Saçlarım çok dökülüyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Herxfj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Herxfj

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
44
12
3
22
Merhaba arkadaşlar benim bir kızım var yeni 5 aylık oldu.
Kızım 3 aylıkken saçlarım dökülmeye başladı.
O günden bugüne dökülme hala devam ediyor . Ne yaptıysam işe yaramadı.
Her banyodan sonra öbek öbek dökülüyor.
Stres yapmamaya çalışıyorum ama o dökülen saçları gördükçe kendimi tutamıyorum.
Eminim doğumdan sonra benim gibi bu durumu yaşayan bir çok kişi vardır.
Siz neler yaşadınız yada dökülmeyi önlemek için ne yaptınız?
Tavsiyeleriniz var mı?
Bu dokülme ne zaman son bulacak ?
Bide her hamilelikte oluyor mu bu?
Yani benim şu anda yaşım 22 üç beş sene sonra ikinci çocuğu düşünüyoruz .
İkinci çocukta da yine aynı durum oluyor mu?
Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

O dokulen saclar sizi korkutmasin. Hamilelikte saclarimda dokulme nerdeyse sifirdi. Kullandigimiz vitaminler degisen hormonlar.. sacimi iki katina cikardi. Hem parlak hem de cok guzel olmustu. Tabiki dogumdan sonra o dokulmeyen saclar yavas yavas dokulmeye basladi. Benim de erken donemde baslayip 1 yila kadar devam etti. Oyleki artik yerde yastikta sac toplar hale gelmistim, banyoda keza cok fazla sacim cikiyordu taraga. Ben de korktum o donem fakat sonra arastrinca normal oldugunu ogrendim. Hamilelik suresince dokulmeyen saclar sonrasinda bizi terkediyor malesef. Ama merak etmeyin hamilelik oncesi halinize geri donuyorsunuz daha fazla sac kaybiniz olmuyor.

Evet gerçekten benim hamilelik döneminde saçlarım neredeyse hiç dokulmedi.
Tarağa bir kaç tel anca gelirdi.
Şimdi ise dökülen saçlarımın haddi hesabı yok
Peki siz herhangi bir şey yaptınız mı dökülmeyi önlemek için yoksa kendiliğinden mi geçti.?

Normal bir surec oldugunu ogrendikten sonra hic birsey yapmadim. Ve dokulme azala azala normale dondu. Sizin de o hamilelik surecinde dokulmeyen saclariniz dokukuyor suan. Bence telas yapmayin

Normal bir surec oldugunu ogrendikten sonra hic birsey yapmadim. Ve dokulme azala azala normale dondu. Sizin de o hamilelik surecinde dokulmeyen saclariniz dokukuyor suan. Bence telas yapmayin
Teşekkür ederim yorumunuz için biraz olsun rahatlattınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…