Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarım çok dökülüyor ama ben uzatmak istiyorum.:(

mum

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2007
97
2
623
arkadaşlar benim çok önemli bir sorunum var saçlarım
Saçlarım normalde çok ince ve seyrek bu kıştan buyana uzatmaya başladım daha omzuma kadar uzadı ama saçım aşırı derecede dökülüyor.Hergün evden avuç avuç saç topluyorum içim gidiyor.Annemlede durmadan kavga ediyoruz heryer saç oluyo diyeEczaneye sordum zeytinyagı ve badem yagını karıştır saçına sür dedi ama hiç bir yararı olmadısenağlama
saçımı uzatmak istiyorum kestirmek istemiyorum ama yakında iki tel kalacak ne yapabilirim lütfen yardımcı olunfisfisfis

hemen doktora git neden döküldüğü anlaşılırsa ona uygun ilaç verecektir hiç endişelenme kesiliyor

hemen doktora git neden döküldüğü anlaşılırsa ona uygun ilaç verecektir hiç endişelenme kesiliyor
teşekkür ederim mhrmhclk yorumun için umarım kesilir.Evet doktora gitmeliyim galiba yoksa saçım kalmayacak:sm_confused:

benim bi arkadasımında aynı sorunu vardı oda doktora gitti.hormon testi fln yapmıslar.neyse ona gore bi ilac verdi doktor.eczacı tanıdıkmıs doktorun verdigi ilacı alma boswer demiş
cunku o ilac hormanlarla oynadıgından ilerde kısırlık yapabilirmiş..buna çok dikkat et doktor ilac verdiginde yan etkisi olurmu ilerde bi zararı dokunurmu die mutlaka sor cnm

benımde avuc avuc dokuluyodu doktora qittim aklınıza qelmeyecek testleri yaptılar kan ala ala kolumdan kan kalmadı zaten kansızım bitkin düştüm o kadar sonuc verdiqi ilaç tR'de yok qiden canım kanım oldu =( baq ben su tarifi yapıodum kesiliyodu anında 7 diş sarımsak onları ez sonra 1 yemek kasıqı da mayayı 1 lt sirkenin içine kat karıstır biqün beklet karanlık aqzı kapalı bi kutuda sonra saç diplerine sür dokulme durana kadar inş işe yarar sende de

saç dökülmesini sarımsaklı sampuan ve camtrebendi yagi çok iyi geliyor bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…