Saç Şekillendiriciler Saçlarım bukle tutmuyor :((

civciv04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
5
0
36
İstanbul
Benim saçlarım uzun dalgalı fakat biçimsiz dalgalı yani mutlaka düzleştirmem gerekiyor saçlarımı açık bırakmak için. Düzleştirdiğim zaman hiç problem yok 2-3 gün kullanabiliyorum fakat saç maşasıyla yaptığım bukleler çok kısa zamanda düşüyor. Bilginiz varsa eğer bana yardımcı olur musunuz en azından 1 gün kullanabiliceğim bukleli saç için ne tür bi işlem gerekiyor? Şimdiden teşekkürler.

bukle yapmadan önce köpük sürmelisin iyice saçlarına yedirerek köpük sür sonra bukle yap ama hepsine aynıa nda sürmeki hemen kuruyup sertleşmesin önce yarısına sür o kızmı yap bitince diğer yarıya geç. ben hep öyle yaparım benimde hemen düşer normalde.

bunu deniycem teşekkürler:) peki hangi marka köpük kullanıosun?

yaa benimde saçlarım çok düzzzzz bende bukle yapamıyo napciiimm ne tarz bi ürün tavsiye edersnzz? jöle köpük vaks vs ne varsa? bide sert durmasını istemiyorm saçımın???:26: tşk şimdidennn

aynı problem bende de var maalesef. saç spreyi pek faydalı olmuyor, şekillendirmeden önce köpük kullanmak en iyisi sanırım

Ama köpük sıkarsak ıslak gibi olmaz mı ? Benım maşam kuru saça uygulayabiliyor sadece.

düz kesimmi katlı kesimmi sacın ? düzse kolay kolay tutmaz ama katlı ise tutması lazım

canım çok sert olmayan spreylerde kullanabilirsin.maşa yapacağın tutamı al bir iki pıs sprey sık o tutuma sonra maşa yap..her tutamı bu şekilde devam ettir ve bitince saçını öne atıp biraz karıştır daha güçlü bir spreyi bolca sık
benimde 2 saat sonra hemen söner bu tekniği uygulayınca daha uzun gidiiyor

benim de önceden tutmuyorduu,schwarzkopfun saç köpüğünü öneririm ,saçların maşa tutuyor ama sertleştirmediği için çok da doğal duruyor

bak bunu deniycem inşallah senin gibi olumlu bir sonuç alırım :) teşekkürler tatlımm

schwarzkopf'un gliss nutri-protect diye bir ürünü var ısıya karsı koruyucu bakım kremi..ben banyodan sonra nemli saca az miktarda sürüyorum. sacım tamamen kuruduktan sonra maşa yapmaya başlıyorum. hem ısıya karsı koruyor hemde buklelerin daha kalıcı olmasına yardımcı oluyor. tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…