Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım azaldı ve sebebini anlayamıyorum :\

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_hopqum_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
7
0
36
İstanbul
Herkese merhaba :)

yaklaşık 8-9 ay önce saçlarımın dipleri acımaya başlamıştı özellikle saçlarıma dokunduğumda iğneler batıyormuş hissi veriyordu bu acı. İnternetten biraz araştırdım bazı yerlerde saç nezlesi olduğunu okudum bi kaç yerdede saçlarınızı kaybetmeye başladığınızın habercisi olabilir diye...

saçlarım çok fazla gürdü kuaförlerin sık sık övgüsünü alırdım sağlıklıda saçlarım vardı. ancak çok fazla saçın dezavantajlarından biride saçlaım çok kabarıyordu ve günlük haytta kullanması zor oluyordu. bende (şu an ne kadar pişman olsamda) saçlarımı sürekli olarak sık sık değil sürekli düzleştiriyordum.

düzletiricinin saçları kırdığını yıprattığını görüyor ve duyuyordum ama saç döktüğünü hiç duymamıştım. benim saçlarım allaha şükür hiç yıpranamdı normal herkeste olan kırıklar kadar kırılıyordu o kadar. sizce sebebi ne olabilir şu saç diplerinin acıması olayıyla bir ilgisi olabilir mi..çok canımı sıkıyor da paylaşmak istedim aslında.. hem sürekli düzleştirici kullanan arkadaşlarda belki yazıyı görüp kenilerine bir dur derler belki kesin sebebi bu değildir ama

aynı sorunu yaşayanlar olduysa ya da çevrelerinde karşılaşanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim :)

eğer kepeklenmede varsa anlattıkların bana seboreik dermatiti hatırlattı,netten araştır istersen..

İlgilendiğiniz için teşekkürler :) Şimdi baktım internetten de öyle bir şey değil kepeklenme de yok benim saçımda :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…