• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarım çok bakımsız.:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

mannerr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
18
0
86
Ankara
Kızlar ben saçlarımı çok düzleştirdiğimden olsa gerek saçlarım bi tuhaf oldular..azaldılar,kırıldılar bi tuhaf oldular.:çok üzgünüm:diplerinden küçük küçük saçlar çıkmaya başladı.şekil de veremiyorum artık bozuluyo hemen.düzleştirdiğim zaman saçlarım böle kısa kısa aralardan çıkıyolar..moralimi o kadar bozdu ki bu durum aynaya bakasım gelmiyo bazen..:çok üzgünüm:saçlarımı nası sağlıklı yapabilirim kestirmem mi lazım?..Bakım felan yapamaz mıyım?..:a015:

canım burda bir arkadaş topik açmıştı bir tarif yazmıstı ben onu deniyorum saçları hem uzatıyo hemde gürleştirip canlandırıyo önce saçlarının kırıklarını aldır sonra bu dediğim tarifi uygulayabilirsin

hangi tarif cnm o buraya da yazar mısın?..:( hemen yarın gidip kırıklarımı aldırmayı düşünüyorum bende umarım boyu fazla kısalmaz..:(

cnm özel msj atabilmem için 50 msjımın olması gerekiyomuş o kadar msj yazamamışım o yüzden atamadım..:|

canım tarifi yazıyorum.sinameki tatlı badem yağı bunları aktardan al eczanedende bemiks ampülü al.önce yarım çay bardağı suyu cezvede kaynat kaynayınca içine bir tutam sinameki cayı ekle çok az kaynat ılımaya bırak ılıyınca içine tatlı badem yağından iki kapak koy sonrada bemiks ampülü kır içine önce saçlarının dibine iyice masaj yaparak sür geri karısımdan artarsa saçlarının uçlarına doğru sür 4 saat beklesin saçında saçlarını sonra yıka.haftada bir defa bu karısımdan yap.ben pazartesi günleri bu karısımı yapıyorum persembe günüde zeytin yağına sarımsak ezip saçlarıma onu sürüyorum farkı göreceksin canım saçların çok güzel olacak ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün.anlamadığın yer olursa yazarım canım

canım tarifi yazıyorum.sinameki tatlı badem yağı bunları aktardan al eczanedende bemiks ampülü al.önce yarım çay bardağı suyu cezvede kaynat kaynayınca içine bir tutam sinameki cayı ekle çok az kaynat ılımaya bırak ılıyınca içine tatlı badem yağından iki kapak koy sonrada bemiks ampülü kır içine önce saçlarının dibine iyice masaj yaparak sür geri karısımdan artarsa saçlarının uçlarına doğru sür 4 saat beklesin saçında saçlarını sonra yıka.haftada bir defa bu karısımdan yap.ben pazartesi günleri bu karısımı yapıyorum persembe günüde zeytin yağına sarımsak ezip saçlarıma onu sürüyorum farkı göreceksin canım saçların çok güzel olacak ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün.anlamadığın yer olursa yazarım canım

teşekkür ederim canım yazdım tarifi bi deniyim umarım faydasını görürüm..saçlarım o kadar tuhafki aslında elleyince felan yumuşak geliyo ama o kadar ölü gibi duruyolar ki..bide saçlarda kırık olunca saça şekil vermek zor mu olur canım..perçemlerimi kıvırarak fönlüyorum diğer tarafları düzleştiriyorum..eskiden çok güzel olurdu şimdi perçemimin şekli bozuluyo hemen aralardan saçlar çıkıyo fln..senağlama

Back