- Konu Sahibi ezgi_canan
Arkadslar mrb bnm saçlarım cok geç ve zor uzuo saçlarımı nasıl uzatabilirim denemedgim yöntem kalmadı hiçbiri işe yaramadı
( doktoroda gittim bi bilgi vermedi ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
entele otu nu dene canım...
tskler cnm ama onun zararlı oldugunu duydum sen kullandın mı nasıl uzatıyor mu saçları ?
kullandım bı zararı yok ama bnm uzatmadı herkes goruyo faydasını o sebeble önerdım....
Sağlıklı beslen öncelikle. Bir de saça iyi gelen yağlarla bakım yapmanı tavsiye ediyorum
tskler :)) saglıklı beslenmeyle alakalı galiba çünkü bn hiç düzgün beslenmiorum.. bakım yagları uzamayada etki ediyormu ?
Disardan yaptiginiz her turlu mudahale sacin uzamasina yardimci olmaz yalnizca sacinizin saglikli gorunmesine yardimci olur eger saclarin hizli uzasin istiyorsan dengeli beslen yada protein agirlikli beslen
Günlük yediklerinin arasına bulabilirsen bolca taze sebze ve meyveler, yeşillik, bir avuç kadar da badem veya fındık koy
Bakım yağları uzayan saçların bakımını çok iyi yapar kestirmek zorunda kalmazsın. Ayrıca arada saç derisine bakım yağlarıyla masaj yaparsan evet kan dolaşımını hızlandırır ve daha çabuk uzar
Mesela öncelikle saç uzatma yöntemleri adlı başlığı incelemeye başlayabilirsin...
önce kan değerlerine baktır kansızlık var ise kesinlikle saçlarda uzama duruyor onun dışında saçını durularken soğuk su kullan kan dolaşımı yapıp saçların uzamasına etki ediyor onun dışında haftada 2-3gün yağ bakımları ve ısırgan suyu yap veya ısırgan çayı iç bazı kişilerin saçları uzadıkça uçları çok incelir mesela çok inceldiği için saç güçsüz kalır daha fazla uzayamaz öyle ise saçlarını ucundan kes ama makas ile değil jilet ile tabi düz olması için önce fön çekeceksin ve birinden kesmesi için yardım alacaksın bu şekilde sağlıklı ve hızlı uzayan saçların olur birde kesinlikle sabah kahvaltısını atlatmıycaksın
turplu suyu denemeni öneririm benimde saclarim cok yavas uzuyor ama turplu suyla uzadigini fark ettim etrafimdakilerde fark etti
ramazan nedeniyle annem kiziyor kokusundan dolayi
ramazandan sonra bende devam etmeyi düsünüyorum
Benim de saclarim yavas uzuyordu. Doktordan aldigim bi hap sayesinde simdi cok hizli uzuyor. Türkiyede var midir bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim: BIO-H-TIN ayrica dökülmesi de azaldi benim saclarimin.