- Konu Sahibi selcanslcn
-
çok sağol canım bizleri de bilgilendirdiğin için :) en kısa zamanda bende alıp deneyeceğim :)
http://www.youtube.com/watch?v=fhjo8hLaQE8 uzamaya katkısı olurmu bilmiyorum ama bende bu videodaki maskeyi yapmaya başladım
teşekkürler canım bilgilendirdiğin için :) bir şey soracağım sarımsak koku bıraktı mı peki saçında
canım ilk önce bıraktı.havluyu saçımdan çıkartır çıkartmaz derin bi aldım kokusunu:) ama kurumaya başlayınca geçti.eşimede hatta sordum.saçımda bişiy kokuyomu die koklattım.sarımsak olduğunu söylemeden.yoo dedi.ohh dedim :)
o zaman iyiymiş :) sarımsağın saçı uzattığını çok duydum ama kokar diye hiç denemedim :)
ya benım saclarım dokulmuyor ama az geliyo.. kendime göre tabi :) eskiden gürdü baya.. azaldı şimdi umarım bende de işe yarar..kızlar herkese mrb ben 6 ay boyunca keratin saç kaynak kullandım ve saçlarım fena derece koptu ELİMDE kaldı 1 bucuk yasında yeğenim var düşünün onun saçları benden coktu kafam sanki saç kıran gibiydi ara ara acıklar vardı kafamda ağlamaktan bi hal olmustum hemen aktara gittim ve bana barcelona diye bir yağ karısımı verdi ben önce bunu haftada 3 kez yapıodum sabah bi sürüyodum akşama kadar bekletiyodum şimdi tam 1 ay oldu inanılmaz derece gürleşti ve erkek gibi kısa kestirmiştim saçlarımı1 ayda saçlarım ensemi gecti bende inanamadım ve bugun aktardan %100 bitkisel boya aldım boyadım dahada güzel oldu saçım. size tavsiyem deneyin bemiks bende kullanıyorum ama bi kaç gün oldu o yagın içine kattım bakalım onun ne yararı olucak :) size tavsiyem sinameki kürünü denemeyin cünkü cok fazla döküyomus saçı evet sonra cıkıyomus ama dökük ince saçla dolaşmak berbat :)
kızlar herkese mrb ben 6 ay boyunca keratin saç kaynak kullandım ve saçlarım fena derece koptu ELİMDE kaldı 1 bucuk yasında yeğenim var düşünün onun saçları benden coktu kafam sanki saç kıran gibiydi ara ara acıklar vardı kafamda ağlamaktan bi hal olmustum hemen aktara gittim ve bana barcelona diye bir yağ karısımı verdi ben önce bunu haftada 3 kez yapıodum sabah bi sürüyodum akşama kadar bekletiyodum şimdi tam 1 ay oldu inanılmaz derece gürleşti ve erkek gibi kısa kestirmiştim saçlarımı1 ayda saçlarım ensemi gecti bende inanamadım ve bugun aktardan %100 bitkisel boya aldım boyadım dahada güzel oldu saçım. size tavsiyem deneyin bemiks bende kullanıyorum ama bi kaç gün oldu o yagın içine kattım bakalım onun ne yararı olucak :) size tavsiyem sinameki kürünü denemeyin cünkü cok fazla döküyomus saçı evet sonra cıkıyomus ama dökük ince saçla dolaşmak berbat :)
evet gerçekten çok iyi bir yağ hem fiyatda uygun ben birinci şişemi bitirdim bile ve saçlarım uzadı bugün gören arkadaşlarımın hepsinin ilk tepkisi saçların uzamış demek oldu :)
kızlar banada yaredım edin bu yağ mucizevi mi gerçekten ben bemiks sinemaki küğrü falan denemyi düşünüyodummmmm
10-15 tl arasında bir yağ bir şey kaybetmezsin bence al dene kullan... ama çok düzenli kullan haftada 3 kere yap... ben memnun kaldım gerçekten iyi oldu saçlarım uzama da var
10-15 tl arasında bir yağ bir şey kaybetmezsin bence al dene kullan... Ama çok düzenli kullan haftada 3 kere yap... Ben memnun kaldım gerçekten iyi oldu saçlarım uzama da var
Malzemeler:
-sinameki otu
-bemiks ampul
-bepanten ampul
-1 kapak tatlı badem yağı
-1 tatlı kaşığı sirke
-2 yemek kaşığı zeytinyağı
-bulabilirseniz evigen ampul(ben ne zamandır bulamıyorum)
canım bu formulü mü yoksa barcelona yağını mı uygulamayım sence bu yağın içinde her şey var mı bu listeyi bu yağa karıştırsam olmaz değil mi bir dde çam terebenti diyorlar ilk kürü uygularsam onun içine atamalı mıyım yoksa bu barcelona yağının içine bir şey konulur mu bilmiyorum ilk defa yapıcam beni yönlendirirsen çok mutlu olurum hızlı bi şekilde döndüğün için teşekkürler saçlarım ince telli orta uzunlukta :)
canım bir de ne kadar duruyr saçta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?