kokuyo dayanılacak gibi degil!!!

Benim de saclarim yavas uzuyordu. Doktordan aldigim bi hap sayesinde simdi cok hizli uzuyor. Türkiyede var midir bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim: BIO-H-TIN ayrica dökülmesi de azaldi benim saclarimin.

Benim de saclarim yavas uzuyordu. Doktordan aldigim bi hap sayesinde simdi cok hizli uzuyor. Türkiyede var midir bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim: BIO-H-TIN ayrica dökülmesi de azaldi benim saclarimin.

tskr ederm cnmm :71: :71: bende bi sorayım belki ilaçla daha etkili olur..ne kadar süredir kullanıosun peki uzamayı ne kadar zmanda farkettin birde cildiye doktoruna mı gittin ??

Back