Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bazı arkadaşlar yağlanma yada kepek yapıyor demiş ama ben kendimi bildim bileli hergün(kışın bile)yıkarım yazında günde 2 defa yıkadığım oluyor hiç kepek sorunum olmadı ama bu kişinin saş yapısına göre değişir tabi .ben her yıkamadan sonra bir iki dakika soğuk suyla durularım çok faydasını görüyorum
Ablacim konu 12 senelikBenim cildim çok kuru ama saçlarım yağlı nasıl iş anlamadım doktora gittim doktorda bana saçına uygun şampuan kullaniyorsan hergun yıkamaktan zarar gelmez dedi bende hergun yıkayıp uçlarına serum sürüyorum ama evdeyken de her gün banyo yapıyorum diyelim misafir geldi yada acil bir yere çıkmam gerek temiz temiz oluyor mis gibi şampuan da blendax
Bu ara hergun duş alıyorum amauc günde bir saçların yıkanması idealmis galibaArkadaslar siz saclarinizi kac günde bir yikiyorsunuz ??
benim bildigim kadariyla slk yikanan sac cok yipranir ve kurur cansizlasir..
ama cogu kisiden okuyorum burda, slk yikanan sac daha cabuk uzar diye..
ben normalde 3 günde bir yikiyorum saclarimi ama yaz geldi diye 2 günde bir yikamam gerekiyor yoksa cok yaglaniyor dipleri ve asiri dökülüyor.. Peki SIZE GÖRE NE KADAR SIKLIKTA YIKANMALI SAGLIKLI KALIP UZAMALARI ICIN ??
saclarini slk yikayipta yipranmayan ve de bu sekil uzatan varsa yardimci olabilir mi.. :uhm:
TUzsuz şampuan kullaninBenim cildim çok kuru ama saçlarım yağlı nasıl iş anlamadım doktora gittim doktorda bana saçına uygun şampuan kullaniyorsan hergun yıkamaktan zarar gelmez dedi bende hergun yıkayıp uçlarına serum sürüyorum ama evdeyken de her gün banyo yapıyorum diyelim misafir geldi yada acil bir yere çıkmam gerek temiz temiz oluyor mis gibi şampuan da blendax
Sen hangisini kullanıyorsun canımTUzsuz şampuan kullanin
Watsonstan ya da gratisten alıyorumSen hangisini kullanıyorsun canım
Dp bunu biliyorum canım çok teşekkür ederim rahatszi ettim bu saatte valla helal et hakkını yarın bundan alayım bizim burda malesef sadece Gratis varWatsonstan ya da gratisten alıyorum
Ama gratiste daha ucuz oluyor
800 ml 26 lira
Güncel fiyatı
İyiki Gratis varDp bunu biliyorum canım çok teşekkür ederim rahatszi ettim bu saatte valla helal et hakkını yarın bundan alayım bizim burda malesef sadece Gratis var
Estagfurullah uykudan uyandım geldim uykum yok, hem zorla mı yazdiriyorsunuz ne olacakDp bunu biliyorum canım çok teşekkür ederim rahatszi ettim bu saatte valla helal et hakkını yarın bundan alayım bizim burda malesef sadece Gratis var