-
- Konu Sahibi :(emoxsx:(
Mutlaka her yıkamadan sonra son durulama suyuna 1 tas suya yarım çay bardağı elma sirkesi koy yavaş yavaş dök ve friksiyon yap ama bunu sürekli yapmalısın uzun vadede saç derisindeki yağı dengeleyecektir.Bir de bitkisel şampuan kullan ben tresan ısırgan otlu kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim benim de saçlarım yağlı ama 2 gün rahat kullanıyorum.Umarım işe yarar.Sevgilera.s.
çok iyi ya paylaşım
tresan ı iyi diye duydum ama hiç denemedim açıkçası ben gliss kullanıyorum bazende sabunla yıkıyorum uçlarına krem kullanıyorum ama kazık gibi oluyo yinede bi çare bulamadım
saçlarının çok yağlı olduğunu hissettiğinde saçlarının dibine bebek pudrası dök ve iice arındır saç diplern beyaz beyaz görünmesin cnm
birebirdira.s.
bende de var bu sorun bıktım hergün yıkamaktan hele çalışınca çok zor oluyor her akşam mecburen yıkıyorum, bitkisel şampuanda kulandım, son bir aydır tuzsuz,sülfatsız parabensiz şampuan da kullandım o da çare olmadı, elma sirkesi de her banyodan sonra bi de günlük yıkadığımızı düşünürsek onlarca şişe elma sirkesi almam gerek, en son olarak şampuanın içine elma sirkesi kattım onu deneyeceğim bir ay da.
bende de var bu sorun bıktım hergün yıkamaktan hele çalışınca çok zor oluyor her akşam mecburen yıkıyorum, bitkisel şampuanda kulandım, son bir aydır tuzsuz,sülfatsız parabensiz şampuan da kullandım o da çare olmadı, elma sirkesi de her banyodan sonra bi de günlük yıkadığımızı düşünürsek onlarca şişe elma sirkesi almam gerek, en son olarak şampuanın içine elma sirkesi kattım onu deneyeceğim bir ay da.
sampuanına cam terebentın ve b vitamını koy bu hem sacın yagını azaltacak hemde yagdan dolayı dokulen sacları cıakrtıcak
Cam terebentin ve b vitamini icin bemiks ampul saca cok faydali ama yaglanmayi azaltmasi? En azindan bende oyle bir etki yapmadi prozinc demis ilk sayfalarda biri ben de onu kullaniyorum live cleanin de var elma sirkeli 4 gun birini 3 gun birini kullaniyorum super ikilim benim sacimda kepek yok zaten yaglanma 2 gune basariyla cikartildi zorlasam 3 olur ama ben rahat edemiyorum spor da yaptigim icin yikiyorum yine hergun ama ikisi de cok iyi prozinc sadece eczanede 25 tl live clean ise watsonsta var bi tek 24 tl kullanin umarim memnun kalirsiniz gunde sadece 10 tel sacim dokuluyo valla tututu masallah tabi